Afterwork och grillning

Igår började jag med en joggingtur på galgberget. Så himla skönt, iallafall efteråt;) Kl 17 sen tog jag bussen till stan för lite afterwork med goa kollegor på Bulls. Mycket trevligt! God mat, ett glas vin slank ner och massa prat. Var hemma vid 22 igen, då de flesta gick. Saknade ju lilla loppan! Men hon hade det så bra så hemma hos pappa. De hade varit ute på promenad, busat och ätit. Hon var fortfarande uppe när jag kom hem och behagade inte somna förän 23. Men det gör inget för hon sov till 10 idag som hon brukar. Hon får ju också ha lite fredagsmys=) Dock hade hon en vecka innan vi började med en hel portion gröt sista måltiden då hon vaknade lite ibland på natten för mat å blöjbyte. Men inte nu när gröten ges vid 20. Skönt det=) För både henne och oss. Dock verkar hon inte bli så nöjd och mätt i magen utav ersättningen längre. Men snart dags att testa välling, det borde hon stå sig bättre på. Vi kollade på film igår med föresten. The adjustment bureau. Kan rekomenderas, mycket bra och spännande film. Lite annorlunda.

Idag blir det en tur ner till grötvik för att grilla lite korv i det fina vädret. Älskar hösten, speciellt när det är så fint väder som det varit nu några dagar, kallt men solsken och vindstilla. Alla fina färger.

Ha en härlig helg alla ni där ute! Kram från oss<3

Kommentarer
Postat av: Mulle

Tyckte The adjustment bureau var ok. Vi såg svenska "för kärleken" igår, namnet till trots så var den bra, rekommenderas (ingen kärlekskomedi, utan ett ganska tragiskt drama.)



Mulle

2011-10-15 @ 13:54:12
Postat av: Emma

Ja den var bra micke. Såg den för ett tag sen=) Kul med filmer, dock finns det mkt dåligt med. Ikväll får vi se vad vi ska kolla på! kram

2011-10-15 @ 14:59:19
Postat av: heidi

jag älskar oxå hösten, med alla färger och friska vindar! :-) Ses snart,då ska vi shoppa te och annat!

2011-10-16 @ 09:13:42
Postat av: Hanna

låter som en fin helg! vi såg på "limitless" i helgen,får 3 ägg av 6 av mig o 4 karhus av karhu

2011-10-16 @ 11:35:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0