Regn och rusk

Cyklade till stan innan idag för att ta en lunch med min kära vän Linda. Åt vegetarisk buffé på Åhléns. Mumsigt! Blev lite shopping med, mest för skojs skull. Ingen av oss har så mycket pengar nu i sommar, men kolla kan man alltid =) Köpte ett par korta jeansshorts på Vero Moda och ett par silver örhängesringar på H&M. Frågan är om jag kommer våga gå runt och visa min ben sådär mkt haha. Kan ju alltid ha leggings under =)
När jag sen skulle cykla hem igen, började värsta monsunregnet att ösa ner! Dyng sur gick jag upp i min lägenhet och bytade kläder, sen begav jag mig vidare till Eurostop och Willys. Var tvungen till att handla lite. Tog vägen inom Hemtex också och köpte mig ett nytt duschdrapperi som jag funderat på! Är ju trots allt halva priset, och jag har aldrig gillat det jag hade innan. Var typ det enda som fanns kvar på IKEA i höstas. Så det blev nice med ett nytt. Mint grönt med fjärilar typ. That's me =D

Nu kom Linda, och det vankas choklad doppade jordgubbar och "The Break up" på DVD.

Hej svej! <3

image72

Så var midsommar helgen också över

Midsommar i år firades återigen i Skåne. Men denna gången i Stehag med madde, molly och typ 40 andra. Var helt okej, super god mat och trevligt folk. Vi blev uppdelade i lag, och varje lagkapten fick lite info om alla som den personen skulle hitta till sitt lag. Om mig stod det "En tös från Höör som flytt mot Gyllene Tider, hjälper gärna folk som lider". Rätt fyndigt ;) Vi hade lite lekar med, och vår grupp skulle berätta om en midsommar tradition på olika språk. Haha där sattes min franska på prov. som jag typ helt glömt. Drog några räkneord på franska bara så fick det vara nog. (var inte så seriöst) Molly fick ta spanska, och hon klämde till med "bella bella" första omgången haha. Så kul. Magen började dock krångla lite, så Molly och jag drog lite tidigare än planerat. Madde den galningen, stannade kvar till 5 på morgonen. =)


Ska lägga in foto från midsommar så fort jag fått dom av madde. Har tyvärr ingen egen kamera. Måste införskaffas efter sommaren när man fått lite pengar över från jobbet. (Förhoppningsvis)

Väl nere i Skåne besökte jag Nina fina och fick se hennes ljuvliga lägenhet. Kommer nog bli sjukt fint där när allt är färdigt. Hon borde bli inredare!! Körde även en sväng till min Carro i Lund. Vi krängde thaimat och godis så det stod härliga till. *Mums*

Blev en lång morgonpromenad i "morse"(vid 10) med Fredrik. Så nu sitter man här, ska göra mig redo för duschen. Inte orkat än, helt slut. Sen ska jag laga mat och ja sen blir det träning i kväll. Kanske åker ner en sväng på stan också och kollar på hemtex. De har 50% rabatt just nu på allt i butiken. Vill ha ett nytt duschdrapperi. =) Har aldrig gillat det jag har... Å ja imorgon ska jag träffa Lindis. Båda är lediga då så ska ta en fika på stan eller nått. Ska bli så trevligt så. Jobbade ju igår, så nu har jag två dagars ledigt sen jobbar jag tors-fre. En bra mjukstart på första veckan. Men sen brakar det jobbiga igång. Men men what to do. Behöver verkligen alla pengar jag kan få!

Shower time! Bye bye

Föresten så tycker jag det är rätt roligt när folk bara skriver om sina liv som om det vore perfekt! Jag menar vems är det egentligen?!

En snövit kise

Jag skulle precis gå ut och kalla in min lilla Zorro när en snövit kise möter mig i trappuppgången. Så söööööt. En liten sak som "pratar" hela tiden precis som Zorro haha. Så sött. Vet inte vems det är. Tror det är en liten flicka. Hon sprang efter mig och zorro in i min lägenhet när jag hämtat honom. Så jobbigt, för fick ju ta ut henne igen. Hällde upp lite torrfoder i en skål och satte ut till henne nere i trapphuset. Det dummaste man kan göra jag vet...jag hade till och med velat ha henne här i natt. Stackars katt, börjar hagla ute å allt nu med :S Jobbigt att va djurvän, det vill jag säga....Tur att Zorro har det bra iallafall. Får tänka så. Annars hade jag kunnat ha ett helt harem av kattisar. Dom är ju så söta<3

image70
Har ni sett nått sötare?=)
http://hem.bredband.net/creamybeauties/Kattungar.htm

Kränge-kväll

Sitter här nu med magen utspänd som en stor ballong! Ser verkligen gravid ut och det är inget skämt. Blir jämt så när jag äter mycket alltså. Tur att lill sis har lika dan mage, annars hade jag inte haft någon att prata med det om =)

Linda och lilla hunden Jazza åkte för en liten stund sen. Bjöd Linda på tacos och hemma-gjord daimglass med marshmallows i och jordgubbar till. Sist vi åt gemensamt var det nämnligen Linda som bjöd så kände att nu var det dags å ge igen! Gott var det men man åt givetvis mer än man borde, som vanligt. Att jag aldrig lär mig. Blev ingen step idag pga huvudvärk innan idag så typiskt. Får ta och träna lite styrka + kondition i morgon istället.

Lina åkte till Bulgarien innan ikväll, fick nyss ett sms att hon kommit fram. Så härligt! Studentresa =) Vill också sola å bada å dricka piña colada!!!! Kom att tänka på vår studentresa till Rhodos 2004. Oförglömlig! Eller vad säger du Ninis?;) Hoppas bara den lille är rädd om sig nu, jag kommer sitta här hemma och vara orolig, men jag litar på att hon är försiktig.

Nä nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på tv. Sen skulle Fredrik komma över och äta lite tacos rester. Behöver min extra nyckel med som han lånat. Linda är så snäll och ska passa Zorro när jag åker ner till Skåne över midsommar. Går inte att ta med honom på tåget tyvärr, han skulle bara "skrikit" hela vägen ner. Gör han det när han åker bil borde tåget vara ännu värre. Så synd, han tycker inte om att bli lämnad ensam, men men finns inget alternativ när jag måste ta tåget denna gången.

Bye bye solong<3


Kärleeeek till er mina gullungar <3

Some questions

Rules                   
                  2007-06-17                  
                                     

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn&rsquo;t make sense. NO CHEATING!
(dont forget to post artist/band name)


The Questions:

1. How are you feeling today?
CKY - Close yet far

2. Will you get far in life?
Erik Segerstedt - I can't say I'm sorry

3. How do your friends see you?
The fray - How to save a life

4. Will you get married?

Enrique Iglesias - Do you know (the ping pong song)

5. What is your life's theme song?
Markolioo - Ingen sommar utan reggae

6. What is the story of your life?
Sahara Hotnights - cheek to cheek

7. What was high school like?
The attic feat Therese- The arrival

8. How can you get ahead in life?
Christer Björkman - I morgon är en annan dag

9. What is tomorrow going to be like?

Gyllene tider - när alla vännerna gått hem

10. What is the best thing about your friends?
Miio - regn hos mig

11. What is in store for the next weekend?
Gyllene tider - det är över nu

12. What song best describes you?
Craig David -I just don't love you no more

13. How is your life going?

Red hot chilipeppers - Dani California

14. What song will play at your funeral?
David Guetta - Love don't let me go

15. How does the world see you?
Anders Johansson - Is he the one

16. Will you have a happy life?

Anders Johansson - She said

17. What do your friends really think of you?
Orleya - Baby I loved you

18. What song describes the person you're attracted to?

Gyllene tider - Har du någonsin sett en dröm gå förbi

19. What message would you like to tell the next generation?
Roxette - Breathe

20. Do you have a deep dark secret?

Nickelback - photograph

21. Do people secretly lust after you?
Takida - reason to cry

22. How can I make myself happy?
Bon jovie - welcome to wherever you are

23. Will I ever have children?
Kelly Clarksson - breakaway

24. What's some good advice for me?
Lucas Prata - And she said

25. How will I be remembered?
Nick Lachey - what's left of me

26. What is my signature dance song?

Lucky twice - twice lucky

DO IT! =)

Linas student 14/6 2007

I torsdags tog lillan studenten. Helt sjukt att det gått tre år sedan jag tog min! Stod och väntade en halvtimme uppe på berga innan de kom ut, blev lite tidigare än väntat. Men bättre det =)
En glad Lina kom ut och tog emot den söta baby skylten. Blommor och gosedjur sattes runt hennes hals. Tåget ner mot trollsjön gick i en himla fart. Vi hamnade efter hela tåget, fast vi tog en genväg. (Pappa,jag,Fredrik och sofia) Gick förbi mormor och morfar som följde med oss ner mot tollsjön där det hölls ett tal av rektorn. Vi letade reda på jeepen som Lina och hennes kompis Rebecka skulle åka med. En röd stor jeep var det.
Tillsist kom tjejerna och det bar av rätt så fort hemåt. Vi hade precis kommit inom dörrarna där hemma och höll på med dukningen. Alla hade inte hunnit till Höör än och jag blev helt förvånad att de var så snabba. Men där kom de iallafall utanför i den brummande jeepen!! =) (Foto nedanför)
Sen blev det presentudelning till Linis, och efter det krängde man smörgåstårta och bakelser så man mådde illa. (jag iaf) Körde ungdomarna till jägers senare på kvällen, men hämta fick pappa göra. Skulle upp till Halmstad igen på fredag fm. Jobbet kallade. Torsdagen gick undan med en väldig fart minsann. Och trevligt var det allt.


Dagarna som gått

Mån-tis på äldreboendet gick bara bra. Trevlig personal och allt så ska nog trivas får vi hoppas =)
När jag slutade igår hämtade Linda mig så körde vi direkt till Tylösand . Härligt! Lite färg har man lyckats få i dagarna.

Ska ju ner till Skåne ikväll, Lina tar studenten i morgon. Skulle egentligen stanna nere till söndag, men blir till att åka upp på fredag fm igen eftersom de ringde från jobbet idag, måste ta alla tider jag kan få så blir till att jobba 14-21. Typiskt när man planerat in att träffa folket där nere, men men pengar är ett måste nu när jag inte har något alls.

Ska snart iväg på ett informationsmöte på Frennarp. Cheferna och ssk ska infomera lite sen ska vi grilla. 13.30-18.00 ska jag vara där. Blir ett tag ändå.

Nä, nu ska jag skölja ur hårinpackningen så håret hinner torka innan bussen går vid 12.30.

Bye bye!

Ensam singel

kan va rätt tråkigt ibland. Iallafall på helgerna. När alla andra är med sina pojkvänner och man sitter själv hemma. Det är okej när det blir fest och så, men en helg i ensamhet är inte alltid det man vill. Å sen har jag ingen bil heller...vilket hade underlättat lite, kunde kört och hittat på lite mer saker då ju. Men men. Tur jag kan umgås med Fredrik ibland. Vi grillade och solade igår faktiskt. Trevligt!

Missförstå mig inte nu, att vara singel tycker jag för tillfället är rätt skönt! Orkar inte med nått förhållande i nuläget, men som sagt helgerna kan vara lite jobbiga ibland. Men man ska inte ha en pojkvän bara för att inte känna sig ensam. Nä då har jag det bättre såhär, med min Zorro vid min sida. Hade inte klarat mig utan honom. :-*

På onsdag bär det av till Skåne. Lina tar studenten på torsdag så ska vara nere några dagar då också. Träffa lite kompisar =)

Imorgon är det bredvid gång på Frennarps äldreboende iiiih nervöst. Hoppas det går bra.

Nu ska jag snart bege mig ut på en liten powerwalk. Bränna lite fett.

CYA!


Ingen sommar utan reggae =)

"Det ska va reagge på sommarn' Och massvis med sol Dricka hemkört och cola I en uppblåsbar pool Ja, det ska va reagge på sommarn Lite lullig vardag Sjunga nanananana Det är det jag vill ha Reggae" - Markolio

Me like =)

image57

Kvinnlighetstest

Tog ett precis, å jag var minsann väldigt kvinnlig haha. Inte så förvånande =)

"Din poäng: 294
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!"

Vad blev ditt resultat?

http://environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php

För övrigt är jag väääldigt trött på min mage...kan den blir normal snart, tack?

Underbart väder!

Tyvärr fick jag tillbringa dagen inomhus, denna underbart varma torsdag då man egentligen skulle cyklat ner till stranden och solat. Var på en kurs i förflyttningsteknik i Vallås. Fick betalt för det haha. Men var faktiskt rätt kul. Vi var 9 ungdomar så det blev mycket skratt. Roligt folk =) Så nu har man lärt sig lite nya knep som kan vara väldigt bra att ha, inte minst för ens egen skull när man ska lyfta och förflytta en person inom vården. Ska gå brevid på Frennarp mån-tis. Ska bli kul, men också lite nervöst. Sen börjar mitt vik. den 25/6.

Stort Grattis till Lill sis som fixade körkortet idag =D
Hon e grym. Den enda i familjen Jönsson som klarat sig på första uppkörningen! Det ni!! Haha.

image53
P.s Det är givetvis inte Lina på bilden :P D.s

Nä, nu ska jag cykla till stranden och ta mig en promenix med Linda.

Hoppas ni andra kunde vara ute och njuta av solen idag!!

Kramis

I have seen the king!!

Haha japp minsann. Hans majestät Konungen och drottning Silvia var på besök i staden idag. Kungen höll tal på torget sen åkte de båt över nissan med bl.a Per Gessle. Cooolt. Gick typ 10m efter dom när de var på väg ner mot nissan. Status på det =D Kanske första och enda gången man ser dom in real life.

Annars idag har jag tvättat, tvättat å tvättat. Klar om ca 1 h. Skönt. Ska väl ta mig an disken med innan jag ska lägga mig. Ett MÅSTE. Länge sen nu haha.

Sommartider hej hej sommartider! Ge mig pengar så jag kan roa mig lite.

Oh god, I wish I was thin...

  
Kungen på stora torg / Kungaparet på nissan (Per Gessle sitter i mitten med sin fru)

Gaaaaah

Var inom make up store innan idag, var tvungen till att köpa ny foundation och nytt puder. Så dyrt :S Men ville ju ha massa annat kul där inne med...ögonskuggor, läppglans å sånt...men det kan man glömma. I allafall nu i sommar när man får leva som en kyrkråtta mer eller mindre. Vill ha en ny parfym också, å löshår å resa utomlands ååå....*drömmer*

Aj, nu gör magen ont igen...får gå å vila lite. Kan va magkatarr?! Men ha det bra gott folk

Haj å ivaj (som Fredrik säger)

Å tack för pratstunden Mollan =) Borde bli oftare.

Uppassning

Blev inget jobb idag, magen började krångla igen...fattar inte vad det är med den :( Blir så less på skiten. Linda tittade inom innan idag och lämnade hönökaka, choklad, en blomma och ett sött kort =) Så snäll den tjejen.<3 Uppskattas mycket.

Nu ska jag koka lite ris och fortsätta att dricka min avslagna cola. (Ska ju vara bra mot illamående)

Bye bye! /sjuklingen

-Back in town-

Kom tillbaka till Halmstad för ca 1h sen nu. Pappa körde mig upp, så slapp betala tågbiljett =) Uppskattas mycket. Åkte ner till Skåne i fredags för å fota min lilla syster Lina när hon skulle på bal igår. Mådde riktigt dåligt i fredags, höll på å svimma å spy på tåget ner. Fattade inte vad det var med mig!? På kvällen sen så spydde jag verkligen på riktigt. Men bara en gång sen mådde jag bättre. Sjukt skumt. Fast kunde inte äta på hela dagen igår heller. Fick leva på en mosad banan typ å blåbärssoppa. Och orkade inte vara uppe några längre stunder, men pallrade mig in till Lund och Grand Hotell för att fota Lina såklart. Terése sminkade henne och fixade håret. Super fint blev det!! Nyutbildad å allt. Kanonas. Så....idag mår jag bara lite illa men inte som innan, så har lättare för att äta nu. Tvingar i mig mat, måste det för ska börja jobba i morgon. Eller ja, gå bredvid nu i två dagar och sen gå på en kurs på torsdag så måste ju kunna äta och sluta må illa :S

Ååå så missade man festandet igår givetvis....Kåren kåren kåren. Så typiskt min otur att bli sjuk när man planerat in nått kul. Fick ett sms av Linda under kvällen, det visade på att en liten tös minsann var rätt full haha. Antar att ni hade skoj iaf ;)

Nu ska jag äta upp mitt päron (som min moster tipsade om, skulle vara bra när man mår illa) sen ska jag gå och handla lite proviva och sånt för magen.

Bye bye! - over and out-

image49image50
L I N A   - F I N A S T   P Å  B A L E N  !  !  !

Klänning : Moster Irené, Kusin Anette och Mormor Gulli =)
Håruppsättning och makeup : Terése Nilsson http://teth.bilddagboken.se/
Hårextensions : Molly Wesén www.studiosite.se

Får passa på å göra lite reklam också =D

RSS 2.0