Ledighet!

Då har jag arbetat min sista arbetsdag på mitt sommarvik! Å nu väntar mina 2 veckors ledighet som jag längtat efter=) Det ska njutas massor. Ingen stress, bara göra vad jag vill. Synd bara man inte får betald semester;) men den tiden kommer väl för mig också förr eller senare. På torsdag drar vi iallafall 3 dagar till Blekinge. Ska bli kul. Aldrig varit där. Sen veckan efter blir det några dagar upp till sthlm till Heidi, micke och tjejmilen. (hur det nu ska gå).

Imorgon ska vi nog ta oss en tur till Växjö och kolla runt lite. Å på söndag ska jag försöka mig på 9km uppe på berget. Vi får se hur det går. Känner mig lite urform för tillfället, var jobbigt att springa igår när jag och Hanna sprang. Vi tog bara 4km rundan men var helt slut. Visserligen varit mkt på jobb men ändå.

Nä nu är vår mat klar så nu ska det ätas, sen kanske vi tar oss en promenad till Hemmakväll om det inte finns nått bra på tv.

Trevlig helg på er! KRAM

Kommentarer
Postat av: heidi

Snart ses vi! Har haft ont i knät,så jag har inte kunnat träna så mycket som jag velat,men satsar på att klara milen på 55-60 min,sen får vi se hur det går! :-D

2010-08-21 @ 14:36:42
URL: http://heidierving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0