Ny hårfärg och Norway here we come

Idag kom äntligen den efterlängtade lönen=) janne följde med mig ner till stan vid lunch, så käkade vi thaibuffé. Hann göra lite ärenden innan med, sen kl 15 hade jag tid hos frisören. Kom inte därifrån förän 18.30.... de fick färga om två gånger, gjorde guldblonda och kopparbruna slingor och dom bruna ville inte fästa riktigt så det fick bli en omgång till. Så nu är man lite förnyad iallafall i höst-rusket! Men tycker som vanligt att det klipptes för mycket på längden :( Sällan man blir nöjd direkt efter att man varit hos frisören. Varför är det så?
Efteråt var jag inom Linda en snabbis. Var ju tvungen att kolla så att allt var okej. Tycker så synd om dig lilla gumman, men snart kommer det kännas hur bra som helst!! När jag kom till janne igen fick jag ett paket! Ett par guldiga örhängen formade som hjärtan fanns är i. Blev så glad....vad har jag gjort för att förtjäna en sån underbar kille som han? Han är guld värd.

I morgon åker jag och karln till Norge. Det mesta är packat och klart så snart väntar sängen. Malin är snäll och ska se efter min Zorro när vi är iväg. Känns skönt. Min lille bus kise. Var där nu ikväll och släppte in honom. När vi kommer hem igen efter helgen ska vi flytta hit zorro till janne. Då kan han gå in och ut som han vill. Vi är ju ändå mest hos honom så då kan kisen också hänga på så han får sällskap hela tiden.<3




Zorro äter ur sin goda buffé med knacks, tonfisk, kyckling och vatten =)

Hälsokontroll ordnat

Idag sov vi länge som de andra dagarna nu under helgen. Skönt. Har blivit lite film-maraton under nätterna här på Carl Kuylenstjernas väg i Halmstad. Man måste ju sysselsätta sig med något under månadens (kanske till och med årets) fattigaste helg haha. Men på onsdag kommer lönen. Tänk om man fått den idag som "alla andra"?! Men nejdå jobbar man inom vården så kommer den den 27 *suck* men vi får klara oss. Usch igår när jag vaknade hade jag en fruktansvärd smärta i svanken som streckte sig ner mot ljumskarna. Speciellt höger ljumske så så fort jag satte ner högra benet gjorde det jätte ont=( Idag är smärtan i svanken borta men känner fortfarande av lite i höger ljumske.... Är någon form utav ichias tror jag. Mamma hade det också och detta är inte första gången för mig, men var ett tag sen. Så blir nog ingen träning idag, skulle kört bodypump med Malin, men bäst att ta det lugnt så det inte blir värrre. Alltid kommer något så fort man kommit igång med sin träning....

Ringde vårdcentralen det första jag gjorde när jag steg upp ur sängen. Bokade tid för en hälsokontroll. Måste ha gjort en sån med bl.a TBC test och sånt nu när man ska läsa till undersköterska. Är mest för när man ska ut på praktik. Så den 4/9 ska jag dit och kolla upp mig. Den 1 september börjar jag i skolan! Lite nervöst, men ska bli kul. Innan dess ska jag med Linda till Landskrona, till frisören och klippa mig och göra nya slingor, åka över till Oslo med janne över helgen, ska på inflyttningsfest och dop hos två olika systrar=)

Nä nu ska jag göra mig i ordning, ska ner på stan en sväng och glo lite!=P  Å göra lite ärenden med. Kolla kan man ju göra fastän man inte har några pengar eller hur?

Bye!

Lovely friday

I fm blev det ett styrke+ kondition pass tillsammans med Malin. Vi körde på rejält, så nu är man heeelt slut. Hade fått ett mail av min chef när jag kom hem. Hon hade ringt i går ang, ett vikariat, men jag vill inte gå på ett vik medans jag pluggar på heltid så fick tacka nej. Men vill givetvis jobba extra som timmis under tiden. Pengar är alltid bra att ha. Hon skrev att de tog en chansning på att jag kunde fastän jag ska plugga och att de har varit mycket nöjda med min insats hos dem och att jag är välkommen som vikarie. Så det känns ju skönt=) Uppskattning är ju inte fel. Men jag känner att jag behöver lägga all min energi på plugget som sagt så ett vikariat på 75% eller mer hade inte funkat.

Dags för duschen och en hårinpackning sen känner jag mig ren och fräsch igen! I kväll blir det mys med janne<3 Man är ju fattig nu dagarna innan löning så blir till att kolla på nedladdad film och ta det lugnt!

Trevlig helg!!


Denna ögonskuggspalett från Isadora (matte chockolates) ska jag lägga vantarna på när jag får råd.

Ösregn

Just nu ösregnar det ute! Vilken sommar dag! (är ju faktiskt fortfarande sommar egentligen). Tror nästan hösten har börjat?

Idag har jag inte gjort så mycket. Cyklade ut till Jysk och spanade rundor lite=) Sen cyklade jag inom Willys på hemvägen och handlade hem lite mat till ikväll. Blir spagetti och köttfärssås. (på quornfärs då givetvis). Kl 17 väntar ett bodypump pass för mig och Malin. Hoppas det slutat regna tils dess då jag ska cykla dit. Sen ikväll ska jag träffa my darling. Inte setts så mycket nu på några dagar då jag haft besök av min kära syster och sen har han jobbat.

Nä nu ska jag nog vila magen lite efter lunchen. Blev rotfrukter i ugnen och quornfilé med citron som syrran tipsade om när hon var här. Smaskens! Blir väl att kolla lite på oprah med eller läsa i min bok nu.

Bye bye solong!

Foton från helgen

Vaxsjön i Höör



Helgen med syster yster!


Utsålda blåbär!

Var inom MAXI nu ikväll efter att Lina släppt av mig hos Janne innan hon körde hem. Älsklingen jobbar i natt så skulle bara inom för att få en kram =) Sen blev jag sugen på smoothie så på hemvägen blev det MAXI, men fanns inga blåbär så långt ögat kunde nå... å det enda som fanns i frysdisken var jordgubbar. Så blev en banan, en mango och frysta jordgubbar som mixades med vaniljyoghurt nu i kväll. Yummie. Fast blåbären hade gjort det ännu lite godare.

I torsdags kväll körde vi ner till Höör för att lämna tillbaka pappas bil som vi lånat under min semester. På kvällen guidade vi runt janne lite i Höör haha. Dagen efter så körde jag och janne ut till Vaxsjön och gick lite där. Så fint och verkligen härligt med en promenad. Sen när Lina slutade körde vi tillbaka till Halmstaden. Och här har hon stannat tills nu ikväll. Vi har slappat, krängt massa gott, promenerat, snackat massa och tagit en god skagen pizza i stan på Gastons. Å i går kväll var vi även en sväng inom janne och kollade på två filmer : The happening och Hancock (vi såg aldrig den sist). Båda var helt ok. Vi snackade om kräftskiva och en tur till Ge-kås efter löning. Vi får se när det blir av ;) Vill ha en skinnjacka och i Ullared fins det billiga sådana tydligen.

Nä nu ska jag göra mig iordning för natten och lägga mig i sängen med min Zorrs och läsa lite i en bok jag lånat utav Malin; "Små citroner gula".

Skumt väder

Idag tog man sig en rejäl sovmorgon, åt sen frukost sen körde jag till Linda vid 13.30 för att hämta upp tösen och köra vidare till Galgberget där vi tog oss an 5km:aren. Hade mycket att prata om som vanligt så tiden gick fort. När jag kom hem till janne igen åt vi middag som bestod av rester: pasta och pasta sås med lax och grönsaker och en potatis/linssoppa. Gott med vilket som =) Sen tog vi oss en tur in till stan, hade lite ärenden att fixa där. Hade egentligen tänkt gå in tlll stan, solen sken innan på dagen men precis när vi skulle inåt stan började det blåsa och regna massor! Så trist.... Nu sitter man här framför datorn, precis smällt i sig en smoothie och en rågkuse med avocado. Mätt och belåten med andra ord. I morgon em kör vi ner till Höör för att lämna bilen. Stannar en natt för att sedan åka med Lina upp på fredag. Då ska Zorro också hänga på. Han har bott I Höör nu under min semester. <3 Så under helgen ska jag ha besök utav lilla syster. Ska bli roligt.

Annars i veckan, vad har jag gjort då?! I måndags gick jag och min kära pojkvän en runda runt ön. Sen körde jag och Malin ett bodypump pass på kvällen. I går träffade jag Malin på dagen, vi fikade lite ihop innan vi tog oss till gymmet och körde ett step up pass. Så skönt det är alltid efteråt när man svettats en hel timme. Då vet man att man gjort något gott. Skönt att komma igång med träningen igen.

Nä nu är det film dags här. Ska se klart på "Top Gun" som påbörjades i går natt och sen ska vi se en annan med Will Smith. "Hancock". Igår såg vi även en läskig film som heter "Dark water". En film som typ Hajen men med krokodiler istället....:S Inte mitt filmval. Men den var bra, fast lite för otäck för min del.

Trevlig kväll!

Helgen i Karlsborg

I fredags eftermiddag kom vi fram till vår campingstuga i Karlsborg. Påvägen dit stannade vi till i Smålandsstenar och åt lunch på ett jätte bra ställe där det fanns allt möjligt att välja på. Det blev en grönsakspaj för mig och buffé för janne. Så när vi väl kom fram till campingen var jag så trött efter över 3h i bilen så jag tog mig en powernap. På kvällen käkade vi pizza i centrum, blev en lugn och skön kväll. På lördagen tog vi oss en promenad in till centrum, åt thaimat och gick sen vidare ner mot Karlsborgs fästning och gick på ett armé museum. Var faktiskt intressant, men janne uppskattade det nog lite mer än jag=) Han fotade hej vilt haha. Blev en fika också innan vi gick hemåt igen för att äta godis, chips och läsa tidningen. Vi var ju tvugna till att hänga med i svängarna när vi var utan tv och internet. (Men gud vad skönt det var att bara vara och strunta i all elektronisk utrustning) Senare på kvällen grillade vi korv när ösregnet lagt sig. Vi hade verkligen otur med vädret speciellt på kvällarna då det regnade rejält. Men jag hade inte räknat med annat så jag blev inte besviken. På kvällen blev det en lång skön promenad längs bottensjön. Önskar vi skulle stanna längre, har varit en sån underbart mysig helg med min älskling. Vädret är det enda som kunde varit bättre. I morse städade vi ur stugan, duschade och åt frukost sen lämnade vi stugan innan 12. Åt lunch och fikade påvägen ner, och nu är vi helt plötsligt i Halmstad igen. Var hemmavid 17. Tiden går alldeles för fort nuförtiden. Men men.

Nu är det sista dagen på min semester också. Går inte på schema längre då Eva-Marie kommit tillbaka, så nu är det bara till att vänta på att bli inringd som timmis igen. Antagligen blir det inte så mycket nu direkt efter semestrarna. Kan vara rätt skönt ändå, men man behöver ju pengarna!

Bilder från helgen




<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

En dag på stan

Idag tog jag och Linda tag i oss själva och träffades nästan för första gången på hela sommaren!! Trist att vi inte kunnat få ihop det innan. Har saknat dig! Åt på Åhléns, rödspätta med potatis och remouladesås. Så gott=) efteråt gick vi ner på torget och drack varsin smoothie och pratade. Vi har fortfarande mycket kvar att prata om, som vi får ta nästa gång. Linda skulle hem och tvätta och jag hem och byta om då en fågel sket ner mig! Ja jag vet!? Hur stor är risken att man ska bli träffad av deras bajskanoner? Men men en kladd på låret och en på armen....ÖRK. Sen cyklade jag hem till janne igen, hans syster Hanna, hennes kille Björn och dottern Thilde är på besök. De kom i tisdags och åker imorgon när vi ska till Karlsborg. Fick föresten en namnsdagspresent av Linda. Bodylotion och vår favoritchoklad, marabou premiums mörka choklad med nougat emellan.....den är nerpackad i min väska och ska avnjutas i helgen ;)


Jag och min Lindis<3
 
Janne,Hanna,Björn         Thilde

 
I måndags träffade jag carro my darling. Var skoj som alltid. Käkade thaimat och krängde godis. Kvällen brukar sluta så när vi ses;) Tråkigt att man bor så långt ifrån varandra. Hade behövt dig här!! Hoppas jag får besök av dig snart i Halmstaden.

Nu ska jag ta och packa klart det sista, sen ska vi nog krypa till kojs och givetvis kolla på "sex and the city". Tro det eller ej Janne har faktiskt också börjat kolla med mig. Han t.o.m skrattade igår. Det ni!!!! Dom vill bara inte erkänna att dom tycker det är bra de där karlarna men innerst inne så tycker dom det;) Ska bli en mysig helg i Karlsborg!=) Hoppas ni också får en bra helg. Tjingeling!

Nya tag

Så fort semestern är slut. (och det är den efter denna veckan). Har inte tränat ordentligt sen innan vår Rhodos resa i slutet av april . Har ju sjukdomen att skylla på där, men har ätit desstu mer onyttigt också. Så nä, är inte nöjd med det hela i nuläget. Nya tag ska tas, och det ordentligt!!!

Igår hälsade jag och Lina på farmor. Köpte med oss lite frukt och kakor som vi fikade på. Är för sällan man är där tyvärr. Sen på kvällen tog vi oss en skön promenad ut mot Linas jobb. Var kul att få se vart hon håller hus om dagarna, min duktiga syster<3

Idag ska jag köra inom Eslöv och hämta upp bröd som min kära mormor har köpt på torget åt mig. Är ett surdegsbröd med linfrö som jag fick smaka när jag var där i fredags. Så himla gott var det så bad henne köpa det i lördags när bagarna var ute och sålde. Så två limpor ska hänga med mig upp sen till Halmstad. Efteråt blir det nog en snabb sväng inom Nova och sen ska jag träffa min efterlängtade vän Carro. Ska bli så mysigt=) Har nog en del att prata om gissar jag på....

Längtar tills i helgen då jag och älsklingen ska iväg till Karlsborg och bo i campingstuga i 2 nätter!! Hoppas på bättre väder. Har börjat få lite abstinens nu efter honom. Är 5 dagar sen vi sågs nu. Men snart så ses vi igen=)

Nu ska jag äta sen frukost och hoppa in i duschen efteråt. Tråkigt väder ute, regnar ju som aldrig förr....

Ha en bra dag<3

Linas 20års fest!

17.30 åkte jag med Lina till gården som tjejerna hyrt för sin 20års fest. Hjälpte till att blanda bål och lite sånt. Runt 19 började gästerna rammla in gängvis. Var närmre 70 pers tillslut. Jag och Tereses bror "Gronk" (som jag förövrigt gått i grannklass med i högatadiet) delade ut bålen till gästerna. Var en mycket trevlig kväll med god mat, dricka, fick lite lektioner i både bugg och kasedans haha. Finns mycket roliga och även galna människor. Låter bilderna tala för sig själva.=)


En ros till mamma

Var precis uppe vid graven och lämnade en ros till min lilla mamma. Saknar dig så!! Vattnade lite och plockade ordning vid graven. Vet att du finns med mig hela tiden, men inget hade slått att få krama om dig och ha dig nära i detta livet. <3 Världens bästa mamma...






"Himlen är oskyldigt blå
Som ögon när barnen är små
Att regndroppar faller som tårarna gör
Det rår inte stjärnorna för
Älskling jag vet hur det känns
När broar till tryggheten bränns
Fast tiden har jagat oss in i en vrå
Är himlen så oskyldigt blå"

I skånetrakterna

I går kom jag hem till mitt lilla Höör. Känns skönt att komma hem lite. Men i går skulle jag träffat min kära vän carro, men då krånglade magen efter den kraftiga förkylningen jag åkte på i söndags kväll. (lagom till semestern) Så jag fick stanna hemma. Så bestämde vi i går kväll att vi skulle ses i dag på fm istället om magen mådde bättre men det gjorde den inte så det blev ingen dejt =/ Hoppas verkligen vi kan klämma in en liten lunch-träff eller nått innan jag ska upp till Halmstad igen. Var så länge sen nu.

Nu ikväll har jag varit en sväng hos mormor och morfar. Inga problem med magen nu i em/kväll som tur är! Kanske har gått över?! Hoppas det. Vi åt gott, fikade och pratade som vanligt=) Känns alltid lika tråkigt att åka ifrån dom.<3



I morgon blir det 20 års fest. Syrran och tre andra tjejer styr upp en riktigt stor fest med mat, dryck och hela köret. Ska bli skoj!

Nu väntar duschen. Tjingeling!

RSS 2.0