Shoppoholic!

Är och kommer alltid vara detta. Men under min studietid kunde jag inte köpa så mkt, då jag min dumma nöt skapade konton på hm och josefssons så jag kunde handla lite och bara betala en liten summa varje månad! Å varje gång jag beställt från hm läggs ju pengarna på i skuld. Har en del skulder jag ska betala av nu när räkningarna ska betalas, men kan dessvärre inte betala alla kontona som jag tänkt, gick mycket pengar nu till håret igår och lönen går jämt ut med alla räkningar, men hm ska jag betala av helt, eftersom det är där jag handlar mest. Får bli postförskott hädanefter. Josefssons får jag betala av så mkt som möjligt med varje lön nu. Bort ska de!

Bättre att handla som jag gjorde förr. Ute i affärer och kontant. (eller kort men hela summan på en gång) Har lite ångest över pengar nu bara....skulle behöva spara men det har inte funkat än så länge. Hoppas på att lönen i december blir hyfsad så jag kan sätta undan lite iaf. Sen vet jag ju inte hur länge jag har vikariatet. Tar förmodligen slut nästa år och då går man på timmar igen. Osäkert. Ska köpa mig en kassabok och skriva ner varje sak jag slänger ut pengar på. För undrar alltid i slutet på månaden vart mina pengar tagit vägen!? Så kan man koncentrera sig på det man behöver mest. Som ett par nya jeans för tillfället. Får bli nästa år! Har tydligen dyr matkostnad med...men vill inte leva på nudlar och euroshopper varor.

Känner mig torr och konstig i halsen idag. Hoppas på att det är överansträngning från igår, å INTE en förkyldning som är på G. Har vi inte tid eller råd till. Får cykla ett lugnt spinnig pass idag så det inte blir värre.

Nu är klagandet slut för idag! -over and out-

Kommentarer
Postat av: Linis

Jo men shoppoholicar e vi födda till =P puss säs, hear from u soon!

2007-11-21 @ 18:53:26
URL: http://laiiner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0