Visit i Höör

Ikväll har jag jobbat mitt första pass på Iva själv utan handledare. Men det var lugnt och gick bra. Hoppas på samma imorgon. =) Sen blir det träning efter jobbet. Cyklade spinning förra veckan, var så härlig känsla så lite trist att det inte hinns med denna. Åker ju till Jönköping på fredag efter dagisfotograferingen. Men nästa vecka blir det både styrka och spinning. Får prioritera styrka imorgon, så viktigt för min rygg och mina axlar.
 
Mina hjärtan.
 
I måndags åkte vi ner till Höör för att umgås med pappa och Lina. Stannade tills igår kväll då vi körde hem igen. Pappa opererades i måndags morse för en stor cancertumör bakom höger öra. De tog bort den som var större än en valnöt och tog hud från låret och transplanertade fast. Dock ska de ta om en biopsi på en körtel på halsen som visade oklart men prognosen verkar god, i värsta fall blir det strålning en gång också men som det ser ut i nuläget så blir det inget med det för det inte behövs. Har varit många veckor med oro i magen och många tankar. Tur att operationen äntligen är över! Man har ju bara en pappa, och en förälder i livet. Så är extra rädd om gubben! Var även en sväng inom Malmö för att slinga håret och bli klippt av bästa Molly. Så nu är man fräsch i håret igen.
 
  
Jag och sis satte även en liten blommbukett till mammsen då det den 27 är 9 år sen hon lämnade oss. <3
 
Nu ska jag hoppa i bingen och försöka sova så smått, blir nog spikmattan. Upp efter 05 imorgon och cykla mot jobbet. Har faktiskt tagit mig i kragen och beställt en bra cykelhjälm så nu ska jag se ut som en ful svamp när jag cyklar till jobbet om dagarna, men hellre det än ett krossat ägg om jag skulle falla.
 
Goder natt!
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Bra att operationen gick bra och att han mår bättre? Fin du är på håret, skulle varit hos frissan själv, men i denna familj verkar det som alla pengar går till bil reparationer, suck.. Ta hand om er <3

2012-10-02 @ 21:55:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0