Jobbe-helg!

Har precis gjort i ordning en räksallad med ägg som ska med på jobbet. Sov til 11 idag så hinner inte med någon lunch. Skulle egentligen upp 8.30 och träna spinning kl 10 men var så trött så ja...det sket sig. Var en dålig spinninginstruktör idag med så kännde inte alls för det. Ska träna styrka imorgon efter jobbet innan jag åker ner till Carrobarro. Då blir det iallafall träning 2ggr denna veckan. Bättre än inget...men ändå.

De har redan börjat smälla smällare och raketer här ute! De började innan i veckan och zorro är livrädd. Hur ska det gå för stackaren på nyårsafton!? Han kommer vara livrädd här i lägenheten, helt ensam. Men det var han ju förra året med. Men man har lite ångest att man ska iväg. Kommer ju smälla som tusan. Han är ju ändå mattes bebbe.

Nä, nu ska jag göra mig i ordning, ska ta en lite tidigare buss idag, ska hoppa av vid meddo och sola lite. Skulle Molly och jag gjort igår men det hann vi ej. Ska även sola imorgon efter träningen, så man får lite färg till nyår. Molly har lärt mig att locka håret snyggt med min nya locktång nu! Hade problem med den innan, vred visst på fel håll. *korkad* Så lockar it is på nyår.

Ett dilemma...

Sitter här och sysselsätter mig framför datorn medans jag väntar på Molly. Hon kommer nog vilken sekund som helst.

Vill ha en ny soffa!! Enda sedan jag var hos Carros kompis Kajsa på nyår 2005 har jag velat ha en soffa från Ikea som heter KLIPPAN. En 2-sits soffa. Fredrik köpte en i mörkblå när han flyttade till sin studentlägenhet. Jag ville ha en i röd innan, men nu är jag tveksam! Vilken är finast? Någon som har något förslag? Har inte råd nu vilket fall som, men ska spara ihop till en ny. Dom är rätt billga med så =)



Lägger in lite bilder på hur min lägenhet ser ut! Är ju julpyntat nu, har inte röda gardiner i vanliga fall. Ska nog köpa nya gardiner med den dagen det blir en ny soffa. Och bokhyllan är även lite extra "plottrig" nu när jag fick ställa alla växter där pga att julpyntet skulle få plats i fönsterkarmen. Har pappas gamla bäddsoffa nu som jag bara klätt om. Trött på den!! Och som ni ser passar min kise in i inredningen haha. Mycket svart och vitt.


Fredag, ledig, Molly på besök!

I dag är det då fredag, min lediga dag efter tre långa arbetsdagar. Sen jobbar jag lör-sön. Åker ner till Lund och carro på söndag efter jobbet på kvällen. Ledig på måndag, men sen jobbar jag kväll på tisdag så ska åka upp på nyårsdag med tåget som går 11.23 från Lund. Det får gå det med. Får ta det lite lugnt med drickat så att man orkar jobba. Men lite får man ju unna sig ;) Är ju trots allt inte nyår varje dag. Var på stan igår efter jobbet och handlade lite vin och cider inför nyår. Så nu är det ordnat. Sen beställde jag shampoo över internet till Carro. Så nu är det ordnat gumman.

(Har
beställt shampoo och balsam från strawberrynet.com innan. De har tigi bead head haircare där för halva priset jämfört med i Sverige. Ingen frakt betalar man heller. Men om man beställer parymer där får man betala tullavgift i Sverige. Så det lönar sig inte så mycket. Men ett tips är att gå in och kolla läget på denna sidan. )

Idag kommer Mollan upp. Ska sätta om mitt hår och umgås lite=) Ska bli trevligt. Synd att vädret är så kasst bara! Blåser å regnar. Jag som tänkte vi skulle ner till stan å fika. Men det kan vi kanske ändå. Måste ju introducera även Molly för Ulles café haha. Lyssnar på lite låtar på youtube. Colbie Caillat - bubbly är en av mina nya favoritlåtar =)

image273

Halmstad igen!

Var uppe idag vid 13-tiden. Pappa körde mig och Zorro upp som tur är. Åt lite paj som blev över sen julafton (mormor hade gjort svamppaj till mig bl.a) innan pappa körde mig till jobbet. Jobbade med Sandra idag! Skojsigt. En del skratt och godiskrängande blev det. Var en lugn och skön juldags-kväll som tur är =) Fick även skjuts hem utav Valerija som jobbade på Rosentorp ikväll. Skönt att komma hem lite tidigare. Ringde en signal till Lindis när jag var hemma. *Sakna* Kommer inte ses på någon vecka nu. Den lille räkan sticker en vecka till Kanarieöarna på nyår. Å nu är hon ju i Västerås....tufft för mig ;)

                                               
Sandra på kontoret   Jag i mina              Valerija i rapportrummet
                                      "snygga" 
                                    arbetskläder


Sen lite bilder från julafton som jag tog med mobilen. Kunde inte lägga in dem förän nu, hade sladden här i Halmstad.



Egentligen får inte poppis ligga i soffan av pappa, men jag smugglade upp honom i ena änden iallafall. Är ju trots allt bara jul en gång om året <3 Zorro och jag delade på den andra sidan. Myyyys.

Mätt så jag rullar fram...

varför består julen av denna stora mängd mat? man gör ju inte annat än att kränga med små pauser emellan! Men gott är det =) Lina och jag fick lägga oss och vila magarna i mormor och morfars sängar ett tag där alltså. Man kunde inte sitta upp. Låter det normalt eller? =P Julafton drar förbi precis som vilken dag som helst. Går så fort. Kom hem för en liten stund sedan med en liten kasse med fina presenter, + två super fina tavlor som Ninis har gjort till mig. Hämtade dom av henne när hon var hos sin mormor innan vi körde till vår mormor <3 Hon är så duktig och påhittig Ninis.

Fick parfymen som jag velat ha av lill-sis. Calvin Klein är det. Var en bodylotion till också. Fick även en liten söt "me to you"nalle som där står "special friend" på. Av pappa fick jag en ny söt rosa digitalkamera! Så nu kan jag fota hejvilt när jag ska hitta på saker =D Moster gav mig nya köksknivar och chokladtryffel och av mormor och morfar fick jag min efterlängtade locktång och en liten ugnsform, vilket jag verkligen behöver! Har bara gigantiska sådana. Fick pengar av farmor i går så ja det var en lyckad jul, både med god mat och härliga presenter! Nu har jag Fredriks kvar, som jag får i mellandagarna!=) Men jag vet ju vad det är, men iallafall *ler*





*Christmas time*

Då är det julafton idag. Ska in till mormor och morfar vid halv fem/fem. God mat och spännande klappar består kvällen av =) Tänk att man aldrig blir för stor för julklappar =D

Gårdagen var riktigt trevlig! Madde och jag körde och handlade med oss mat till tacos, blev på berga lågpris i Eslöv. En skum affär kom vi fram till! Gräsliga arbetskläder...senapsgula!?
Var hos Molly vid halv åtta. Från vi kom och tills vi åkte pratade vi i ett. Hade så mycket intressant att diskutera. SSD. (En hemlig förkortning på de största samtalsämnena) Var verkligen skoj. Kl 12 begav vi oss hemåt igen, lite sömn måste man ju också ha innan julafton =) Bestämdes att jag och Mollan ska åka upp till madde i Linköping i februari, när hon har fått sitt nya schema för skolan.

Nu ska jag duscha tror jag och fundera ut vilken utstyrsel jag ska ha på mig i eftermiddag!

*En riktigt GOD JUL på er alla*

image245

Lill julafton

Dagen började med att jag gick ut med gammle poppe på en liten runda. Så sliten han börjar bli min älskade vovve. Märks mest här inne då han har svårt att resa och lägga sig. Men när vi var ute och gick så promenerade han på bra som tur är=) Blev sen frukost och nu sitter jag här och väntar på att pappa och farmor ska komma. Blir lite julmat och så. Sen ikväll vid 18.30 hämtar maddis mig, så ska vi åka in till Molly i Eslöv och äta tacos.

Fick föresten en paradis ask och lite pengar av pappa i fm. Den årliga julklappen dagen innan så att säga. Imorgon får jag mer =D (dock inte bra med choklad till denna person som redan ätit en vanlig människas årskonsumtion på två veckor nu....)

22 December

Min första lediga dag. Bara två kvar :S Åkte in till Carro vid 11.30 idag. Gick på stan å åkte till NovaLund för att handla de sista julklapparna. Sen begav vi oss hem till henne och slog in lite paket=) När hungren började infinna sig körde vi in till centrum igen och köpte med oss kinamat hem! Såååå gott. *mums* blev även en hel del godis. Usch att jag orkade kränga så... Var iallafall kul att få träffa min lundavän lite. Ses om en vecka igen, då är det nyår =) Hoppas på att 2008 blir ett bättre år än 2007...

Nere i skåneland....

Har kommit hem för en liten stund sen, varit i byn på den relativt nyöppnade puben med madde och Peter (en gammal klasskompis). Tog en cider och snackade lite. Väldigt trevligt. Kul å se maddis igen! Alldeles för sällan vi ses =( Ska träffas på söndag igen som tur är, käka lite på kvällen, med mollan. Måste upp till madde i början på nästa år, så är det bara.

I övrigt känner jag mig rätt irriterad och besviken på en viss person förtillfället. Madde fick lyssna på mitt gnäll nyss! Känns som att man ger och ger och får ingenting tillbaka ibland. Jag menar hur svårt kan vissa saker vara?! Saker som jag skulle gjort för den personen, görs inte tillbaka. Har hänt en del gånger...men alla kan inte prioritera alla andra som jag gör framför mig själv. Fattar bara inte en del saker... *suck*

Men är trött och slut efter jobbet idag med så kan vara det som gör mig extra känslig! Måste sluta bry mig!!!

Dags att nanna kudde med poppe och zorro <3

Tvätt i stora lass!

Har tvättid idag 11-15. Fattar inte hur jag alltid kan ha så mycket att tvätta. *suck* Ska även dammsuga och damma idag när jag ändå är ledig så det är rent och fint sen när jag och Zorro kommer tillbaka från skånevistelsen. Annars på schemat idag, är det träning som gäller kl 18.30. Spinna lite med Malin. Sen efteråt ska vi gå hem till henne och äta nått litet, dricka glögg och kolla på bonde söker fru. Ja, sen jobbar man imorgon em/kväll och på fredag morgon/dag sen är det dags att bege sig hemåt för att så småningom fira lite jul. Inte klokt vad tiden går fort.

Nu ska jag skriva en lista på vad jag ska handla hem när jag ska till Eurostop efter lunch. Ska posta några julkort med som blev lite sena.

Bye bye!

image244

I väntans tider...

Sitter här och väntar på att min torsk i ugnen ska bli klar. Vilket den snart är, men tar sån tid när man är hungrig!!

Lunchade med Lindis vid kl 13 idag. Sååå gott med baguette. Smälter i munnen. Efter maten gick vi givetvis en runda på stan. Köpte lite julklappar och även lite till oss själva med. När jag ätit min middag och även smält maten sen så kommer Linda hit. Blir en kvällspromenad då! Ska bli skönt. Och är så glad att jag äntligen har tränat igen. Var ju en vecka sen sist. Körde styrka + kondition i fm. som jag nog skrivit om innan.

Såå godissugen!!! Får inte äta förän i helgen. Har blivit mycket småätande i över en vecka nu, både hemma och på jobbet....:S Så gott ju.


Äntligen lite ledigt!

Ska bli skönt med två dagars ledighet! Denna långhelgen på jobbet har varit sjukt jobbig.....man går runt med pulsen på högvarv när det är så. Allt händer givetvis på en gång...så är det alltid.

I morgon ska jag först träna styrka på fm (vilket jag skulle gjort idag, eller tagit en morgonpromenad, men valde att ta en ordentlig sovmorgon i stället.) Efteråt ska jag hem och duscha och göra mig iordning. Sen blir det bussen in till stan och käka lunch med Linda Ulles Café. Dom har supergoda brieost baguetter där som jag säkerligen nämnt här innan =) Sen ska vi kanske iväg och simma på em, vi får se vad vi känner för.

Längtar hem! Ska bli såå skönt att åka ner på fredag. Slutar jobba 15, ska försöka träna efter det. Sen kommer pappa och hämtar mig vid 19. Gött. Zorro bus följer givetvis med hem över julen <3


Då var helgen snart slut!

Jag har jobbat hela helgen. Varit mycket på jobbet så man är rätt slut. Sista dagen imorgon på detta passet. I går slutade jag 15. Cyklade direkt till Coop och handlade hem mat till kisen. När jag kom hem åt jag lite mellis sen la jag mig och sov 1h. Malin kom nämnligen till mig vd 19.30. Vi skulle festa till det lite =) Å kul hade vi =)) Drack gott och sjöng kareoke haha. Sen begav vi oss in till Mårtenssons med 23-bussen. Dansade och hade oss. Var väldigt trevligt!! En skum kille kom fram och dansade bugg med Malin. Samma som hände mig sist vi var ute. Ser vi ut som buggdansare eller vad? :P Men vi orkade inte längre än till 01.30, (båda hade ju jobbat så inte så konstigt) sen tog vi en dyr taxi hem till mig först och sen till Malin. Bussen gick inte förän 02.35. Palla vänta ute i denna kylan? Lägger in lite suddiga bilder här nedan. Är ifrån min mobil, inte lika bra kvalitet som en kamera. Ska ju få en sådan i julklapp som tur är!




Tack för en trevlig kväll gumman min =)

Julstämmning?

Alltså...om lite mer än en vecka är det julafton! Alla julklappar är färdighandlade, julgodiset är bakat och julpyntat har jag gjort. Men var är min julstämmning? Kan inte hitta fram till den.... är det för att det blir mindre "roligt" med julen när man blir äldre eller vad? Vi ska vara hos mormor i år, och det ser jag verkligen framemot. God mat =) Som även jag kan äta och träffa släkten. Ska även hälsa på några av mina kära skåne-friends <3 under min visit. Hade helst velat träffa er alla men tiden räcker tyvärr inte till....=( Åker ner den 21 och upp igen den 25. Ska jobba kväll 25,26. Mellandagarna. Så inga REA fynd här inte. Kanske lika bra det =P Bir ändå alltid att jag köper kläder som inte är på rea.
På fredagen ska jag nog träffa en gammal klasskompis och ta en cider på den nya puben i Höör. På lördagen blir det till att träffa Carro darling och gå i Lund och åka ut till Nova (köpcentret). På söndagen ska nog farmor komma på vår årliga julmiddag. (lill julafton) Sen blir det förhoppningsvis till att äta något gott tillsammans med min lilla Madde och Molly =) Ja och sen måndagen då är det ju the day. Julmys och julklappsutdelning hos mumrick. Give me som julstämmning tills dess! Please.


Poppis och jag julen 2005

Luciadagen

Efter vår lilla promenad på galgberget i em körde vi inom maxi för att handla middag och lussekatter som ska ätas ikväll tillsammans med lite glögg och frukt i ugnen med vit choklad och glass. Det enda Lina och jag har gjort sedan hon kom upp är att äta massa onyttigt. Var på stan igår, rätt länge så blev ingen träning. Tränat en gång denna veckan bara!!! Not good.

Trevlig Lucia eller vad man säger =)


Skottlossning på andersberg

IGEN. *Suck* blir så less på detta. I måndags kväll hörde jag och Lina något som lät som skott. Flera stycken på rad. Men lät så konstigt, precis som om det kunde vara någon leksak eller nått. På jobbet igår morse frågade Jesper som jobbat natt om jag hört skottlossningen kvällen innan på andersberg. Ja, det hade jag ju. Så nu är alla på jobbet på mig och tycker jag ska flytta! De ska leta upp någon fin lägenhet i ett bättre område haha. Nä, men jag tänker inte bo här i all evighet, men ett tag till iallafall. Vill helst ha utbildningen klar och fast ekonomi innan jag flyttar. Hyran kommer ju bli dyrare i en annan lägenhet, då jag vill bo i ett bättre område och närmre stan. Men jag är inte mer rädd här ute än någonannanstans i stan, eller Sverige överhuvudtaget. Är ju inne i stan så mycket kan hända på kvällarna...Som i lördags när Lina och jag lämnat B&B. Då hade värsta bråket brytit ut, med knivhugg, flaskkastande mm. Höll på i tio minuter innan polisen kom. Några blev allvarligt skadade...å man vet ju vad det är för några som ligger bakom även där!

Sitter här i väntan på att Lina ska vakna till liv. Ätit frukost för en stund sen : Macka och mango/banan smoothie. Gott. Ska nämnligen ner på stan idag så hon kan inte sova i all evighet....ska träna kl 18 med så ja, får nog försöka väcka henne snart....:S

Nyduschad!

Sitter här nu och väntar på att lillis ska bli färdig i duschen så man får lite sällskap igen. Vi var på ett friskis pass idag på 75 min. Följde med Lindis dit. Fy alltså...man blir helt slut efter de passen. Men känns så skönt efteråt. När vi kom hem ordnade jag räkmackor åt oss. Smaskens! Har haft räkor i frysen ett bra tag nu sen jag gjorde fisksoppa för flera veckor sedan så nu kom de väl till användning. Vi åt givetvis choklad efteråt! Så typiskt, har man något hemma så slinker det ner något varje dag! Därför köper jag vanligtvis inte hem något alls...räcker med det jag kränger på jobbet och när det är helg.

Tog mig extra ledigt idag, men imorgon jobbar jag 7-15. Vill inte!! Men behöver ju pengarna. Sen är jag ledig ons-tors igen så man ska väl inte klaga...sen är det dags för långhelgen fre-mån. Blir väl stan för mig och Lina på onsdag tror jag. Och vi ska även försöka hinna med ett pass på SATS i veckan. Lutar åt dans passet på onsdag.


Julbak <3

Lilla syster kom upp i går em. å igår kväll åkte vi in till stan för att ut å dansa. Men kom inte in på mårtenssons för Lina är bara 19. Är 22 års där. Lite trist...men vi gave it a try. Gick vidare till B&B. Aldrig varit där innan. Ingen som dansade eller nått. Sledna var vi med så gick till mcdonald's och köpte lite "nattamat" och satte oss å väntade på bussen i kylan i 30 min...den gick 00.15. Drygt...iskalla var vi när vi kom hem. Men som Lina sa : "Hade vi inte åkt in till stan hade vi ångrat oss".

Idag sov vi till 12. =) Blev sen frukost och tittade på reprisen från idolfinalen i fredags. Tog vi bilen till RUSTA och Eurostop vid 15. Skulle egentligen gå dit, bor ju så nära men nej, ösregnet stoppade oss. Köpte en stor mysig, ljusblå fäll till poppe att ligga på i julklapp. Sen åkte vi till Eurostop å kollade i lite affärer. Gick även in på Coop för att köpa hem middag och lite pepparkaksdeg och ingredienser till julbaket. Så...nu har vi bakat mozartskulor (med nougat,marsipan och choklad) pepparkakor och en blandning av choklad, nötter och marshmallows. Ja å även chokladdoppade marshmallows! Om det är gott återstår att se!

Nu ska vi laga vår sena middag som består av laxkottlett, kokt potatis och cremé bonjour sås med vitlök och örter och stekta champinjoner i.

Bye bye!



Egentligen skulle vi göra detta goda rocky road godiset från Leila bakar, men mormor sa att hon med ska göra det till julafton så då fick det va! Kommer ju få smaka på godheterna iallafall =)


YES!!

Det blev Marie som tog hem segern i idol!! Malin och jag röstade 10ggr var =) Det var det värt. Stort grattis till Marie!! Som varit min favorit sedan start! =) Sådan otrolig röst hon har den tjejen....
Förutom idol käkade vi burgare med bröd å sallad, julmust till maten + kladdkaka med glass å jordgubbsås till efterrätt. Mumsigt och propp mätt blev man.

Tack för en trevlig kväll gumman!! Natti till eder alla.

image220


Sönderbränd kastrull....

Jag är en fara för allmänheten!! Satte på en platta på spisen för ett tag sen, kokade upp vatten och slänge i mina linsbehållare (kokar dem då å då för att döda ev bakterier) Har varit nere i tvättstugan och så emellan och ringt några samtal. Nu när jag skulle ut i köket för att hämta plastpåsar att tömma Zorros låda i luktar det skumt. F*N! Kastrullen med min linsbehållare är sönderbränd. Linsbehållaren har smält sönder hela kastrullen.....jag e så korkad!!! Min lilla kastrull...är ju den jag använder mest. Bara att slänga å köpa ny. Kul nu i juletider när man har som mest pengar *not* Borde nog undersöka min hjärna för demens eller nått...råkade bränna upp en plastskärbräda när jag flyttat hit också. Glömde plattan på å la den över. Hur blond kan man bli? Tur det inte har börjat brinna....än. *Peppar, peppar, ta i trä* Lever mig väl för mycket in i jobbet. Demens kanske har börjat smitta?!

Nä nu ska jag ner å hämta tvätten och möta upp Malin. Vi ska iväg och handla lite å laga mat inför idol finalen. Rösta nu riktigt mycket på Marie ikväll!!

När okända män knackar på ens dörr...

Det tycker jag inte om! Öppnar aldrig. Är en konstig typ som varit å ringt på två gånger sen jag kom hem. Första gången var efter 14-tiden då jag krypit ner i sängen för att vila efter en jobbig arbetsdag. Andra gången var nu precis. Han har nån konstig korg med sig med några brev eller nått i. Är säkert något han vill sälja. Var en man som var döv här en gång å skulle sälja gosedjur så nej tack. Vill inte ha med dom att göra :S Läskigt!!!

Nu ska jag byta om sen går bussen mot SATS. Blir styrketräning nu ikväll. Bätttre sent än aldrig =)


Baj baj

Genant och pinsamt

Var på andersbergs vårdcentral i fm kl 10. Hade tid för att kolla upp mina födelsemärken som jag skrivit om innan. Andersberg är ju Halmstads svar på Rosengård i Malmö typ... så det var jag och massa utlänningar som satt och väntade på sin tur. Blev inkallad av en ung söt läkare....Han tittade igenom hela kroppen och inte bara de födelsemärken jag frågade om. Lite genant att ta av sig kläderna tycker jag men var ju lika bra. Allt såg bra ut iallafall. Sån lättnad. Sen frågade jag honom om han kunde skriva en remiss till mammografi så att man kan börja gå dit tidigare och undersöka sig eftersom man kan ha ärflighet. Han gick ut och pratade med en kollega om detta, och när han kom in sa han att han skulle skicka en remiss men var tvungen att känna igenom brösten med innan, för de vill alltid att man ska ha gjort det. Kändes ju inte sådär jätte bekvämt att ligga där och bli undersökt på brösten. Speciellt inte av en kille/man som är ung och ser bra ut...blev ju ännu värre. Haha sen kände han ju igenom mina armhålor med! Fräscht...kände att jag hade armsvett, cyklade dit i 190 för att inte komma försent...så ja det besöktet kändes pinsamt för mig. Men han är ju van så han lär inte ha brytt sig.....Varför gör då jag det? Snart går bussen mot jobbet så måste göra mig i ordning nu. Tjingeling!

Julskyltning

Var det ju i söndags. Glömde att skriva att jag varit där. Antagligen för att jag var helt utmattad i söndags! Jobbade först 7-16, hemma 16.30, slängde i mig lite soppa sen tog jag bussen kl 17 in mot stan där jag mötte upp Fredrik. Gick runt och kollade i lite affärer å drack glögg. Träffade på tre arbetskamrater också! Haha lilla Ileana som stod å sålde glöggen vi köpte, å Gosia å Kerstin stötte jag med på. Gillar de flesta på Frennarp. Goa människor =)
Fredrik köpte sig ett par nya skor som var väldigt snygga. Dyra men ibland är det värt det att köpa lite dyrare. Vid 19 var vi färdiga och affärerna stängde. Då gick jag hem till Linda, hade bestämt att vi skulle ut och gå. Gick på en tur som tog en timme. Kom hem vid 21, bytade om till pjamas och gick å la mig med zorro spinnandes intill mig. Somnade banne mig vid 21.30. Vaknade 9.30 dagen efter! Snacka om utmattad...men blev lite väl mkt den dagen!

Är trött idag med...ska upp halv nio imorgon, ska vara på vårcentralen kl 10. Usch....men lika bra att få det gjort. Hoppas alla födelsemärken ser normala ut bara.... Pratade med mormor när jag kom hem ikväll. Ska önska mig en locktång av dom i julklapp. För större lockar. Vill ha =) Hon skulle ut å handla imorgon. Hon är så snäll min lilla mumrick. Blir nog att julen firas hos mormor och morfar i år. Å det är jag glad för. Mormor gör världens godaste mat! Fast köttbullar, korv å skinka äter inte jag ju...ska köpa med mig quornbullar och quornkorvar istället. Å ris á la malta ska jag be pappa göra till mig. Måste ju ha laktosfritt.... (besvärlig) Mormor sa att hon kunde ordna det, men nej hon har tillräckligt mycket att göra iallafall så det får hon slippa tycker jag! Längtar efter alla nära och kära.

Nu ska jag som vanligt mysa med min gullegris som skuttade in när jag kom hem med bussen ikväll. Mycket kärlek till den kisen <3          

      
Zorro hemma i Höör     Mina kära mormor och morfar

Tisdag den 4 December

Mmm det är det idag minsann. Gick upp kvart i nio för att gå ut på en morgon promenad. Det var nära att jag struntade i det, sängen lockar alltid mer. Men eftersom solen sken så tänkte jag att nu får det ske. Vet inte när jag gick på en morgonpromenad sist. Men det var lättare sagt än gjort! Så halt det är ute....fick gå långsamt på vissa partier av rundan...lite surt men men. När jag kom hem blev det äggmacka, yoghurt med müsli och ett päron till frukost. Det var inte fel. Så nu väntar man inprincip bara in tiden när jag ska äta lite lunch vid 13 sen går bussen 13.28 mot jobbet. Vad ska man laga idag tro? Har inte så mycket hemma....tål att tänkas på.

If you want me, I must be doing something right!

Westlife....dom e bra dom =)

Idag började jag dagen med ett träningspass med min vän Malin. Styrka + kondition. Efteråt begav jag mig till Lindis och blev bjuden på lunch. Maddes goda recept på lasagnerullar med spenat, keso och krossade tomater toppat med ost. *smaskens*. Blev mätt och belåten. Sen la vi oss och vilade middag i 40 min. Skönt och välbehövligt. Var så trötta båda två =) Sen vid 15.20 begav vi oss till hemköp. Jag skulle handla hem hamburgare och bjuda pappa på när han kom upp. Blev morotsbiffar för mig. Gillar dom. Sen var det hem och städa undan och diska. Eftersom jag jobbat i helgen såg här ut mer eller mindre som en "ungkarls lya". Har varit helt slut efter jobbpassen. Varit väldigt jobbigt i helgen faktiskt...både fysiskt och psykiskt. Man får akta sig så att man inte pajjar ryggen inom vården...känner det nu. Tur jag tränar styrka...

Kl 18 dök fader upp och vi började med att äta. Han åt med god aptit som tur var =) Hamburgare med bröd blev det. Enkelt och gott. (som sagt morotsbiffar med bröd för mig) Sen lånade jag bilen medans pappa satte upp en ny hallampa till mig och en hylla vid sängen. Körde till ICA MAXI och hämtade ut min kamera och min mobil som kommit. Kameran är från Haléns, en sån jag hade innan men som jag tappade så den blev paj =( ska få en ny lika dan av pappa i julklapp så han tog med den hem ikväll. Mobilen har jag suttit å pysslat med lite nu ikväll sen pappa åkte vi 21. Tycker om den <3

Zorro smet med pappa ut när han åkte, var trött på att vara inne. Märks så tydligt på honom. Han bits å är allmänt dryg haha. Men jag vill ändå ha honom här såklart. Men han sprang raka vägen ner efter pappa så då ska jag inte hindra den lille....

I morgon jobbar jag 14-21, samma på onsdag och på torsdag 7-14.  Sen är jag ledig i helgen, då kommer lill sis upp. Ska baka julgodis å dricka glögg! =) Annars i veckan ska jag till vårdcentralen och kolla upp mina födelsemärken innan jobbet på onsdag och på fredag ska jag fylla i utväxten i håret hos frisör. Dyrt men välbehövligt. =S Sen ska jag helst hinna med å träna iaf två gånger till denna veckan. Å ja, får inte glömma tvättiden på fredag 15-19 heller....mycket att stå i.


        

Då var det December månad....

Tiden bara rinner iväg. Inte klokt. Men jag gillar iof December, med julpynt, julgodis och alla ljus man tänder =) December är verkligen en riktig "mysmånad". Synd bara att det ska regna och ha sig alltid här i Halmstad...

Var iväg och tränade styrka+kondition i fm. Så skönt. Känner mig mycket piggare och riktigt nöjd. Inte tränat på snart 2 veckor pga min förkyldning så detta var kanon! Så nu sitter man här, nyduschad och fräsch, ska snart laga lite lunch, tror det blir broccolisoppa. Sen väntar jobbet 14-21.

Bye bye!

RSS 2.0