En ledig dag

som idag har bestått av sovmorgon, besök av lilla syster som inte kunde vara hemma på hela dagen pga renovering i deras lgh. Nya tapeter i alla rum. Då Lina kände sig trött och påväg att bli sjuk la hon sig för att vila och då passade jag och Janne på att låna hennes lilla bil och bege oss ut till City Gross och handla. Det är inte direkt billigare där än på MAXI när det gäller mat, men vissa andra saker som duschtvål och sånt fanns där billigare och vissa saker som de har kampanj på. Vi tog bort vår lapp på dörren om att vi inte vill ha reklam, pappa tyckte att vi är dumma som inte tar emot rekklam då man kan se vart de har bra priser på olika ställen. Så nu har vi reklam berg här igen! Men det är nog rätt bra ändå.

Vi har kollat runt på blocket på olika bilar igår och idag. Janne vill ha en volvo 745 och jag vill ha en Ford Escort , ford scorpio eller ford mondeo kombi. Vi får se vart vi hamnar! Vill ha en bil nu!!!! Vi ska ju köra en del i sommar och hälsa på lite överallt..... jobbigt att behöva ta sig ner till Höör varje gång för att låna pappas bil. Kan vi inte bli miljonärer? suck.

Var ute och sprang en tur nu ikväll. Känner mig så duktig nu efteråt men kan inte sticka under stol med att det var en jobbig runda!!

Nu ska jag äta lite fil och müsli. Imorgon är det praktik igen 13-21. Puh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0