Sol sol sol

Vart tog regnet vägen som skulle komma idag?

Idag har jag hunnit med att handla, träna, laga lunch, duscha och snart ska jag iväg till jobbet. Börjar kl 15 och slutar kl 10 imorgon fm. Fick föresten en fin picknick korg av Janne i förra veckan som han köpte åt oss=) Han visste jag ville ha en sån så han överraskade mig! Han är så snäll. Så idag köpte jag en bok till honom som han kan läsa (Håkan Nesser kriminal roman) och en god middag beståendes av grillade kycklingklubbor och potatissallad, som han kan äta när han gått upp.  Han jobbade i natt nämnligen och kom hem med magkatarr stackarn. Så nu har jag proppat i honom utav mina gaviscon, hoppas det hjälper!

Nu ska jag pudra näsan sen ta mig en svettig cykeltur till jobbet! Have a nice day!



Brottet, jobb och 5km

Så har de senaste två dagarna sett ut. Igår sov vi länge eftersom vi båda var lite bakis sen lördagen (eller ja mest janne:P) När vi kände oss någorlunda som människor vid 16-tiden satte vi oss på cyklarna och cyklade ut till Brottet vid Tylösand och simmade lite. Brottet är en simstadio med fritt inträde där basängerna är fyllda med havsvatten. Efter en timme med simmning och solning cyklade vi hemåt igen. Jag var riktigt sugen på sushi men när vi kom in i stan var ingen sushi restaurang öppen så vi valde att cykla hem och beställde pizza istället och det var faktiskt gott. Men sushi hade både smakat och kännts bättre=)

Idag har jag jobbat mellan 13-21. Slutade lite tidigare så stack ut till galgberget och sprang 5km. Så underbart skönt! Pratade med carro my dear friend när jag kom hem. Skönt att få prata av sig lite;) Den lyckosten åker till Kroatien i morgon och är borta i 14 dagar.... där som är så fint. Under tiden vi pratade kom jag på att jag ju hade kvar av chokladen jag köpte igår, marabou med jordgubbar. Så de resterna ligger nu i min mage och skvalpar rundor. Jag kan inte låta någonting vara när jag har det hemma, just därför brukar jag inte köpa hem något som är mer än vad jag äter upp på en dag. Men men denna sorten finns inte i mindre:P Å janne äter inte choklad direkt så det blir att jag kränger upp det som vanligt. That's life! Get over it.



Nu ska jag dricka upp mitt the sen hoppa in i duschen!

Bye bye!

Afterbeach

Kl 12 igår kom Jesper hit och vi tog bussen ut mot Tylösand där vi solade och badade(å jag tog årets första dopp i havet) och vid 16 gick vi på afterbeach Solgården. Du&jag spelade covers i 1,5h. Efteråt tog vi bussen hem till oss, duschade av oss, fixade grillen och maten. Vid  kl 20 kom Malin, Dennis, Alex och Lukas. Åt vår grillade mat, drack goda drinkar, vin och öl hela kvällen lång (förutom Lukas som skulle iväg och jobba natt) tills vi vid 24 snåret satte oss på cyklarna in till stan där vi entrade Bulls först sen caféet och dansade lite!=) Var en mycket trevlig kväll!! =)




Zorro is back!

Så glada vi är!! Tänk så mycket en liten kise kan betyda för en <3 Fick sms av Janne när jag var på jobbet i fm. Han hade kommit in och ätit och janne cyklade iväg och köpte ett nytt halsband till honom då det andra inte är så fint längre. Detta nya är ett "jag tillhör" halsband så nu står vårt nummer där också. Han vill inte vara inne direkt men han ligger här ute på uteplatsen och sover bland buskarna! När jag kom hem och pratade till honom svarade han och hoppade ut till mig å där satt vi och gosade en lång stund. Min lilla bebbe. Han lär vilja vara ute mestadels hela sommaren men det är ok bara han kommer inom emellanåt=)

Slutade inte förän kl 13 idag och efter det var jag på stan och gjorde lite ärenden. Givetvis blev jag smått förälskad i en tunika och en klänning på Vero Moda som jag faktiskt köpte. Behöver inte säga vad janne tycker om mina köp haha. Ondödigt men men ville så gärna ha dom!! Blev ny foundation, nytt puder och ansiktsrengöringsprodukter med plus lite saker på apoteket bl.a mina trogna lactrase tabletter så att jag kan njuta av glass i sommar. Köpte också Resorb tabletter som Linda tipsade om. Är ju vätskeersättning som man även kan ta efter en hel dag på stranden eller efter träning i sommar. Får så lätt huvudvärk och mår dåligt speciellt efter en strand-dag även om jag dricker massvis med vatten, så hade hennes mamma tipsat om det så dem ska jag prova i morgon när det är dags för Tylösand.

Nu ska jag äta ett mellanmål sen ska vi ner till östra och köpa glass. Trevlig helg!




Ser ut som om han räcker tunga den lille haha=)


Sommar sommar sommar

Vad jag älskar detta vädret! Har fått njuta av två dagar på stranden nu, men idag blir det inget då jag börjar jobba kl 15. Har iallafall hunnit med att träna styrka + kondition nu i förmiddags. Känns bra. Slutar kl 10 imorgon fm, så är vädret lika fint då ska jag och janne bänka oss vid havet såklart=) På lördag blir det afterbeach på Tylösand! Sen grillning och utgång. Ska bli skoj.





Igår kväll cyklade jag hem till Malin, vi köpte färsk laxfilé som vi gjorde i ugnen, nypotatis, sallad och en kall sås. Till efterätt hade vi givetvis jordgubbar med glass och mörk choklad. *mmmmm*




Dagens lunch hos E&J bestod av:



2 portioner

2 portioner bulgur

buljong till bulgurkokningen

1 msk rapsolja

ca 200 g wokgrönsaker

1 nektarin, klyftad

0,5 tsk curry

1 krm spiskummin

salt & peppar


Koka bulgurn i buljong. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs grönsakerna, nektarinen och bulgurn. Krydda med curry, spiskummin och salt och peppar. Servera woken till någon god proteinkälla och strö ev. över nötter eller frön.


(Mollys hälsoblogg)

Färska jordgubbar!

Finns det något bättre? Love it. Har fått dille på smoothie nu de senaste dagarna och har gjort en som smakar riktigt gott och läskande=) Har använt frysta jordgubbar innan men idag hade jag färska hemma sen igår och olala så gott det blev! Är faktiskt rätt stor skillnad ändå.

Var ute på en promenad innan frukost idag, känner mig så duktig så! Vet inte när det hände sist, men idag var det dags för årets första morgonpromenad. Skönt var det. Ska snart hoppa in i duschen och duscha av mig lite sen ska jag försöka få liv i karln vid 12, så ska vi sticka ner till stranden tillsammans med sis. Är så varmt ute så ska bli göttans. Termometern visar 33,4 grader just nu.

Ha en härlig dag i solen gott folk! Det ska jag ha=)





2 dl  kall juice/saft
1 banan
Jordgubbar
Mixa samman

Sommarvärmen är här!

Denna dag tillbringades nere på östra stranden tillsammans med Linda. Köpte med oss lunch på vägen dit som vi senare åt. Så härligt att bara få vara..... ligga i solen och njuta. Underbart. Väl hemma igen duschade jag av mig all sand och tog det lite lugnt innan det var dags att ses vid Ica Maxi igen, handlade hem middag till kvällen som åts hemma hos Linda. Stackarn började känna sig dålig därefter, illamående, huvudvärk och så, så blev ingen efterätt som vi först tänkt. Kom hem vid halv tio ikväll. Tråkigt när det blir så, krya på dig nu gummis!! Går mycket tråkigheter även när det är sommar tyvärr.... :-( Förhoppningsvis är det kanske "bara" lite solsting.

I morgon blir det playan tillsammans med lilla syrran och Janne. Sen på kvällen ska jag träffa malin.

Hejsvej o ivej!


Helt fantastiskt

Ringde precis till ett medium som både jag och Lina varit hos innan. Hon är så bra så jag får gåshud! Allt stämmer alltid. Zorro har ju varit borta i 6 dagar nu så kände att vad har jag att förlora så jag ringde henne. Nu vet vi vart han håller hus iallafall, är här bakom huset på en äng som vi tyckte vi såg honom på också. Hon sa att han har gjort så här innan när det är sommar, då han vill vara borta ett tag och det stämmer. Hon sa att han ville vara fri och vara ute i detta sommarvädret men att han kommer komma tillbaka när det blir kallare. Han vill inte vara innestängd, han älskar vädret som det är nu. Han har två andra katter som han hänger med också som bor här bakom. Hon sa att Zorro beskrev huset vi bor i, exakt som det ser ut alltså och hur jag ser ut, vad jag hade för kläder på mig när vi tyckte vi såg honom på midsommar natt, att janne hade druckit och luktade alkohol. Det var en massa massa mer hon sa. Gvivetvis beskrev hon hur han ser ut också och det var mitt i prick.

Sen fick hon in pappas kise Julia med som beskrev exakt hur det ser ut i huset hemma hos pappa, att mamma gick bort för några år sedan och att pappa är ensam, att jag har en syster som bor nära mig nu osv. Jag är helt i extas! Tycker det är så fantastiskt att en människa kan sånt här. Givetvis är jag lite ledsen för att min bebis inte vill komma hit just nu, men som hon sa så är det bara att acceptera det, han har gjort så förut och han kommer komma tillbaka senare. Är tydligen inget fel på oss iallafall, han tycker om oss sa hon och det är ju bra. Förstår att en del av er som läser detta tycker det är totalt nonsens och inte tror på sånt här. Janne har inte trott på sånt innan heller, men sen jag berättat allt jag fått reda på av henne som stämmer och efter detta samtalet så tror han iallafall på henne. Vill ni ha numret till henne så hör av er till mig. Kan verkligen rekomendera denna kvinnan!!

Pizza och minigolf

Var en mysig kväll nere vid östra stranden idag. Blev att vi slängde iväg ett spontant sms till Linda och Joel också under vår promenad innan idag och hörde om de ville hänga på, och det ville dem=) Så kl 18 träffades vi där nere. Började med att äta, jag och Linda beställde varsin sommarpizza med mozarellaost, tomat och ruccola. Riktigt god! Janne tog sin vanliga skaldjurspizza och Joel kebabtallrik. (om någon nu bryr sig på vad vi åt:P)

Efteråt blev det en runda minigolf, där Emma kom sist, men jag klarade faktiskt två hole in one=D Lite stolt över det iallafall haha. Efteråt blev det kulglass, mango sorbet och mörk choklad med apelsin smak blev det för min del, ja även för Lindas såklart. Vi tar ju alltid samma på allt! Blir aldrig någon suprise längre=) Super gott var det iallafall. Sen bar det av hemåt igen och nu sitter man här. Tack för en mysig kväll L&J!! Hoppas vädret håller i sig nu som lovat, jag är ju ledig nu i tre dagar så isåfall är det beachen som står på schemat ett tag framöver;)

Natti natti!


Midsommar helgen avslutad

Kom nyss hem, jobbat sen i fredags och inatten som var hade jag även sovandes natt där. Var lite orolig för om jag skulle kunna sova nått i natt, men det gick bra. Fanns tv på rummet så somnade till den=) Å kl 9 idag ringde klockan och då var det dags att kliva upp. Var bara en boende hemma igår så har varit så lugnt så. Vi har kollat på film hela helgen, mamma mia och sex and the city filmen enligt hennes önskemål, men gjorde inte mig nått! Ville ju se den för någon dag sen. Igår gick vi även in till stan och handlade lite lördagsgott. Så ja jag har verkligen fått ett bra sommarjobb iår=D Lite lugnare och friare än man är van vid.

MIdsommar hann jag iallafall fira ändå, fast jag jobbade. Efter jobbet i fredags cyklade jag ner till Jesper och Sara för lite mat och dryck. Janne hade varit där ett tag. Var hos Saras föräldrar, super fint hus de hade! Litet och mysigt. De bjöd på grillat, vin och snaps. Vi var hemma igen efter 01.00. Skulle inte börja jobba förän vid 13 dagen efter.

Nä nu ska vi ut och gå en sväng jag och karln. Sen ska vi cykla ner till östra stranden och spela lite minigolf och äta pizza! Skönt att solen verkar komma tillbaka. Perfekt då man är ledig i tre dagar nu!!!

Tjingeling!



Sex and the city maraton

De tre sista avsnitten på sex and the city har jag kollat på nu ikväll. Nä vad trist att det inte ska visas fler nu... vad ska jag då göra på kvällarna hädanefter?! Måste köpa boxen, som jag vet att Nina har sen länge;) En sådan ska även bli min. Å Lillsis har ju filmen, måste se den igen en dag, tyckte den var så bra.

Ops klockan är visst en del och jag ska upp och hoppa 8.30 i morgon. Hoppas ni sover gott där ute i natten! Å trevlig midsommar på er.


Cheers!


Lina du får ringa till zorro och säga till han att komma hem på momangen!

Denna blåst

Blåste nästan iväg som en vante i dag vid lunch tid när jag satte mig på cykeln mot Eurostop för att handla lite på Willys och hämta ut min nya mobil bl.a. Muttrade för mig själv där jag kämpade på i motvind och märkte inte först att folk tittade konstigt på mig när det gick eller cyklade förbi haha. Men f*asen avskyr ju motvind. Vem gillar det egentligen?! Var ju helt svettig när jag kom fram. Lämnade även tillbaka våra hyrfilmer på vägen hem så nu är alla ärenden gjorda. Lagade till en sojafärspaj med massa gott i när jag kom hem, och Janne vaknade till vid 14 och gjorde mig sällskap vid matbordet. =) Han lär väl krypa till sängs snart igen, är ju jobb i natt för honom också.

Om ca 30min ska jag cykla till Linda, vi ska upp till galgberget och springa en tur. Ska bli så skönt!!! Blir inte så mycket träning för mig denna veckan, jobbar ju hela helgen och imorgon ska  jag hoppa in kl 10 istället för 13. Långa dagar, men det går nog bra.




Nya mobilen på laddning.



Zorro darling har inte dykt upp än. Man blir ju orolig, hoppas han behagar att komma hem snart!!<3

Slut på ledigheten

Jag var ledig i nästan två veckor, men i går drog sommarjobbet igång. Härligt att äntligen få tjäna lite pengar=) Synd bara att de kommer månaden efter.... men men. Idag jobbade jag ett lååångt pass började kl 10 i fm och slutade kl 21 ikväll. Men det har gått bra, inga större händelser. Skönt att vara på ett lugnt ställe och sommarjobba för omväxlingskull! Ledig i morgon men sen jobbar jag hela midsommar helgen. Nätter och kvällar. Så blir inte mycket till midsommarfirande för mig iår, men jag tror jag överlever!!

Var en snabbis på gymmet efter jobbet ikväll och körde ett styrketräningspass, å nu sitter jag här och väntar på att mitt ägg ska bli klart så jag kan avnjuta en äggamacka innan duschen. Janne jobbar i natt... han sa att Zorro inte kommit in sen i går kväll.... hoppas han dyker upp snarast lille skatten. Ibland är han faktiskt på äventyr även om det inte är så ofta.


Trevlig kväll! kram

Keep on running

Ikväll har jag varit duktig! Jag och Linda sprang 8km på galgberget. När vi sprungit 5:an fick Linda ett ryck och frågade om vi inte skulle försöka 3:an också och det gjorde vi och vi klarade det!!! Men det var tungt i benen i de förbaskade backarna. Lär väl kännas imorgon I guess. Fick föresten en insekt eller något i halsen under turen, började spotta frenetiskt och klöktes men tror inte jag fick upp krypet. Blä! Det smakade illa=( Å som Linda sa så är det ju värre för mig som är vegetarian också haha. Men tack gumman för bra kämparglöd ikväll!

Innan på dagen så cyklade jag och Janne till östra, vårt lilla "miniparadis" och åt lunch på japans restaurang. Tonfisksallad för mig och pizza för karln såklart;) När vi sen kom hem la vi oss och vilade lite, fattar inte vad som tagit åt mig på senaste kan sova hur länge som helst.... Hoppas det släpper när/om sommarvärmen kommer tillbaka. Solen har ju skinit idag men har blåst rätt kalla vindar.

Måste säga att potatistårtan vi gjorde igår var riktigt god, men när jag hade lagt allt i en form med avtagbara kanter (som det skulle vara enligt receptet) började all äggstanning att läcka ut! Så vi fick ta allt och lassa över det i en stor ugnsäker form istället, men det blev nog lika gott för det. Tråkigt när sånt händer bara! Men den kommer vi göra fler gånger, dock med en ny form som ska inhandlas!!!

Nu ska vi snart kolla på film, blir "Burn after reading". Lånade ju tre filmer i torsdags och man har dom en vecka så nu ska vi se den sista. Igår kollade vi på "The oxford murders" och i torsdags blev det "Allt flyter". The oxford murders var sådär men allt flyter var bra. Gillar svenska filmer=)

Ha en trevlig kväll och sov så gott ni som ska lägga er nu! Tjingeling!


Äntligen skiner solen!

Det var minsann på tiden. Blir en promenad för oss till Vallås snart, ska passa på att handla på ICA där till vår spenatfyllda potatistårta som blir middagen ikväll. Fick receptet på posten av kära Nina igår och hon hade gett rätten en 5:a av 5 möjliga så då måste det ju vara gott=)

Igår kväll var jag hos Lilla syster, vi åt sushi, jordgubbar och mörk choklad. Smaskigt värre. Dock blev vi inte mätta på vår sushi så vi satt mer eller mindre hela kvällen och trånade efter mer haha! 8 bitar brukar räcka, men då har vi inte varit sådär super hungriga som vi var igår, så då hade en 11 bitars suttit mer på sin plats. Tål att tänkas på tills nästa gång. Eller hur sis?=) Var hemma vid 01-tiden i natt, vi hade mycket att prata om. Hade det inte varit för tvättiden vi hade kl 11 idag så hade jag stannat över. Är alltid minst en veckas väntetid här på att få tvätta då "vissa" lånar varandras tvättkort här på gården och bokar upp flera maskiner på en gång under en hel dag....Suck.

Janne lagade föresten till strömming idag med kokt potatis till lunch och han envisades med att jag skulle ta en bild på dem till min blogg så vips här är en!=)



Tyvärr har jag inte smakat av dom då jag tycker strömmingar ser läskiga ut med sitt skinn... jag vet jag e skum. Så jag lagade en ugnspannkaka istället till mig. Men det luktade gott om hans mat måste jag säga. Han hade någon creme frasiche röra med skånsk senap på. Om någon vill ha receptet så hör av er=)

Bye bye solong!

Regn och rusk

Såååå tråkigt väder nu....Givetvis kommer det bli fint igen när jag börjar jobba den 16:e.

Igår hade jag iallafall en mysig kväll tillsammans med Linda. Blev hembjuden på laxpaj med sallad och jordgubbar och mörkchoklad till efterätt. Joel är ute och paddlar med klassen på någon ledarskapsutbildning. Synd om dom som hade sån otur med vädret. Lindis och jag försökte öva på varandra att göra lockar med plattång haha men jag lyckades bara göra tantiga lockar i hennes hår och hon råkade "dra av" en av mina löshårsslingor. Så det blev inte så lyckat för oss alltså. Men en trevlig kväll var det som alltid. =)

Idag har jag suttit i telefonen i ett känns det som... har ringt en massa ärenden, bla så fick jag ett brev från försäkringskassan att jag ska betala 5000kr till dom innan 3 juli för att jag tydlien fått för mycket bostadsbidrag 2007. Blir så irriterad, men är ju inget att göra åt måste ju betala så ringde och bad dom om en avbetalningsplan som ska komma med posten. Hoppas det inte blir för mycket per månad, vad ska jag få dom pengarna ifrån isåfall?! Jag har ingen inkomst i Juni/Juli månad, men det skiter ju dom i. Frågade om jag inte kunde få vänta med att betala det tills i början på nästa år när jag gått ut skolan och har jobb men det gick inte för sig. Bara att bita i det sura äpplet alltså.

Sen ringde jag Telenor och beställde en ny mobil på abonnemang, och sen ringde jag 3 och bad dom skicka över mitt mobilnummer till Telenor. Killen i växeln frågade givetvis varför jag valt att säga upp mitt abonnemang hos dom, och jag sa som det var att jag nästan aldrig har någon teckning här hemma. "Ok sa han ha en trevlig dag!" Tur han inte började försöka sälja massa som de alltid gör! Så efter ett antal minuters köande och telefonsamtal ringde jag mitt sommarjobb för att ändra på tiden första dagen då sköterskan bara kunde ge mig deligeringstestet den 16 Juni kl 13 när jag egentligen skulle börja där.... tack o lov är de så goa på landfästet så det fixade sig utan några större problem. Jag börjar 15 istället.

Sen ringde lill sis nu för ett tag sen, blir ingen aerobics för oss idag då hon tydligen fått nackspärr stackarn, och jag har inte lust att gå dit själv. Hoppas hon blir bra snart när hon börjat sommarjobba och allt. Alltid är det nått. De hade gjort inbrott i hennes bil igår igen, rutorna var inslagna... som tur är kom de ju ingenstans med bilen då motorn är paj. Haha kan jag tänka tji fick dom. Men tråkigt att de jämt ska förstöra.... Hoppas pappas bil får stå i fred där uppe!

Mellan varven har jag och Janne gått en sväng runt Vallås och hunnit äta middag beståendes av pasta och quornfärssås. Janne gav förslag på att vi ska hyra film ikväll och så blir fallet. Perfekt film väder ju! Behöver varva ner, känner mig lite irriterad efter alla samtal, speciellt på försäkringskassan *grrr*.

Hoppas ni andra har en bra dag trots regn! Kraaaam


Babylove i Höör=)

Back in Halmstad

I regn och rusk körde vi hem i kväll igen. Tråkigt väder som bara den men vi är glada att vi fick lite sol i helgen iallafall, det är det viktigaste;)

I helgen har vi som sagt varit på österlen, vandrat uppe vid kopparhatten och söderåsens nationalpark, besökt mormor och morfar och ätit middag med Molly och Marcus=) Lägger in lite bilder här under. Enjoy.




1 år med min älskling<3

Idag firar vi ett år tillsammans, jag och Janne. Vi firade det genom att åka ner till Kivik och Simrishamn där vi var på Kiviks musteri och köpte hem lite drycker och tog en fika på café kärnhuset. Sen besökte vi stenshuvud nationalpark. Efteråt så avslutade med att äta en supergod måltid i Simrishamn på en italiensk restaurang som heter Cimbris. Solen sken hela dagen, så vi hade verkligen tur med vädret. Har haft en helt underbar dag<3












Idag har jag;

*Sprungit 5km tillsammans med Linda
*Haft besök utav Malin och fikat lite
*Tvättat
*Varit i stan och handlat en tröja
*Städat
*Vikt tvätt
*Diskat
*Handlat mat och lagat mat
*Packat inför i morgon

Har inte suttit ner mycket denna dag kan jag säga och det känns i ben och fötter nu!! Janne kom nyss hem med lite viner till mig=) I morgon kör vi till Höör. Ska bli skönt med lite miljöombyte!


Laddad

Nu är min mage laddad med fiberhavregrynsgröt och äggmacka. Och snart även med en kopp grönt chai the. Ska springa med Linda klockan 11. Ska bli så skönt.... efteråt :P Vill nog försöka mig på 5:an idag men får se hur det känns med dagsformen när jag kommer dit. Min kära mp3 funkade inte riktigt igår, har förmodligen kommit in fukt i den, så janne ska kolla på den när han kommer hem ikväll. Som tur är har jag en gammal som Janne brukar ha som jag fört över lite låtar på så man slipper springa och lyssna på sitt flåsande. Låter ju som en hel hästarmé ibland haha. Får skylla på backarna, är de som gör det.

Ha en bra dag allihopa! Hej så länge.



Fader och jag förra våren


Slut för denna termin

Idag var det sista skoldagen för denna terminen. Så skönt=) Vi i klassen hade planer på att grilla ihop i morgon som avslut men det blir inte av nu. Kanske lika bra då vädret är sämre igen. Våra betyg för de två kurserna vi avslutat nu får vi reda på senast på fredag. Det ena vet jag nog vad det blir men betyget i omvårdnad blir spännande att se! Så nu är jag ledig i lite mer än en och en halv vecka innan sommarjobbet drar igång. Inte fel det inte. Blir skåne för oss på fredag och några dagar fram. Kivik och Ystad står på schemat bl.a. Pappa ska iväg på lite party för motorcykel folk i Helsingör över helgen så vi har huset och bilen för oss själva. Zorrsan ska givetvis med ner =)

Jag var och tränade dans på sats med syrran nu ikväll. Ett roligt pass det där trots att man ser ut som en stel pinne emellanåt haha. I morgon ska jag springa med Linda på fm sen blir det till att tvätta kl 15. Behövs verkligen, alla handdukarna är snart använda och vi har ju en hel del.... Janne åker till Tyskland imorgon tillsammans med Jesper. De ska handla lite god dricka givetvis. Har beställt lite vin och en flaska ljus rom så jag kan göra lite drinkar. Såg att Katja gjort en god drink för ett tag sen med ljus rom som en av ingredienserna nämnligen=) Annars ska jag inte beställa nått mer, dricker ju så sällan. Inte kul att öppna en flaska vin i detta hushållet om man bara vill ha sig ett glas till maten, Janne dricker ju inte vin. Han tycker det är lika äckligt som jag tycker att öl är antagligen!

Nope nu väntar duschen, vi höres kanske imörra igen! Ha det så bra gott folk! Cheers!




Zorro tyckte det var så varmt i solen i måndags så han sökte skugga under en handduk=)

Sommarvärme

Jobbet igår var kaos! Fruktansvärt jobbigt var det..... de boende var oroliga som aldrig förr och man blev inte färdig med allt i tid. Jag var helt slut när jag kom hem och i morse hade jag huvudvärk och kände mig totalt utmattad..... Så tog faktiskt "ledigt" från skolan idag, näst sista lektionen. Var en föreläsning inom psykiatri men ska även vara det på onsdag så kan nog skriva av någon annans anteckningar från idag då.

Idag har det varit över 30 grader igen, så vid 14.30 stack vi ner till stranden och solade lite och åt en glass. Jag testade den nya solero glassen, som var riktigt god! Vi kom hem vid 18 igen och har ätit pasta sallad med lax för en stund sen. 19.30 kommer Lina, då ska vi till gymmet och köra ett pass. Perfekt avslut på denna underbara dag!

I morgon ska jag till skolan på fm och skriva ett prov i omvårdnad. Man får ett patient fall som man ska lösa. Sen kl 13.15 ska jag befinna mig uppe på Vallås äldreboende för en utbildning i läkemedel för att kunna få deligering på sommarjobbet. Lite trist dock att sitta där i 3h när man haft deligering innan men men. Bara att bita ihop.

Nu ska träningskläderna på! Bye bye!





RSS 2.0