Nu var det ett tag sen sist!

Det går ett tag mellan gångerna nu. Jag har jobbat en del, förra helgen jobbade jag. Denna jobbar janne. Så himla trist att man jobbar om varandra. I måndags fick vi dock hem vår bil. Äntligen. Den får stå på parkeringen tills vi tar oss råd och fixar den. I tisdags var jag och Mathilda hos Malin på brunch. Mycket gott och trevligt
sällskap =) Gick på stan en stund efteråt också. Jag köpte en tröja till Mathilda på cubus, vitt te på köpmansgården och nya tesilar.
 
 
 
 
Ons-fre jobbade jag, tränade styrka i torsdags också. I onsdags var vi föresten hos ortopeden som konstaterade att det blir operation för Mathilda, förhoppningsvis innan jul. Hennes sena på höger fot har blivit förkortad så de ska gå in och förlänga den. Så hon kan springa ikapp med de andra barnen på dagis. Ett vanligt problem tydligen bland barn och operationen går fort och är ett litet ingrepp. Men usch kommer ju bli gråtfärdig när det är dags, men samtidigt glad för henne att det kommer ordna sig.
 
Igår åt jag och Mathilda jordgubbar och mango och hade lite fredagsmys. Dock hade loppan svårt att komma till ro sen under natten och vaknade och grät hysteriskt. Hon har ju haft problem med förstoppning sen hon började dagis och magen var hård och utspänd. Ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte vi skulle åka till akuten så hon fick hjälp. Så det var bara till att boka taxi och åka dit kl 24 på natten. Janne tog sig dit från jobbet och mötte upp oss. Kom in direkt för var inget folk där som tur var. De undersökte henne och gav henne microlax och 15min senare var hon en gladare tjej!! Stackars liten, blev så ledsen själv när hon inte mår bra. Vi tog bussen hem sen (gick från stan vid 02, buss härifrån gick ingen efter 23.) Somnade vid 03. Så gick upp först 12 idag. Och nu har hon blivit förkyld med Mathildis. Men hon är pigg och glad ändå. Skönt det.
 
 
 
Idag var jag nere vid apoteket vid Söndrum för att hämta ut receptet på Forlax som hon ska äta nu i 3 veckor. Men de hade inte det i lager så fick cykla till Flygstaden senare när janne vilat klart. (ska jobba inatt.). Så imorgon börjar vi med det. Hoppas det går bra och att hon tar det! Får blanda i gröten eller vällingen kanske.
 
Jag har unnat mig sushi till middag, janne ska äta pizza på jobbet. Och snart när jag duschat väntar te och naturgodis. Mums! Ledig tom onsdag nu. Härligt! Och nästa vecka får jag även reda på om jag får fortsatt på IVA eller hur det blir.
 
Imorgon blir det spinning på eftermiddagen sen ska vi titta på en 3:a här ute som vi anmält intresse på. Behövs ju större om man säger så;).
 
Hej svej!
Gosfia i sängen och en ny lampa som köptes för ett litet tag sen!
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Bra att hon blev bättre i magen!! Ja kan tänka mig ni vill ha nåt större;-) vi oxå, och vi har iallafall 2 sovrum, men vill ha större plats!!hoppas vi ses snart!!

2012-11-12 @ 20:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0