Bröd resultat!

Måste meddela att morotsbrödet smakade gudomligt gott! Spröd och god yta. Kommer garanterat att göra detta bröd fler gånger. Var enkelt att göra också. Mums!



Receptet är här; (tagit från myckelite.blogg.se) Dock hoppade jag att ha i kummin, är inte så förtjust i det.

Det här behövs för 2 limpor:
25 g jäst (1/2 paket)
5 dl ljummet vatten
1/2 dl solrosfrön
1/2 msk kummin
1/2 msk salt
1 msk sirap
1 msk olivolja
2 stora morötter
5 dl rågsikt
ca 8 dl vetemjöl special el. vanligt vetemjöl (jag använde special)

Garnering:
vatten
solrosfrön
Ugn: 200°
 
Gör så här:
1. Lös upp jästen i fingervarmt vatten, cirka 37°.
2. Skala och riv morötterna fint. Tillsätt solrosfrön, kryddor, salt, sirap, olja och de rivna morötterna.
3. Arbeta in rågsikten och det mesta av vetemjölet. Arbeta degen blank och smidig och låt den jäsa i bunken i cirka 40 minuter.
4. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den väl. Dela den i 2 delar och forma runda limpor. Lägg dem i korgar eller på plåt att jäsa i cirka 30 minuter. Om du har jäst degen i korgar, stjälp sedan upp dem på en plåt. Pensla bröden med vatten och strö över solrosfrön. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 40 minuter. Låt bröden kallna på galler under bakduk.

Sommrig mat

Måste bara lägga upp en bild av av vad vi åt till middag i måndags. Riktigt sommrigt och gott=) Fattades bara melon till. Vädret var ju så fint då så när vi var en sväng inne i stan för å köpa frukt och grönt blev det även årets första kulglass. Yummie. Älskar vår och sommar!



Idag har jag simmat, tvättat och bakat bröd. Blev morots/solrosbröd idag. Två limpor som just nu står i ugnen. Fick tipset av Jessica som hade lagt upp det på sin blogg. Återkommer med resultatet senare=) Senare i veckan ska jag försöka mig på ett solrosbröd som även Jessica har på sin blogg. Och i nästa vecka då blir det grahamsrutor tror jag. Så har man lite på lager. Solen har skinit skönt här idag och vår älskade kise har njutit till fullo ute i brassestolen.

Hoppas ni haft en bra dag där ute! KRAM

Tekaksrecept

Enligt önskemål lägger jag då ut detta=)

Ingredienser (20 portioner)

  • 50 g jäst
  • 5 dl fingervarm (37 grader) mjölk
  • 3 msk honung
  • 1 äggula
  • 13-14 dl vetemjöl special
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 1 tsk salt

Tillagning

  1. Lös upp jästen i den fingervarma mjölken.
  2. Tillsätt honungen, salt, äggula, 13 dl av mjölet och klicka i smöret. Arbeta kraftigt i 5 minuter. Låt jäsa i 45 minuter.
  3. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den.
  4. Dela degen i 20 lika stora delar och forma dessa till bullar.
  5. Låt jäsa i 5 minuter.
  6. Kavla ut till runda kakor och nagga med en gaffel.
  7. Placera tekakorna på en plåt med bakplåtspapper.
  8. Låt jäsa i 30-40 minuter.
  9. Sätt ugnen på 250 grader.
  10. Spreja in vatten i ugnen och ställ in bullarna.
  11. Grädda mitt i ugnen i 8 minuter.

Brödbak och promenad

Idag startade jag dagen med att baka bröd. Blev tekakor idag. Imorgon ska jag försöka mig på morotsbröd hade jag tänkt. Har recept på grahamsrutor också men får se så allt får plats i vår mini frys, annars får de vänta.



Träffade Anna M över en promenad vid 16 i vårt gamla kvarter. Kul att ses, länge sen nu. Svårt att få ihop en träff ibland. Speciellt när man har olika arbetstider men nu är jag ju ledig så då var det lättare=) De var i Paris över helgen...18 grader och riktig vår. Inte lite avis!

Skulle egentligen tvättat nu ikväll men bara för det fanns det inga tider som alltid annars. Så fick ta imorgon istället. Ska även iväg och simma då hade jag tänkt. Man har lite att hitta på om dagarna iallafall och det är ju skönt det, att man får tiden att gå=) Janne går på sitt första pass av 2 i kväll så då är det bra jag har att göra utan att behöva störa honom när han sover. Tack och lov att vi har sovrum nu!!!

Beställde denna från little kids corner i förra veckan och hämtade ut den idag. Fick tipset om sidan utav Emma sist vi sågs, och eftersom jag vet att janne gillar kor (haha) så fick det bli en sån till knodden.




På fredag ska vi till BM på besök. Ska även passa på att hämta ut vårt gratis paket från babyproffsen då med. Man får en gratis blöjhink och lite provsaker på allt möjligt som blöjor, babyolja, tvättservetter osv. Allt gratis är bra!=)

Måndagen den 28 Mars

Grattis till min fader som idag blir 54år!



Snart ska vi in till stan och handla lite frukt och grönt sen blir det storhandling på MAXI. Hade även tänkt hinna med en promenad idag, lite hemma övningar och kanske brödbak, men vi får se vad som hinns med=) Ha en bra dag! KRAM

Skåne weekend

I fredags fixade vi först lite ärenden i stan, sen begav vi oss ner till Malmö där jag äntligen fick fixa till min utväxt. Var innan jul senast så behövdes ju verkligen om man säger så.... Efteråt var vi inom pappa en sväng innan vi skulle hem til Terese och bebis Amanda för lite pizza ätning. Kollade på en film som Tereses pappa filmat av oss barn när vi var små, satt och sjöng i mitt rum. Året var 1992. Gud, jag skrattade så jag grät! Som man såg ut. Men riktigt kul att se. Ska få en kopia på den bl.a =)

I går (lördag) var det dop för Nina och Martins lilla Mio. Fin cermoni och god mat efteråt. Kan ju säga som så att jag var inte hungrig ens när jag klev upp i morse... Blev ett trevligt återseende igår med då jag träffade Jessica som jag inte sett på flera år och hennes kille Henrik som jag aldrig träffat. Trevligt trevligt.

Idag hade vi kalas hos pappa för syrran som fyllt år. Smörgåstårta och bakelse. Mormor, morfar, farmor och vår moster var de som kom. Liten och lagom skara=) Kul att träffa dom, nu kommer vi ju inte ner på ett litet tag då man inte vet när den lilla ploppar ut!

Lägger in lite bilder från helgen.

          


Födelsedagspresent av Nina, Martin och Mio=)


Bilen lagad!

Igår var jag och simmade, kändes lite bättre med värkarna så tänkte testa. Blev 30min, vågade inte för länge men det gick bra. När jag kom hem och janne vaknat till liv tog vi bilen till Nassers bil & däck, den har krånglat de senaste 1,5-2mån, låtit mycket från höger framvagn. Började med att ratten skakade. Rådfrågade min kusin över nätet och han sa att det kan vara bromsarna så vi borde kolla upp det snarast för vår egen säkerhet. Mycket riktigt var det rätt illa, rök från fälgen när mekanikern hällde vatten på. Vi fick inte köra hem med den förän han fixat, så han bytte bromsklossar och fixade. Han sa att de nästan bränt fast! Snäll som han är får vi betala imorgon när lönen kommer. Men gick inte på mer än 500kr så det är ju överkomligt. Vi var båda beredda på att slänga ut några tusen så det känns skönt. Trodde det var drivknuten eller nått hjullager men det visade sig vara bytt ganska nyligen. Vi kommer garanterat fortsätta gå dit när det är något med bilen, var honom vi var hos förra året när vår lilla Ford fiesta läckte bensin. Skönt med ärliga, duktiga och billiga mekaniker som inte försöker luras.

Idag blåser det värsta stormen ute. Och Zorro bara vill ut hela tiden. Är väl mössen som kutar rundor... idag ska vi städa lite, tvätta det vi ska ha med oss ner i helgen (till skåne) sen kommer Jannes arbetskollega Jenny hit på fika. Hon ska hämta nyckeln då hon ska vara kattvakt i helgen. Så snällt! Fast hon ska jobba. Inte lätt att ha djur alltid när man ska iväg. Som tur är har vi vänner som ofta ställer upp! Svårt att ta med honom ner nu med när pappa inte har huset kvar, innan var det så enkelt. Men en katt är ju rätt självständig, så bara han får påfyllt mat och tömd låda så är han nog nöjd!<3

Natten har varit som alla andra, springer upp och kissar stup i ett. Men värkarna har blivit mildare, kommer inte lika ofta och lika intensivt som i början på veckan. Skönt det. Däremot har jag börjat känna lite obehag på vänster sida, närmst ljumsken. Precis som bebis trycker på någonstans där. Fick för mig i natt att han/hon vänt huvudet dit haha. Var nog lite yrvaken. Kan inte fatta att vi snart har den lille här hos oss. Overkligt! Imorgon går vi in i v36.....

Ha en bra torsdag alla där ute! Kramelikram

Mattes bebis<3


Som har tagit över husses nackkudde mellan oss

Sol och blåst

Denna eviga blåst här på västkusten... mindre kul. Men skönt att solen skiner iallafall.

Gårdagen var inte rolig för mig med dessa sammandragingar/förvärkar jag börjat känna av!! Usch vad det känns. Fick köpa alvedon igårkväll som jag tog och det hjälpte rätt bra, men under natten kom det tillbaka och ville inte släppa med tabletterna. Tog i morse och de verkar ha hjälpt rätt bra men ringde barnmorskemottagningen nyss för att få höra att allt är normalt. Håller liksom i sig mest hela tiden när det kommer och är inga direkta pauser. Men det kan vara så med tydligen. Jobbigt bara att ha så ont! Hon sa att vi får hoppas bebisen stannar kvar ett tag till men skulle något sättas igång stoppar de ju inte förlossningen. Men nä tror inte riktigt den lille vill komma än. Hoppas inte det iaf;) Hoppas bara jag slipper detta varje dag fram till det är dags...

Annars imorse loggade jag in på skatteverkets hemsida, ska tydligen betala tillbaka några tusenlappar till dom. KUL. Har jag aldrig behövt göra utan alltid fått tillbaka. Klart man ska få betala tillbaka detta året när man går på mammaledigt och inte har så mycket pengar. Inga extra pengar här inte, inte när man heter Emma. Suck. Aja bara att bita i det sura äpplet.

Nä om man skulle ta och fixa till lite frukost. Får se om jag orkar mig ut på en promenad senare, en liten isåfall. Kan nog vara skönt att röra på sig trots förvärkar!

Haha blev ett litet gnälligt inlägg detta men är ju sån jag känner mig idag=) =(

Tjingeling!

Måndag, ny vecka

Grått och trist väder ute! Blir att ta sig en simmtur idag. Annars är det inte så mycket som står på schemat. Just nu kollar jag på Våra bästa år som jag alltid gör när jag är hemma och inte har något att göra vid denna tiden. Kommer garanterat att bli en sån där mamma som kollar på det under fm, då jag redan gör det och har gjort läääänge haha. Sån som vissa fasar för att bli. :)

I helgen har jag börjat känna av sammandragningar/förvärkar. Känns som molande mensvärk. Inte så trevligt men det går, har inte behövt ta någon panodil än då det kommer och går. Tecken på att det närmar sig slutet nu! Fick lite ont när vi var ute och gick igår, men bara en kort stund sen la det sig igen. Vi var nere vid grötvik. Älskar havet! Är så avslappnande. Vågornas brus och lukten av hav.... Det är något jag kommer sakna om vi någon gång flyttar härifrån.





Trevlig måndag på er! KRAM



Söndags brunch ute på bäckagård

Amerikanska pannkakor, sirap, sylt, fruktsallad, kaffe, te och juice. Smaskigt värre!



Läste på FB att Emma och Ted nu fått sin lilla dotter. STORT STORT GRATTIS!!!

Solig lördag

Så glad man blir av sol. Sol i hjärta sol i sinne. Vi var ute på en promenad nyss, så härligt. Har hunnit med att tvätta idag också och pratat i telefon både med min kära vän Nina och underbara Sara. Båda mammor sen slutet av förra året. Kul å höra att de har det bra.=)

Måste bara berätta om vår söta roliga katt Zorro. Han blir ju överlycklig när han är ute och ser att vi kommer ut, vill gärna följa med vart vi än går, så ska man iväg en längre runda får vi alltid locka in honom i lägenheten, där det är vägar och sånt vill vi inte att ha följer med. Men en sak som han alltid gör är när man tvättar och han ser det, då hänger han efter till tvättsugan (som är ute på gården) och vill helst följa med in men det får han ju inte. Då sätter han sig alltid utanför glasdörren så nära han kan och spanar in på oss ända tills vi kommer ut igen haha. Och idag så kom en kvinna och skulle tvätta efter oss, då flyttade han på sig så hon kunde komma in sen satte han sig på samma plats igen. Han är verkligen ingen vanlig katt, mer som en hund. Lilla älsklingen, han gjorde samma sak när han och jag bodde på Andersberg och även på CKV.<3

På tal om annat så ansökte vi om ett Ica Bankkort igår när vi var på MAXI, ett sånt där man sätter in matpengar per månad och handlar för det. Tänkte det är lika bra då vi bränner på tok för mycket pengar på mat utan att egentligen veta varför och har ingen bra koll. Så tänkte att detta hjälper ju en att ha lite mer koll + att vi ändå alltid handlar på Ica Maxi. Spännande att se om vi blir mer ekonomiska när det kommer till mathandling. Malin och Markus har det kortet och Emma berättade när jag träffade henne i onsdags att hon och Ted också skaffat det.

Annars är det full rulle i bebismagen. Han/hon rör sig mer nu när jag går hemma. Kanske för jag är still mer än på jobbet?


Nybäddat och vårigt i sängen

 
Snödroppar på uteplatsen och Zorro som är soldyrkare


Lite vårigt i köket

Besök hos barnmorskan och pajätning

Idag började vi dagen med en stabil frukost sen en promenad innan lunch i detta snöslask. Tänk, det kom verkligen snö igen=( vad jag inte vill ha det!!!



14.15 hade vi tid hos BM. Allt såg bra ut som vanligt, magen har växt till 31cm nu, bebis hjärtslag är fortfarande 145 slag/minut och huvudet ligger nedåt som sist och rumpan upp=) Så känns bra. Är nog ingen stor bebis ni kommer få sa BM, så jag behöver troligtvis inte oroa mig för att få föda en bjässe på 4-5kg;) +15kg är det nu för mig. Följer min kurva som man ska och bltr och p-glucos ser också fint ut. Känns ju bra. Tänk idag är jag i v35, runt 5 veckor kvar nu bara....

Efteråt skickade jag hem janne med bussen och styrde min väg hem till Malin där vi fikade på bärpaj med vaniljsås och drack te. Pratade om allt möjligt. Ett tag sen vi sågs sist nu. Fick fin fina presenter också, lägger upp bild!=)

 

Nu ska jag äta min potatissoppa som är färdig, mår illa idag så fick bli det, ingen aptit. Illamåendet har kommit och gått lite på senaste, jag som trodde att det var borta helt, men icke!

Trevlig helg på er!<3 KRAM

16 Mars 2011

Idag har jag varit ute på en promenad med Emma i det fina vädret. Efteråt bjöd hon på bulle och te, satt och pratade lite i deras fina lägenhet. Vill också ha en alldeles egen som man äger. Eller ja, helst ett hus men det kommer ta ett tag till!

När jag kom hem började vi förbereda för middagen som blev hemmagjorda köttbullar, potatis, hemmagjord gräddsås och lingon. Mums! Blev dock super mätt! Men nu finns rester till imorgon med, perfekt. Har gjort mina hemmaövningar nu ikväll med, glad så länge jag kan hålla igång. Funderar på att simma imorgon igen, får se hur det blir. Är vädret lika fint som idag kanske jag tar en promenad istället.

På fredag är det dags för besök hos barnmorskan igen. Spännande att se om bebis fortfarande ligger med huvudet nedåt. Efteråt ska jag till Malin, vi ska ha lite fredags fika=)

Just nu håller vi på att tvätta för fullt, bl.a de söta bebiskläderna. Ska köpa några bodys till, någon pjamas, mössa och strumpor när lönen kommer. Och spjälsäng och skötbädd ska också inhandlas då. Kollar runt på blocket efter sängar, lika bra att spara pengar på begagnat om man hittar någon som ser fräsch ut. Man kan ju alltid måla om om färgen inte passar!

Hej svej!

Första dagen på en lång ledighet

Idag har jag dammat och dammsugit, powernapat, läst, varit och simmat och bakat scones till kvällsfikat lagom till Desperate Housewifes. Å givetvis grattat lilla syster som blir 23 år idag. Hipp hurra!



Imorgon blir det en tur ut till Fyllinge för promenad med Emmis som kan föda när som helst;) Sen blir det lite tvättning på kvällen tror jag. Man har alltid något att fylla dagarna med har jag märkt!

Nu ska jag kasta ett getöga på Cougar town. Tjingeling for now!




Nattjobbare!

Vet inte om det är något för mig? Efter första natten kände jag mig helt groggy när jag vaknade. Men idag känns det bättre, dock seg såklart. Har en natt kvar nu bara sen går jag på leeeeeedigt=) Ska faktiskt bli skönt. Ska tvätta beibskläder, packa BB väska osv nu i veckan. Lika bra att göra det i tid, man vet ju aldrig....

Annars i veckan som kommer har jag inga planer mer än att simma två gånger. Sen får vi se vad som bjuds. Nästa helg, i slutet av mars bär det av neråt igen för att fixa håret (slingor) hos Molly på fredagen, sen dop på lördagen för Ninas och Martins lilla Mio och kalas för syrran på söndagen. Sen blir det nog inget mer skåne förän liten är kommen. Kommer inte våga röra mig för långt iväg under april tror jag!

Ja, har inget kul å skriva om. Ska väl försöka ta mig ut på en liten promenad snart sen iväg och handla lite nödvändigheter. Ikväll är det Solsidan och efter det är det dags att ta sig till jobbet en sista gång på ett tag.

Hoppas ni alla haft en bra helg! KRAM


10 mars

Idag har jag simmat och bara tagit det lugnt. Janne hade lagat mos och korv när jag kom hem. Skönt att slippa laga mat ibland, även om jag ofta inte har så mycket emot det. Idag fyller min kära morfar 76 år, Saris 26 år och min kusin André 19år. Grattis till er alla tre!

Imorgon går jag på natt nr 1 av 3 på sjukhuset. Det närmar sig sitt slut och början på 1års ledighet=)

Glömde berätta vad jag köpte från makeupstore för presentkortet efter sminkningen förra helgen. Blev en av skuggorna hon använde på mig, ett läppglans och en puderborste.



Nu väntar spikmattan, en underbar uppfinning=)

Tjingeling!

Presenter och kort

Fick en hel drös med grattis kort på posten idag. Kul=) Av Heidi med familj fick jag ett läppglans från Clarins som är jätte fint! Användes på jobbet. När jag kom hem gav janne mig en bukett som kommit med blomsterbud i kväll som var från snälla Jonna och Michael i Norge. Jätte fina tulpaner och choklad! Tack så hemskt mycket alla snälla.<3


Idag är det min dag!

Inte för det känns så mycket men lite kul är det ändå=) Synd att inte solen skiner idag.

Presenten av janne<3



Blir jobb kl 14-21.45 sen är jag ledig torsdag och jobbar natt fre-mån. Aldrig jobbat natt där så hoppas de tre nätterna ska gå bra. Är det absolut sista jag jobbar sen är jag ledig tills bebisen tittar ut!!


Lax till lunch

Var skönt att simma idag, dock dök mannen med simfötterna upp och snöt sig i vattnet det första han gjorde som sist... mycket trevligt! Fy fasen alltså. Tänkte säga till i receptionen när jag gick men glömde det då jag var sååå hungrig. Begav mig hem till Kerstin där lunch väntade. Ugnsstekt lax med spenat, god sallad, creme fraishesås och vitlöksbröd. Mycket gott. Efterätt var glass med blåbär. Var mycket trevligt att ses, hade mycket att prata om, bla hur en moderkaka ser ut haha=)

När jag sen kom hem lagade jag lasagne som vi festade på ikväll. Å nu ska vi fika på varsitt vaniljhjärta och te. Fick presenter av Kerstin köpta på Village, ett te som heter Vårkänslor som ska testas nu och en bok; kloka ord om mammor. Så snäll så!

  

Å kladdkakor har jag i ugnen till jobbet imorgon. Hoppas det räcker med 2st.

Tjingeling!

Fettisdagen och internationella kvinnodagen

minns så väl i högstadiet när vår klassföreståndare drog fram oss tjejer den 8 mars år 2000, vid katedern och vi alla skulle sjunga; - Ååååå tjejer, åååå tjejer vi måste höja våra röster för att höras!" haha hon var rolig. Idag 11 år senare sjunger jag inte den;)

Någon semla blir det inte idag då janne inte är förtjust i dem och jag inte tål grädden:S vet att de gör laktosfria inne i stan som man kan beställa men vill inte äta själv. Men får bli en semla en gång detta år iallafall, hur länge tillverkas de egentligen?!

Idag ska jag iväg och simma sen hem till Kerstin på lunch. Ska bli trevligt. Sen ikväll ska vi tillaga lasagne här hemma och "fira" en annan lite då jag jobbar ett kvällspass i morgon då jag egentligen fyller år. 26 år.... tiden går. Och nu är det inte långt kvar tills vi har bebis.<3 På fredag är vi inne i v 34.

Igår den 7 mars blev lilla Thilde 3 år. Hipp hipp hurra för lilla dej!


Fina presenter

Fick presenter av syrran och madde också i helgen. Lite i förväg=)

Av Lina fick jag presentkort på MQ och ett tallriksset till den kommande bebisen.
Av madde en handkräm och nagelfil.



Klassfest och dop

Hemma igen efter en trevlig helg i skåne. I fredags träffade jag mollan på hennes salong i Malmö, blev klippt sen lunchade vi ihop. Efteråt körde jag (efter en timmes felkörning) till syrran där vi tillagade tacos, åt kakor, naturgodis och vindruvor och hyrde film. Vi såg på en film med Sandra Bullock som jag inte minns vad den heter. Var sådär. På lördagen sen följde Lina med mig till Kristianstad där jag blev sminkad på makeup store. Fick presentkort av janne i julklapp där så passade på att utnyttja det nu. Blev nöjd, alltid kul att bli professionellt sminkad=) Väl hemma i Höör igen bytte jag om, fixade till mig det sista sen kom Molly och vi körde hem till maddes föräldrar där madde väntade. Umgicks lite grann innan vi begav oss till Jägers för att träffa de från klassen (högstadiet) som kom. Vi var ca hälften. Var trevligt, kände igen alla. Kul å se vad folk gör nuförtiden. Stannade till halv ett ungefär sen kände jag att jag var tvungen att åka hem till sängen.

Idag då så var vi på dop i Bosjöklosterskyrka för Teréses och Henriks dotter Amanda. Var en fin cermoni, god mat och tårta efteråt. Körde in bilen på en biltvätt på vägen till pappa, behövdes verkligen. Sen var det nästan dags att köra upp igen. Jobbar ett dags pass i morgon så ska faktiskt lägga mig nu.

Bjuder på lite bilder nedan. =)


Marimekko skålar

Har fått för mig att jag ska börja samla på några sådana i olika färger. Fint att lägga upp praliner i eller annat kul=) Dock är de inte så billiga så får bli någon ibland när pengarna tillåter. Får se när jag ska börja. Nästa månad kanske?! Blir nog den äppelgröna först=)


Mars månad=födelsedags månad

Jobbade ett dags pass idag också. Gick bra men var full rulle från början till slut. Lite trist när man får jobba extra för en annan som inte gör så mycket men men. Tur Hanna W som var resurs hjälpte mig en del=) Efter jobbet stack jag och simmade en tur. Väldigt skönt! Stötte på en gentleman i dörren på vägen ut från Nautilus, han höll upp båda dörrarna som leder ut, inte bara den första. Så snällt! En av fördelarna med att vara gravid;)

Å nu har jag slängt in bakpotatisar i ungen som vi ska äta vid 19-tiden. Ska ha räkröra till som jag gjort efter mammas recept. Mums! Happ, inte mer å skriva idag antar jag. Mer än att nu i mars fyller en hel del år, bl.a jag själv=) syrran, morfar, pappa, Sara, kusin André...Ja mars månad är en födelsedagsmånad! Bra månad att vara född i faktiskt. Jobb imorgon kväll igen.... sen lite ledigt.

Hej för idag!



Emma vill ha ett rosa äpple

DKNY fresh blossom har jag varit inne på förut också men aldrig köpt. Luktade på den igen i veckan och jo jag ska nog köpa den till mig själv någon gång i vår=) Luktar fräscht och gott. Parfymer, hårprodukter, ansiktsvård och smink kan jag aldrig få för mycket av!!! Love it!


RSS 2.0