Fina blommor och presenter!


Lite partaj

Igår då så kom Molly och Marcus upp, senare kom även Lindis och Joel över, Anna och Alex och Jesper. Vi bjöd på lite mat beståendes av potatisgratäng och kyckling. Malin kom över lite senare och förfestade med oss andra=) Vid 24-tiden kom taxin och de flesta av oss begav oss in till stan för att dansa loss lite på mårtenssons! Var en rolig kväll, tack alla som kom=)


Fina blommor av mitt hjärta

När jag kom hem från träningen väntade dessa fina rosor på mig med choklad och ett utklippt hjärta! Jag har verkligen världens bästa<3



Underbara fredag!

Alltid lika härligt när man är ledig=)
Idag när jag slutat jobbet begav jag och janne oss till Eurostop för att handla inför partajet imorgon. Vi gick dit och tog bussen hem. Var ingen fröjd att gå dit i detta blask vädret. Jag har ju inga kängor heller, mina gamla gick sönder och har inte haft råd att köpa nya:S Visste ju inte heller att denna vintern skulle bli såååå lång och intensiv... Men men. Skönt att ta bussen hem men vi såg verkligen ut som två "tattare" som janne sa, slet på 6kassar från busshållsplatsen och hem. Fick stanna flera gånger och vila för det var så tungt haha. Så är det=)
Nu ikväll har jag varit och tränat ett cykel och core pass med Malin. Skönt att det blir tid för någon träning iallafall fastän man jobbar så oregelbundet, men jobbet får ju gå först nu så är det ju. Nu ska jag hoppa i duschen sen ska vi iväg och hämta våra pizzor! Imorgon kommer Molly och Marcus upp och hälsar på som sagt, ser framemot det!


Trevlig fredag!! KRAM

Idag skulle egentligen vara en ledig dag

men det blidde icke så. Gick inte att lösa på annat sätt på gruppboendet igår så jag får ta natten idag, men då är jag ledig i morgon kväll istället, desto bättre=) Men först ska jag ut till gullbranna frissan idag och göra slingor, 300kr billigt och bra för en fattiglapp. Det kan man ju få unna sig. Ser gråhårig ut just nu i utväxten.... Ska vara där ute 14.30 så är tillbaka i stan vid halv sex så börjar vid 18 då till kl 10 i morgon fm.
Då ska jag och habib iväg och handla inför lördagens partaj! Ser mycket framemot det!! Vi blir några stycken. Middag sen utgång efter. Blir en liten mini 25års fest då jag fyller år veckan efter. =D Man börjar bli gammal.

Nä nu ska jag koka ris till min tomatsoppa som står redo för lunch snart. Vi höres om inte annat i morgon! Cheers!

Onsdags brunch

Sov länge idag och börjar ju jobba kl 13 så har inte tid att både få in frukost och lunch så blev en liten brunch variant; american pancakes med sirap och lite sylt. Hade egentligen velat ha bär till men fanns inga hemma. Gott var det iallafall så nu är man mätt och belåten=)
Nä dags att ta sig an disken snart, sen blir det en promenad till jobbet om ca 1h.
Trevlig onsdag! KRAM




www.icakuriren.se






Jobb jobb jobb

Verkar inte som om jag gör annat just nu=) men ska inte klaga. Skönt dock att det är på två olika ställen så hinner man inte tröttna. Jobbade kväll idag på sjukhuset. Gick galant, men jobbade dessvärre med en riktig k*rring! Hon deltog inte i omvårdnaden överhuvudtaget, var borta flera gånger och när man tillslut hittade henne satt hon på r*ven och låtsades beställa varor. Klagade bara hela tiden på små saker när hon väl kom och hjälpte till: hade tydligen glömt den tropiska juicen på fika vagnen!!! Ops så allvarligt! Sur blev hon iallafall... tur att sköterskorna som jobbade med mig idag var så snälla och goa och gav massor med beröm och även patienterna så då kunde man vara glad ändå=) Bara irriterande med sådana människor, och sen kan jag inte förstå varför man jobbar som undersköterska om man vägrar ta del i omvårdnaden, för har nämligen hört av andra tidigare att det alltid är så.... suck. Hoppas man slipper jobba med henne för ofta.
Nu ska denna emman hoppa i duschen sen ska jag lägga mig och läsa lite. Jobb imorgon 13-21 på landfästet.


Sov så gott! Tjingelingus!

Grattis

till kära Nina och Martin som förlovade sig 14 februari i Thailand!=)




Måndag igen

Tiden bara rinner iväg. I helgen har jag jobbat å jobbat. Har gått bra, inga problem på det bygget. Kollade melodifestivalen på kvällen och poppade popcorn tillsammans med en boende som var den enda som var hemma. Gillade faktiskt Timotjes låt "kom" som gick vidare.


När jag kom hem i går eftermiddag mötte min habib mig<3 Ja, han följde mig ju dit i lördags också. Så snäll så! Tvättade och hade oss igår kväll, såååå mycket tvätt. Fattar inte vart allt kommer ifrån?! Hade vår vanliga diskussion i tvättstugan ang jannes boxerhorts och t-shirts som jag tycker borde kastas men som MR anser är "bra att ha" fastän en del kalsipper ser ut att tillhöra en XXXL människa, slappa och danna och några shirts som även de har sett bättre dagar...... men men med tjat kommer man ingenstans med den mannen;) så han får väl behålla sina sledna kläder mohahaha.
Det är så fruktansvärt kallt ute idag.... slutade jobba 15.30 idag men fick stå ute i kylan i 1h innan bussen äntligen kom. Var hemma vid 17:S Blä. Helt nedkyld fortfarande. Och jag som bara ville hem.... har varit en tuff dag idag på sjukan, mkt att göra. I morgon börjar jag kl 14, lite sovmorgon=) Välbehövligt nu känner jag. Ska försöka ta mig till gymmet lite senare ikväll och köra lite styrka. Blir kanske runt 20. Måste vila mig lite först och dricka lite varmt gott te.


Hoppas allt är bra mer er andra ute i vinter sverige/norge! KRAM

Två panodil och 2h sömn

hjälpte mig idag!! Mådde inte bra när jag kom hem från jobbet i em. Sprängande huvudvärk och illamående. Men efter vila och panodil var jag som en ny människa igen=D Vi tog oss till MAXI när jag klivit upp igen för att handla lite nödvändigheter. Öppnade vår "spar burk" och fick ut lite mer pengar då man är rätt pank förtillfället. Snart lön. Ja för janne iallafall! Unnade oss en riktigt smaskig tacogratäng till kvällsmat. Naturgodis till efterätt *mmmm*
I morgon börjar jag jobba vid 14.30 och slutar på söndag vid 17. Är på gruppboendet så blir förhoppningsvis lugnt och skönt som vanligt. Längtar tills nästa helg, då ska jag vara ledig för då får vi besök både från skåneland och från stan!=D
Trevlig helg!






Pussycat dolls - jai ho
http://www.youtube.com/watch?v=EJE7Wog08kg&translated=1

Lite deppig....

Har kännt mig lite deppig ett par dagar nu... har varit mycket med Jönköpings historien på senaste, all förväntan, förhoppning, ovisshet och besvikelse. Men men bara att släppa det nu. Man kan ju inte gå runt och älta detta hela livet=) Men jag är rätt bra på det, att älta alltså. Inte konstigt man får magsår!!
Var och tränade bodycombat ikväll. Timmen bara flög iväg, var skoj och svettig blev man. Annars idag har jag jobbat, satt vak på sjukhuset till en patient. Samma blir det imorgon 7-15. Det jobbiga är att jag har svårt att somna på kvällarna... sov väl 3h i natt. Lär bli det samma i natt känner jag... någon som har nått tips? En på jobbet tipsade om att köpa en spikmatta (som jag funderat på ett bra tag) och ligga på den en halvtimme innan sängdags. Blir en hel del jobbande nu i dagarna så man måste ju sova ordentligt... iallafall 6h.
Nä nu ska jag hoppa i bingen och läsa lite! Sov gott alla! kram



You are reason that I breath, you are the reason that I still belive, you are my destiny...<3

Vad är det med folk?!

Hela dagen idag har vi fått höra en massa ang. vår icke flytt till Jönköping! "Har ni verkligen tittat överallt? Inte hittat något tillfälligt? En sån chans dyker inte upp igen! Bla bla bla."

Jag menar herre gud! Hade vi kunnat fixa det hade vi såklart gjort det, vi vill så gärna dit men ibland går det inte som man vill... blev lite snävt med tiden och ingen hade något att hyra ut till mars. Så enkelt är det. Förstår inte varför folk ska lägga sig i, varför inte bara stötta oss och vårt beslut? Det borde ju vara vi som är mest besvikna över att det inte gick vägen...
Men är tacksam till er som verkligen visat förståelse!=) Någon gång kommer vi iväg, så är det bara. Krävs mycket mer planering än vi trott, rent pengamessigt också. Jobb är det absolut inga problem att få i vårt yrke=)
Nä nu ska jag iväg och cykla lite spinning och tänka på annat! Cheers!

Bra låtar!

Owl city - fireflies

http://www.youtube.com/watch?v=CMr52bCXNdU&feature=fvst

Alicia Keys - try sleeping with a broken heart

http://www.youtube.com/watch?v=CJFAheNAJRs&translated=1

Nu är det bestämt...

Det blir inget Jönköping! Janne fick också jobb så det var ju hur bra som helst, MEN det stora problemet är boende! Janne ringde runt och mailade till alla bolag han kunde hitta igår inklusive blocket. De som hade ledigt var till 1 maj. Fick ett erbjudande på en till 1 april men det var fler spekulanter på den och man får reda på om vi får den först efter 22 februari och vi båda måste lämna svar senast i morgon. Sen börjar ju mitt vik i mitten av mars så jag hade förlorat det ändå om vi inte fått lgh förän 1 april... känns väääldigt tråkigt men man måste ju ta det säkra före det osäkra. Här hemma har jag iallafall jobb i sommar och janne har ju sitt fasta. Tyvärr hade det inte funkat med dubbla hyror redan denna månad som kommer då jag inte får någon lön förän i slutet av mars! Vi som ville sååå gärna, men det kommer förhoppningsvis fler chanser. Vi ska härifrån så är det bara, men det blir kanske till hösten istället?!

Idag är jag ledig. Tänkte snart ta och städa lite, boka tvätt tid. Sen ikväll ska jag träna spinning. Ska bli gott=) Ja, annars händer det inte så mycket på fronten. Är ledig tills på lördag om jag inte blir inringd. Ska jobba på gruppboendet då till på söndag. Har föresten bestämt mig om sommarjobb nu. Fick erbjudande både på sjukhuset och landfästet. Det får blir sjukhuset, även om jag tjänar mindre och det är mycket jobbigare, så kommer jag iallafall lära mig mycket där och jag får allt ge det en chans. Skulle jag inte trivas sen så vet jag att det inte var min grej. Men alla är så snälla och hjälpsamma där så det ska nog gå bra. Gruppboendet ska ju ändå läggas ner efter sommaren också. Men ska jobba extra nu fram till sommaren iallafall. Hoppas man får lite tider! Är behövligt.
Nä, dags att skrida till verket! Ha en bra dag! Tjingeling!

Ny vecka, nya tag

I går jobbade jag ju på sjukhuset 6-45-15.30. Gick hur bra som helst. Skönt! Hoppas det går lika bra idag. Kvällarna är lite tuffare när man är ensam men men. Tränade styrka igår kväll, tog mig en promenad dit och hem så skippade konditionen. Tar bara ca 25min fram och tillbaka men är alltid nått=) Var rätt sliten.
Föresten så fick jag vik i Jönköping, de ringde igår... så nu hänger det på janne, om han får sitt och om vi får lgh. Lite nervöst!

Nä nu börjar våra bästa år igen haha. Ska kolla klart på det sen ska jag gå en liten promenad innan lunchen sen går bussen 13.19 mot sjukan! Ha en trevlig tisdag gott folk! Hej svej!

Alla <3-dag

Efter frukosten idag tog jag mig en promenad till Vallås för att titta till lilla Tindra och Max då syrran är nere i Höör. Lilla Tindra blev så glad när jag kom. Lekte lite med henne med hennes favorit leksak och hon blev så trött så hon flåsade!

När jag kom hem och janne vaknat åt vi silverdollar pancakes. Sååå gott. Och till middag nu ikväll blev det tonfisk gratäng och till efterätt kladdkaka med vispgrädde. (dock blev inte kladdkakan så kladdig som det var tänkt men den gick ner.) Känner mig rätt sliten idag... får nog bli sängen snart, ska upp kl 5 imorgonbitti och jobba på sjukhuset. Lite nervöst är det men ska nog gå bra.



Hoppas ni alla haft en mysig dag med mycket kärlek! KRAM




Min present till janne från bluebox.se.

Underbara katt<3


God choklad med apelsin


Slappe lördag

Men har hunnit med att träna lite i dag efter lunch tid. Körde 30min på crosstrainern på gymmet och lite magövningar efter. Kände mig nöjd! När älsklingen vaknat begav vi oss till MAXI (tråkigt värre) för att handla lite nödvändigheter. Bröd, smör, frukt och grönt är det som går åt mest i detta hushåll och tyvärr det som är dyrast!! Köpte en bit mörk choklad också, vilket jag egentligen inte hade tänkt då det blivit alldeles för mycket av det goda i veckan med två fikor, och igår (bokstavligt talat) tryckte jag i mig 150g mörk choklad med marsipan från marabou premium. Sååå gott! Å imorgon blir det även kladdkaka för mig och habib då det är alla hjärtans dag! Shit ja ni hör, jag kommer rulla fram till sommaren. Är det inte meningen att det ska vara tvärt om?! Får nog ta och skärpa till mig lite då jag och Heidi ska försöka oss på tjejmilen i slutet av sommaren. Så fort snön smält bort får man ut och öva upp sig tror jag.... Ja, då är det jag och kisekatten som är hemma ikväll.. ska se om det går något bra på tv, OS är inget för mig! Kollade på melodifestivalen innan, tyckte det var rätt låtar som gick till final faktiskt, men gillade de norrländska gubbarnas låt också! Härlig. Men nu är det dags att skölja bort lera från fejjan. Ha det gott! Cheers!

Fina <3-kort av madde, mormor&morfar och pappa!


Det är dags för fredagsmys

Var sååå trött idag när jag kom hem runt 16. Har gått bra på jobb, men var en hel del att göra. Har fått jobb på sjukan mån-tis med. Då ska jag jobba helt själv! Hjälp! Hoppas det blir lugnt de dagarna... Men kul att jobbet börjat komma igång lite. Har några pass på landfästet med denna månad. Kul. Ikväll då så blir det jag och Zorro borro som får ha lite mys. Janne jobbar natt, går av först på söndag så blir en helg all by myself! Men det ska väl gå bra;) ska träna i morgon tänkte jag, kanske spinning på fm om jag orkar gå upp, annars får det bli i gymmet senare. Sen på söndag är det ju alla hjärtans dag. Så blir lite mys med janne boy på em/kväll när han har vaknat till liv=) Nu fortsätter let's dance så ska väl kolla vidare på det. Trevlig helg på er alla!

Solskens dag

Tog mig en promenad i fm innan lunch. Var ju så fint väder! Skönt att få lite luft och motion med när jag visste att jag skulle vara inne hela em/kvällen. Var inte hemma förän 22.30. Men det har gått bra ikväll. Var på den sidan idag där jag gjorde min praktik. Mycket roligare då jag kan rutinerna bättre där. Har tagit venprov idag och det gick hur bra som helst. Lite stolt över mig själv är jag allt=D Jag som tycker det är så läskigt med blod och ådror, men man tänker faktiskt inte så när man väl är där och ska ta prov, man har så mycket annat att tänka på så man glömmer bort det!
Är så spänd över hur det kommer till att gå med Jönköping.... får janne jobb? Kommer vi hinna fixa bostad till dess? Många frågetecken... men vi får hoppas på det bästa. Blir det inte av nu får vi ta tag i det till hösten istället.


Nä nu väntar sängen! Börjar 6.45 imorgon bitti :S Natti natti*
Är så glad över att jag har världens bästa människor omkring mig! Den bästa sambon, bästa systern, bästa vännerna och bästa mormor&morfar och bästa (för det mesta haha) pappa! Utan er alla skulle jag inte vara någonting!:-* Love you!

Jönköping över en dag

Kl 9 i morse strosade vi bort till macken och hämtade vår söta lilla mini bil med två säten. Susade upp mot Jönköping och var framme runt 11.30. Togs oss in till stan och åt lunch sen stack vi till sjukhuset så vi var där i god tid så att vi säkert hittade vart vi skulle. Jag hade tid för intervju kl 14 och janne kl 16. Kändes bra för oss båda, så vi får se vad svaret blir i dagarna.  De ville sätta mig på vik mars-augusti, hade ju varit sååå perfekt, men allt hänger ju på om janne får sitt jobb också och att vi får en lägenhet. Vi skulle ju kolla på en lägenhet idag efter 17, men när vi kom dit och ringde han mannen som skulle visa oss den svarade han aldrig. Vi väntade utanför en halvtimme sen stack vi till A6 center och åt middag och fikade. Väntade enda tills kl 19 och ringde honom även en sista gång innan vi begav oss hemåt men han svarade inte....konstigt och väldigt irriterande. Han lät ju så possitiv när janne pratat med honom sist... får se om han hör av sig i morgon, annars är det hög tid att ringa runt till massa fastighetsbolag och lägga in annons på blocket så fort vi vet hur det blir med allt. Lite stressigt helt plötsligt! Men det får gå hoppas vi=) Skulle vara riktigt kul att få flytta dit, fanns så mycket större utbud av allt där. Restauranger, shopping, uteliv... Me like. Men vi lär ju bli både feta och fattiga där, iallafall om vi fortsätter äta så som vi gjort idag haha.

Zorro är iallafall glad över att vi är hemma igen, studsar runt som en tok här inne!<3
Nu väntar sängen, har två dagar på sjukhuset nu tors-fre. God natt!*





Fika på stan och spinning

Dagen började med ett avsnitt av "våra bästa år" som vanligt haha. Kan inte låta bli att titta på det fastän inget händer! Sen ringde min chef från gruppbostaden så jag har tre nya pass nu i februari varav ett monsterpass lör-sön. Money money=) Roligt att få jobba lite. Sen sa en i personalen där idag att hon ju åker iväg på långresa till sydafrika i 6 veckor så då borde det blir några pass lediga åt mig också. *Hoppas*.
Vid 14 cyklade jag och janne in till stan för att möta upp Malin för en fika på espresso house. Mycket trevligt! Inte träffats sen i sommras nu. Jag åt en jätte god muffinssemla. (en stor muffins med mandel, mandelmassa och kardemumma). Snacka om god;) Å nu snart ska jag styra cykeln mot SATS för ett spinning pass tillsammans med lill-sis. Ska bli skönt att svettas lite. I morgon är det dags för Jönköping, vi fick båda nya tider för intervju så hoppas nu på det bästa!


KRAM till er alla







Ger du mig ingen uppmärksamhet när du sitter vid datorn gör jag såhär!


Jobbehelg och strömavbrott

Jahapp, då blev det som sagt jobb i helgen. Skönt att komma iväg och tjäna lite pengar. Blev många timmar på en smäll också. I lördags när jag kom dit gick vi till Rejmes och tittade på Mariette som uppträdde efter önskemål av de boende. Hon fick en splitter ny röd bil där det var en svart bild på henne och så stod det Mary Jet. Vissa har det bra haha. Var nära på att träffa henne in person igår innan jag slutade, men tur att det inte blev så hade bara gjort bort mig haha. Annars har jobbet gått bra, lite trubbel i lördags natt bara men det är tydligen vanligt....
Igår kväll när jag och janne var ute på en liten kvälls promenad släktes vår halva av stan ner. Strömavbrott! Alla lägenheter där vi gick och all gatubelysning bara slocknade. Läskigt! Så när vi kom hem fick vi tända ljus i hela lägenheten! Strömavbrottet varade i ca 1h. När strömmen kom tillbaka kokade vi ihop lite varm oboy! Mums! Det var den kvällen/natten det.
Nu har vi precis ätit lunch och jag ska iväg till gymmet och möta upp sis vid 14. Ska träna lite styrka + kondition. Men innan dess måste jag inom hemköp och köpa frimärken så jag kan posta iväg ett viktigt brev....


Have a nice day!





Fattar mig inte på denna datorn...sen vi fick tillbaka den från lagningen kan jag inte skriva min blogg som jag vill...ibland lyckas jag få mellanrum och dela upp texten i stycken men oftast inte vilken man ser i detta inlägg....så sjukt irriterande! Å markören bara hoppar över hela sidan när man skriver så man får börja om flera gånger.....*irriterande* Någon som vet vad detta beror på?!

En lördag i februari 2010

Ja... idag hade jag planerat sushi kväll med sis, men tyvärr blir det inte så. De ringde från Landfästet i morse om jobb från kl 13.30 idag till kl 17 imorgon. Har alltså natten där också. Är för mycket timmar att säga nej till tyvärr... har inte jobbat något sen jag slutade skolan förutom två dagar inskolning på sjukhuset. Jobb måste ju komma först när det är så torftigt på fronten. Även om det känns trist just idag...
Skulle egentligen gått en promenad med Lindis på galgberget i fm med, men har sovit jätte dåligt i natt pga värsta m*ens värken!! Å hittade ingen ipren någonstans här hemma och panodil hjälpte inte. Så fick tillsist ta till tramadol som jag fick utskrivet när jag låg inne för cystan. Har väl hjälpt bättre, men inget slår ipren. Finns på jobbet så ska låna några där så jag överlever dagen och natten. =)


Ha en trevlig lördag alla! Vi hörs & ses! KRAM

Smile!

You're on candid camera!






Fredagsmys

I detta hushållet denna fredag bestod av hemlagad pizza=) Å till efterätt (och förätt) marabou mjölkchoklad med frukt och mandel. (schweizernöt för janne om någon är intresserad haha). Gott var det iallafall, båda delar=) Älskar fredagar. Egentligen skulle vi haft besök ikväll men då janne inte känner sig riktigt kry får vi ta det en annan dag!
Tänkte dela med mig av ett gott recept på en kålsallad som jag fick lära mig av en i personalen på Landfästet där jag jobbade i sommras. Man tar bara matolja, hälften så mkt vinäger, salt, lite socker och salladskrydda och kokar upp. Ställer det åt sidan och hyvlar vitkål och skalar och river en-två morötter. Lägg i en skål och häll över spadet, gör inget om det är varmt. Blanda och vóila, du får en smaskigt god sallad=D


Tänk om man fått en resa

gratis:D då hade jag mått!!! Hehe vem hade inte det? Följer både Nina&Martin och Jonna&Oskar på resedagboken. Nina&Martin är i Thailand och Jonna&Oskar reser jorden runt på 2 månader.... Inte lite avis nädå:P Men vi ska försöka ut och resa lite till hösten... får börja spara så fort det går!

Annars idag... snön ligger kvar stadigt men solen skiner och det ser inte ut att blåsa. (har inte varit ute något ännu). Ska snart sätta mig på cykeln och cykla bort mot SATS där jag ska köra lite styrka med Malin. Får ta det lite lugnt, känner mig inte sjuk längre, men snuvig är man ju men tror det är vädret. Däremot har janne åkt på en förkylning denna veckan, är nog jag som smittat :S

Ha en bra dag allesammans!






Snö och åter snö

Vi kom aldrig iväg i morse till Jönköping. Vi hade hyrt bil på statoil men redan vid 8 imorse hade det börjat snöa massor, och mannen som hyrde ut bilen till oss avrådde oss från att åka. Det skulle tydligen vara mycket värre uppåt Jönköpingstrakten. Så efter lite diskussioner oss emellan kom vi överens om att avstå så vi gick hem för att ringa återbud och nu väntar vi på nya tider. *Hoppas det går vägen ändå* De ringde nyss om en lägenhet på markplan som vi anmält oss till. En 3:a. Billig hyra och ligger nära sjukhuset. Ååååå vill ha! Hoppas detta året bär med sig något bra, en flytt och jobb till Jönköping hade varit kanon.

Så idag har vi inte gjort så mycket haha, lite som de andra dagarna. Jag har inte tid för inskolning igen förän tors-fre nästa vecka. Tänkte ringa bemanningen till Frennarp imorgon, man kanske får hoppa in där och jobba lite ändå. Ser inte ut att bli så mycket jobb förtillfället någonstans.... är ju lite tuffa tider nu men det ska nog lösa sig!
Tog oss en powernap under dagen, och avnjöt tacos nu ikväll. Sååå gott. Suktat efter det länge nu=) Hittade mörk choklad från marabou med apelsinsmak som blev min efterätt. Super gott=D

De bästa pojkarna i mitt liv<3


Imorgon bär det av

mot Jönköping! Ska bli spännande, håll tummarna för oss nu ni som vet;) Hoppas vädret inte blir sämre... förbaskade snö, är trött på den!!!

Idag då så har vi gjort lite ärenden som var tvunget att göras... sen inte så mycket mer. Ska ta och städa lite här hemma nu snart, damma och dammsuga. Men först, en kopp pina colada te=)


Tjing!

En favorit i repris

Snubblade av någon anledning in på Lindas gamla blogg som hon inte använder längre och läste igenom några inlägg från förr=). Hittade en del av ett inlägg som jag var tvungen att kopiera och lägga upp här;


"Sedan åkte vi på hemvägen in i helsingborg och gick in på väla köpcentrum på jakt efter balsmycken båda blev utan smycken irreterade över att det inte finns diamanter att köpa för under hundralappen, vi kom på att våra krav kanske måste sänkas på vad vi vill ha. Men vi tog en fika sedan för att få upp blodsockret igen och det var tur det för en ny utmaning skulle möta oss på parkeringen.
Bilen var borta! Båda funkar så att vi alltid litar på att den andre har koll på var man har parkerat. Så vad händer då om Bill och Bull åker tillsammans? 
Jo vi vet inte vart vi har parkerat och springer runt på den enorma parkeringen i minst en kvart och yrar. Jag går och nervöst och tjatar om att bilen måste ha blivit snodd och emma försöker intala mig att klart den inte är. Efter långa och jobbiga minuters letande så hittar vi en parkeringsplats lite längre bort och där står bilen som vi tydligen hade parkerat,noll koll. Lättad över att höra klicket när jag tryckte på nyckeln satt vi oss i bilen och körde mot hemstaden halmstad. Just när vi säger skönt att vi inte har kört fel så ser jag att motorvägen är ju på andra sidan åkern och inte rakt på som jag trodde så bara att vända och börja om. Men det har varit en rolig dag med en massa skratt och vänskap."


Skrattar för mig själv när jag tänker på den dagen.... vi är alltid så förvirrade ihop Linda haha. Minns en en annan gång när vi sprang som två yra hönor över tågspåret haha. Vi e crazy! Men är glad att jag har dig<3

RSS 2.0