Bilkrångel och fint höstväder

 
Då kom vi aldrig till Norge. Efter ca 10 mil slutade bromsarna fungera mitt på motorvägen! Fruktansvärt otäckt och vi kan verkligen säga att vi hade tur i oturen som klarade oss oskadda och kunde köra ut på närmsta avfarten och ringa efter hjälp. Jesper var snäll och kom till vår undsättning under 1h. Packade in all packning och oss själva i hans bil och åkte åter till Halmstad. Bilen står kvar närmre kungsbacka på en parkering så vi får försöka hämta hem den i veckan. Väldigt tråkigt också att vi inte kom till Jonna&Hanna med familjer. Inte varit där på några år och sist vi skulle åka iår så blev både Mathilda och jag sjuka och nu detta... Får ge det ett nytt försök så snart tillfälle ges.
 
Så vad har vi då gjort istället? I fredags blåste det som bara den men vi klädde på oss och promenerade till Ica Maxi för att handla. Hade inget ätbart hemma. Tog en fika på Maxi caféet innan vi entrade butiken. Handlade med oss några kassar och promenerade sen hem. (ca 6km fram och tillbaka så ingen fara så men trist med blåsten.). Sen på kvällen kollade vi på en Johan Falck film; Alla råns moder. Beställde pizza gjorde vi också.
 
 
Kul att städa undan leksakerna själv=)
 
Igår (lördag) vaknade vi upp till underbart väder så efter lunch tog vi oss ut på en långpromenad (8km) nerom Grötvik. Hade med oss lite fika, te och kaffe. Köpte vaniljbullar på konditoriet här vid oss. Mathilda somnade till på vägen ner till Hamnen men vaknade sen och fick leka i sanden som hon älskar. Var ute runt 2,5h, helt underbart höst väder. Blev en film sen igår kväll med, "After Sunset" med Pierce Brosnan och Salma Hayek. Kan rekomdenderas, den var bra och rolig.
 
 
 
Idag har vi också varit ute på promenad och på lekplatsen. Tvättat klart precis och nu blir det lite ätbart sen solsidan kl 20. Imorgon ska jag jobba 7-16 sen blir det gymmet för styrka + kondition.
 
 
 
Lite nyinköpa ljuslyktor Behövs alltid!
 
Fascineras varje dag över hur klok vår lilla tjej är. Hon studerar oss och tar efter något nytt varje dag. Städat undan efter sig själv har hon gjort ett bra tag nu, stänger alla skåp och dörrar som råkar stå på glänt, sätter på korken på babyoljan som pappa lätt glömmer mm. En riktigt ordningsam tös det här. Välja kläder själv är kul, tvätta händerna och håret själv när man badar, smörjer in sina händer när mamma gör det (dock utan kräm) ja listan kan göras lång, men är så kul att se. <3 Igår tog hon pappas mp3 spelare och lyssnade i lurarna så vi fick starta den så riktig musik kom ut. Oj vad kul! Sen är hon ju busig just nu så det heter duga. Det går i ett här hemma men är ju så det är. =)
 
Hej svej!

Kommentarer
Postat av: Hanna

After sunset är rolig!! Jättesynd att ni inte kunde komma:-( bra att allt gick bra med er! Vi ses innan jul, vi åker till Göteborg helgen 1 dec, kommer ni? Vi ska bo hos Linda som bor där. Blir myshelg:-)

2012-10-30 @ 21:37:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0