Host host och snöfall

Nu har jag börjat hosta också! GREAT! Hesheten har blivit bättre tacka vet jag cayennepeppar!! Fasen vilken kraftig förkylning detta var då. 5e dagen nu. Skulle varit ute på en liten promenad nu och köpt ingefära på Ica Supermarket men började snöa som bara den så vi väntar lite. Blir det inte bättre får jag ta bilen när janne vaknat upp. (Han jobbar ju nu i helgen.) Mathilda blev helt överlycklig när jag vi ställde oss på uteplatsen så hon fick se när det snöar. Kanske ärvt pappas "snö gen"? själv tycker jag snön kunde fortsätta hålla sig borta faktiskt... julen är ju över..



Igår var vi ute på en 30min promenad. Kände att efter 3 dagar inne var det dags! Gick lungt och först började näsan rinna, jag hostade och kände nej vad har jag gett mig in på. Men sen blev det bättre och var riktigt skönt att komma ut. Får se om det blir promenad idag eller inte. Viktigast att vila men skönt för oss båda med lite frisk luft. På kvällen igår kom Malin över. Hon är också lite förkyld så då kan man ju umgås=) Vi åt kladdkaka som dock inte blev så kladdig, med bär och grädde. Drack honung/citron te och hade det mysigt.

     
Hon är snabb nu loppan, skjuter ifrån med händerna och glider bakåt på rumpan dit hon vill. Igår styrde hon in baken under köksbordet och drog ut stolarna och byggde sig en kojja. Snurrar runt på baken gör hon med.


Trevlig helg! Tjingeling från oss=)



Fick en bok på posten förra veckan av min kära "svåger" eller vad man kallar det? Micke iallafall, Heidis man som är jogging fantast! Den ska användas ivår när jag drar igång med joggingturerna igen. =)




Kommentarer
Postat av: Jessica [ träning, hälsa och kökspyssel ]

naw lilla skatten så duktig hon är! längtar tills vi ses igen och kan ´busa med henne och ER :) hihi!

2012-01-21 @ 18:20:08
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: Sv;

Ja ska bli kul å ses igen=) Får planera in en visit snart, ska bara komma igång med jobbet först;)

2012-01-22 @ 21:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0