Nybliven 2 åring

Vår älskade Mathilda blev ju 2 år sen 2 maj. Det firades med paket på sängen, födelsedagsfrukost, (mackor uttryckta i pepparkaksformar som djur, mycket roligt tyckte M) och lek på lekplatsen. Blev även handling inför kalaset och såklart köpte vi med oss bakelser på vägen hem och fikade på ute. Köpte nya utemöbler från Ö&B i förra veckan där även parasoll ingick. Så nu har vi suttit ute mkt i det sköna vädret.
 
 
Katt-tema på presenterna från oss. Syns va? Hon fick även en bärbar DVD för kommande bilresor.
 
 
I fredags kom Linda, Joel, lilla Elin och hunden Sigge på övernattningsbesök. Janne lagade räkpasta som vi alla åt med god aptit. Flickorna lekte, skrattade så de kiknade och tjoade och tjimmade till kl 21 då sängen kallade. Så härligt att se hur kul dom har det tillsammans. <3
 
 
 
I lördags (igår) fixades det inför kalaset och kl 13 kom gästerna. Många fina paket fick vår lilla tjej och det blev ett lyckat kalas med grillade hamburgare även det á la Janne och så hade jag gjort två tårtor. En gräddtårta med vaniljkräm, grädde och jordgubbar enligt jannes önskemål och en Nutella Semifreddo. (Recept från matplatsen.)
Både blev goda, dock smälte ju resterna av Nutella glassen men gräddtårta blev det en liten bit över som vi idag har fikat på. =) Familjen Jonsson/Backlund stannade till igår kväll vid 20 tiden så när gästerna åkt hem gick jag och Linda en promenad i det fina vädret. Härligt att röra på sig när man är så mätt!! Var kul med besök, synd vi inte bor närmre men vi ses snart igen! Till midsommar, då vi ska köra till Jönköping.
 
 
 
 
Nu ska vi vila lite här tror jag, så himla trött!
 
Hej svej!

Kommentarer
Postat av: jonna

Ser ut som att ni haft härliga dagar! <3

2013-05-05 @ 21:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0