Besök hos doktorn

Idag hade vi tid på sjukhuset med uppföljning av Mathildas mage. Hon har ju haft problem med förstoppningar och när vi var på akuten i November fick vi kallelse till uppföljning, så det är ju bra. Doktorn klämde och kände på hennes mage, lyssnade på hjärta och lungor och sen fick vi ta prover i barnlabbet. Stick i fingret. Gick hur bra som helst! Hon är så duktig vår lilla pärla. En mönsterpatient fick vi höra=). Så nu väntar vi på provsvar ang gluten intolerans, mjölkallergi och något mer. Ska fortsätta med Forlax 2 gånger om dagen + ta resulax nerifrån om det behövs. Kan även öka på med laktulos om det skulle behövas så skulle vi ta uppföljning i vår sen igen. Efter jul ska vi även börja med 4 v mjölkfri kost för att se om det kan hjälpa. Lilla gumman, inte lätt inte. Vi åkte hemifrån vid 12 idag och var hemma 16. Tog sin tid med väntan hit och dit. Så vi missade lussefika på dagis som var mellan 14-16 idag:S lite trist. Men vi gick inom och sa hej iallafall och Mathilda fick en lussebulle. Sen tog vi oss hem och Mathilda fick vila. Helt slut.<3
 
Imorgon ska jag ner till Malmö och Molly för att bli fin i håret=). Mathilda skulle eg med också men har fått lite feber, säkert biverkningar från vaccinationen förra veckan. (som hon inte ens grät av när hon fick den.) Så hon får stanna hemma med pappa som det ser ut nu. Får ta någon frissa i stan som får klippa henne istället till jul.
 
I helgen jobbar jag fre-mån. Ledig tisdag, då ska jag träffa Kristina&Natalie för julfika. Sen jobb på ons, ledig tors sen jobb fre-sön. Då kommer pappa upp och passar Mathilda då vi båda jobbar. Sen åker vi ner till Höör på söndag kväll när jag slutat och firar jul där nere. Är ledig tre dagar då. Hoppas bara bilen hinner bli lagad, ska få den till verkstad i veckan. Måste ta den med bilsläp så jannes kompis ska hjälpa oss!
 
Hej svej på er!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonna

Gulliga mathilda!

2012-12-12 @ 22:03:23
Postat av: Hanna

Duktig hon är! Hoppas ni får svar fort vad det kan vara. God jul på er!! Kram

2012-12-18 @ 09:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0