En dag i Varberg

9.23 gick tåget till Varberg i morse. Vi bestämde i helgen att vi skulle ta oss en tur dit för omväxlingskull. Största anledningen var såklart för att jag hängt undan en kofta där via telefon på Gina Tricot. Den var slut i Halmstad och jag ville så gärna ha den och Janne hängde snällt med=) Blev lite shopping för oss båda och åt lunch på Café Mignon. Blev lasagne med sallad och bröd. Super gott verkligen och en jätte fräsch salladsbuffé med massor av goda sallader att välja mellan. Åker vi till Varberg fler gånger ska vi absolut dit igen. Nu är vi åter hemma som ni förstår, kom hem för en liten stund sedan. Vi är så trötta båda två idag, så blir en liten powernap nu. Hade egentligen tänkt träna styrka ikväll men känner inte riktigt för det nu. Kanske ska försöka pallra mig ut på en promenix lite senare istället. I morgon börjar skolan buhu;(

Igår hyrde vi föresten tre filmer; Den nya Wallander - tjuven, Marley & me och Bodies of lies. Den sistnämnda ska vi se ikväll, de två andra såg vi igår. Gick inte så mkt annat på tv. Dessvärre satt jag och stor tjöt i slutet av marley&me filmen. Janne tillade senare att det var tur vi inte gick och såg den på bio. Haha han hade nog skämts då. Som den gången då jag fick stora tårar i ögonen inne på Netto när vi stött på Jannes arbetskollega som precis avlivat sin katt och hon beskrev hur han tittade undrande på dem när de lade ner honom i hans låda och körde honom till vetrinären. Kunde se kisen framför mig och blev jätte ledsen. Men lugn, jag slängde på mig solbrillorna och fick anstränga mig för att inte gråta fullt ut så janne (och jag) slapp skämmas! Inte lätt inte.

Lägger in lite bilder ifrån dagens utflykt nedan! Tjingeling!






Dagens shopping; Kofta från Gina Tricot, Halsband från Guldfynd som jag fick av världens bästa pojkvän<3, örhängen från Uropen, pennor till skolan från bokia och 5pack strumpor från H&M. So I'm very pleased. Fastnade för ett super fint fotoalbum på Bokia med men det kostade alldeles för mycket, iallafall för denna gången. Kanske ska köpa ett sånt nästa månad så vi kan börja framkalla lite foton och sätta in.

Kommentarer
Postat av: Linda

Så fin kofta du köpte. Cafe mignon är mitt favorit cafe med i varberg, hade tänkt säga det innan ni åkte men glömde helt bort det men nu åt ni ju där ändå;)

Kram!

2009-08-31 @ 17:35:15
Postat av: linda

vilken fin kofta du köpte. Cafe mignon är mitt favotit cafe med i Varberg, hade tänkt säga det innan ni åkte men glömde helt bort det men nu åt ni ju där ändå;)

Kram!

2009-08-31 @ 17:37:27
Postat av: Katja Ekstrand

Hejsan ! Inte illa när man sticker iväg till Varberg för en koftast skull haha. Önskade jag var likadan .... Varm och gosig verkade den i allafall. Passar bra nu när det kalla vädret kommer. Ha det gott och vi ses. Kram Katja

2009-08-31 @ 21:03:09
URL: http://www.nogg.se/katjaa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0