Helgen som for iväg och nystart på veckan

I fredags kväll mös vi framför idol med lite kakor och god choklad till. Tur att Camila åkte ut, can't stand her!! Mariette och Erik rules.

I lördags då så var jag ute och sprang en tur som jag skrivit om innan, sen städade vi lite och stack iväg och hyrde film och köpte gott inför kvällen! Det blev en dansk film "Flykten" Den var helt ok men inte sådär mega bra direkt...

Igår under fm cyklade jag och älsklingen ner till östra stranden och gick en liten promenad i det fina höstvädret. Sen stack jag till jobbet efter 12 och slutade idag kl 10. Det var lugnt och skönt, inga större bekymmer. Gjorde räkmackor till alla igår kväll, var uppskattat.

Var och praktiserade nu ikväll 14-21.45. Det känns i kropp och huvud kan jag säga att man varit igång sedan 6.30. Ska hoppa i sängen nu snart, upp kl 5 imorgon igen.... dessa tidiga morrnar.... Hate it. Man har ju ingen chans att sova ut mellan passen. Konstigt system det dära. Fick föresten förfrågan idag om jag vill stanna hos dem på sjukhuset som timanställd efter jul. Min handledare och en av sjuksköterskorna på avdelningen hade pratat om det och vill ha mig kvar. Känns ju kul! Hade inte tänkt fråga om timmar själv eftersom jag inte kommer hinna jobba så mycket innan skolan är slut, men nu när de frågade så fint så tackar man ju inte nej=) De hoppas få ha mig där på vikariat i sommar med... får se hur allt blir med flytten till Jönköping och så. Vi vill ju gärna dit snart, men allt ska ju klaffa med jobb, bostad osv.

Nä mina vänner nu får ni sova så gott i natt. Jag ska försöka, men vi får se hur det blir.


Bye bye!





Kommentarer
Postat av: Katja

oooo, Vad kul att höra att de är nöjda med dig på praktiken. Du är väldigt trevlig och snäll. Ha det gott och vi ses. KRAM

2009-10-20 @ 13:40:14
URL: http://www.nogg.se/katjaa
Postat av: Anonym

Tack Katja=) Hoppas allt är bra med dig? kramar

2009-10-20 @ 23:10:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0