Shopping dag!

Idag har jag shoppat. Men dock inte massa kläder, smink och krimskrams till mig själv. Åt lunch på stan med Malin först. Blev laxpaj på Hello takeaway. Efteråt skulle Malin och träna och jag tog bussen ut mot stenalyckan och Eurostop. Gick först inom RUSTA och köpte gardinstänger, skomatta, bordstabletter, julpapper, etiketter och lite sånt. Sen tog jag mig inom blomsterlandet och köpte några julblommor. Ska köpa en fin julgrupp också sen när vi fått hem vårt matsalsbord och ställa i mitten=) Förhoppningsvis kan vi hämta det på torsdag. Sen är det lampor kvar att köpa och gardiner till sovrummet. Sen är jag nästan nöjd;) Får bli en säng nästa månad.

 

Imorgon ska jag jobba 8.30-21 på boendestödet. Riktigt mördar pass men ger bra pengar. Enda jobb dagen denna veckan än så länge. Hoppas man får lite fler jobbetider framöver i december än de jag redan fått.... ska på möte på onsdag fm hos chefen på det nyöppnade boendet dit brukarna som bodde på gruppbostaden som la ner bor nu. (där jag jobbade innan). Hon skulle vilja ha mig på timmar där sa hon nu när de kommit i ordning så får hoppas på det! Känner ju de flesta där.

Nu ska jag kolla lite på tv sen blir det duschen. Vi får inte duscha på 2 dagar här sen.. de kommer imorgon bitti och ska måla taket i badrummet. Första veckan vi bodde här kom de och bytte ut badkaret och handfatet så det är splitter nytt. Synd de inte bytte toastolen med, men den var tydligen rätt ny...

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0