Mysig lördag

Först blev det besök ut till Möllegård som ligger ute på landet. Malin, Anna och jag åkte ut dit för att ta en promenad i solen och köpa glass på World of Riccardo. (riktig hemmagjord italiensk glass) Super gott!



Sen på kvällen styrde jag min kos hem till Linda där vi åt grönsakssoppa, bröd och naturgodis. Roligt att vi båda ska bli mammor inom en snart framtid, trist dock att de flyttar upp till Västerås i Juni, så hinner inte vara mammalediga alls ihop:S Men ska bli kul att hälsa på varandra med våra små familjer!

På tal om barn så undrar jag om inte förlossningen är på G. Inte just nu, men magen har krånglat den senaste veckan och har läst en del om att det är på G inom det närmsta då. Men vad vet jag. Man ska väl inte tro allt man läser men såhär har jag inte varit innan i magen mer än i början på graviditeten..... Vi får se om bebis tittar ut tidigare eller ej! Nu ska jag ta sällskap av min lilla katt och lägga mig på spikmattan och senare också invänta John Blund som kommer rätt sent nuförtiden och inte stannar så länge. Men är glad för den sömn jag får=D



Natti natti!

Kommentarer
Postat av: jessica [ myckelite om litemycke ]

mysmage :)

2011-04-10 @ 23:51:56
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den är mysig men nu börjar det kännas lite tungt!!

2011-04-13 @ 11:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0