Då håller vi helg

I morse gick jag av efter 2 nätter på bästa IVA. En av nätterna hade vi hlr som dessvärre inte gick som vi ville. Har träningsvärk efter som bara den. Man tror inte det är så jobbigt som det är. Svetten rann på oss alla så vi fick byta kläder efteråt för man var helt genom blöt. Tråkigt bara när liv inte går att rädda alltid....
 
Vad har hänt sen sist?! Vi har varit på busfabriken och busat, var där tidigare i veckan när jag hade en dag ledigt. Så kul vi hade:) Även vi "vuxna." Vi busade, hoppade, åkte rutschkana m.m. Sen har jag mest jobbat denna veckan, ledig nu i två dagar. Imorgon är planerna att vi ska på utflykt ner till Ängelholm och besöka hembygdsgården där det ska finnas både lekpark, liten djurpark och olika museum från förr. Så vi ska packa matsäcken och bege oss dit när vi vaknat. :) Hoppas på ok väderlek bara.
 
 
 
Ikväll har vi varit ute på promenix till lekparken vid havet, handlat och precis stoppat i oss massa tacos! Så gott men sååå mätt man blir. Nu blir det soffläge, sen lite choklad och film. Vi ska se klart en film som vi började se i onsdags men som jag somnade ifrån då jag jobbat 7-16 efter att ha haft 3 nätter förra helgen och bara en dags ledigt emellan. Det är rätt strängt med rotationsjobb ibland, speciellt efter korrigeringarna på schemat. Alla måste ju ge å ta.
 
 
 
Föresten så var ju pappa här och passade lillan förra helgen när vi båda jobbade. Det hade såklart gått bra. Han är så kreativ min pappa, tro det eller ej. De hade ritat, målat, lekt med lego, varit ute på lekplats, lekt café mm. Mathilda fick en låda med klossar av pappa när han kom som hon blev så glad för. Sov länge gjorde hon med så han verkade nöjd morfar Arne:)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0