Linas student 14/6 2007

I torsdags tog lillan studenten. Helt sjukt att det gått tre år sedan jag tog min! Stod och väntade en halvtimme uppe på berga innan de kom ut, blev lite tidigare än väntat. Men bättre det =)
En glad Lina kom ut och tog emot den söta baby skylten. Blommor och gosedjur sattes runt hennes hals. Tåget ner mot trollsjön gick i en himla fart. Vi hamnade efter hela tåget, fast vi tog en genväg. (Pappa,jag,Fredrik och sofia) Gick förbi mormor och morfar som följde med oss ner mot tollsjön där det hölls ett tal av rektorn. Vi letade reda på jeepen som Lina och hennes kompis Rebecka skulle åka med. En röd stor jeep var det.
Tillsist kom tjejerna och det bar av rätt så fort hemåt. Vi hade precis kommit inom dörrarna där hemma och höll på med dukningen. Alla hade inte hunnit till Höör än och jag blev helt förvånad att de var så snabba. Men där kom de iallafall utanför i den brummande jeepen!! =) (Foto nedanför)
Sen blev det presentudelning till Linis, och efter det krängde man smörgåstårta och bakelser så man mådde illa. (jag iaf) Körde ungdomarna till jägers senare på kvällen, men hämta fick pappa göra. Skulle upp till Halmstad igen på fredag fm. Jobbet kallade. Torsdagen gick undan med en väldig fart minsann. Och trevligt var det allt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0