Lite semester

Under vår semester har vi promenerat, tittat på film, storstädat, besökt min mormor&morfar i Eslöv, träffat bröllopsfixaren för afteroon tea och planering, varit på stan och kollat runt lite och ätit lunch på Lotus. Malin var med i onsdags, sen när Hanna&Björn med barn kom, var vi där för lunch igen i fredags. :) Under Norges besök blev det promenader, god mat, massa prat, god mat igen och lite filmtittande. Alltid kul att ses!! Dock blev det lite sjukstuga i lördags då Mathilda vaknade upp med vattkoppor och Alexander blev magsjuk på kvällen. I går åkte familjen hemåt igen och igår em kom Sara från Saras Cupcakes hit med provsmakning till bröllopstårtan. Så vackert och gott. Kan inte fatta att vi faktiskt ska gifta oss och att det bara är 5 månader tills dess! 
 
Lägger in lite bilder. Jag är hemma på vab nu med Mathilda två dagar sen är vi lediga ihop och sen jobbar jag tors och har natthelg. Pappa skulle komma upp och passa Mathilda över helgen så vi kunde jobba samtidigt. Men vi får se hur allt artar sig. Men trots prickar över heeela kroppen och feber är lillan pigg och glad och klagar ytterst lite på klåda nertill. Och där har vi skum som vi smörjer in med mot vattkoppor som är kylande och antibakteriellt. Fick låna det av Malin R. Och det verkar hjälpa bra. Så duktig lilla Mathilda. <3
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 

Helg

I veckan har jag mest jobbat. Var bara ledig igår sen jobb nu över helgen. Janne och jag jobbar samma helg nu så Mathilda ska sova borta hos snälla familjen Ryberg. Första gången hon ska sova bort själv hos en kompis. Hon ser framemot det :). Denna helgen ger oss en extra ledig ihop så känns bra! Sen är det ju snart semester!! 
 
Bilen har krånglat i veckan startade inte i måndags så jag fick springa till bussen, hann precis men kom lite försent till jobbet. Fick hjälp av snälla Malin på kvällen att starta upp den och det gick bra. Körde runt ett tag för att ladda upp batteriet och sen fikade vi och snackade lite hemma hos oss. Dock startade inte bilen sen morgonen efter när jag på köpet skulle lämna på dagis. Blä! Så blev bussen igen. Så blev några sena morgnar för mig på jobbet men hör ju inte till vanligheterna. Men igår på vår lediga dag fick vi hjälp av en granne att starta upp bilen igen sen körde vi direkt till vår vän Nasser, en bilmekaniker som håller till där vi bodde förut. Han fixade ett nytt batteri till oss och allt gick på 450kr. (bagagnat visserligen men vi har ju ingen ny bil och ville inte lägga för mkt pengar just nu.) Så nu går den som en klocka igen. Tur det när det är jobb i helgen sen ska vi till Helsingborg på söndag efter jobbet på kalas hos Lina&Andrée. Lina fyller år idag. 26 år. Hipp hipp hurra!!
 
 
Blomma från Jonna med familj och presentkort från Maddis.
 
 
 
 
Blev lite shopping på stan igår för presentkort. Blev en kofta och halsband på Gina Tricot och en randig tröja på MQ. Vi passade även på att förnya våra mobiler på Telenor då våra gamla går ut om 3 dagar. Blev en champagnefärgad iphone 5s för mig och en svart/grå för janne. Var Mathildadagen igår så hon fick ett paket med ett par nya solbrillor av oss som hon skulle ha med sig in till stan. Vi åt lunch på Lotus, de har så god och fräsch buffée mat både sushi och thai. De tar bara 20kr för Mathilda. Som hittat tycker vi :) Var även inom Skånskans café och köpte med oss namnsdagsfika hem. Mathilda valde som väntat en chokladboll, blev en med färgat strössel. :D Den slukade hon när vi kom hem sen smög hon in i sin säng runt 18,30 och vi tyckte det var så tyst. Då sov hon!! Haha ända till kl 07.00 idag. Tidig uppstigning för oss med andra ord då hon brukar sova till iallafall 8.30 men hon sov ju också i 12h. Somnar ju runt 20 tiden annars. Men en pigg och glad tjej kom och väckte mig med inslagna paket. (Hon älskar att "slå in" olika saker åt oss.) 
 
Nu ska jag göra mig iordning för lite tidigare gymträning än tänkt. Kl 14 kallar jobbet. 
 
Trevlig helg! Hej svej!
 
 

Födelsedag 2014-03-09

Ja tänk. 29 år idag. Ett år tills man fyller jämt! 
 
Idag körde vi vår nytvättade ford till Markaryd för lunch och fika på mysiga Stockhultsgårdens tebod. Solen sken och riktigt härligt att komma ut på landet. Avnjöt varsin god soppa med bröd och sen lite kaka till efterätt. Allt gör de själva så är hemlagat och hembakt. Mums! I present fick jag av janne och Mathilda ett presentkort på Gina Tricot. Var ett tag sedan jag handlade där så blir en shoppningtur en dag framöver. :)
 
 
 
 
Igår var vi också lediga tillsammans. Då sken solen med och vi körde ut till stadsbondgården och hade fika med oss, kanelbullar från Feldt´s bageri. Tittade lite på djuren, Mathilda är lite rädd av sig och tyckte att ena geten lät läskigt som brölade på med basröst. Tvättade bilen på vägen hem så nu är den riktigt vårfin både utvändigt och invändigt. Vet inte när vi tvättade den senast...:S Vi körde även utom Veinge och tittade på kyrkan där vi ska gifta oss om sisådär 5 månader. Ligger lite ute på landet. Sånt sug vi fick av att bo där ute. Kanske blir till att kolla på hus där i framtiden när liten insats sparats in. ;)
 
 
 
Vad har annars hänt sen sist? Jag och Mathilda åkte till Mollys salong i Malmö förra fredagen för att klippa oss. Jag gjorde även nya slingor. Skulle egentligen stannat nere i Skåne över helgen då janne jobbade men orkade inte riktigt det utan kände för en myshelg hemma med Mathilda istället så vi körde hem sen efteråt. Vi var på lekplatsen vid galgberget på lördagen när vi lämnat janne på jobbet sen var vi på stadsbilbioteket en sväng på söndagen. Kollade på shrek på kvällarna som är favvo filmen. :) Så var lugnt och skönt. Annars i veckan som var har jag mest jobbat, jobbade även extra i fredags. 
 
 
 
 
Nu jobbar vi två veckor till sen går vi på semester i 9 dagar!!! Så härligt. Inte har vi mycket planerat, tanken är att mest ta det lugnt och umgås faktiskt. Men blir väl något dagsutlfykt någon dag eller så. Gekås står på schemat också. :D
 
Nu ska vi se om vi kan hitta någon film och titta på. Sen blir det bingen, jobb tidigt för mig i morgon bitti....
 
Hej svej!<3

RSS 2.0