Sommar, sommar och sol!

Min lediga vecka gick fort. Skönt då med en enkel natt i natt, är ledig nu igen till på fredag=).
 
Har varit trevliga dagar med micke på besök. Vi har ätit god mat, fikat, promenerat, varit vid danska fallen på kantarelljakt och hade picknick med oss. Vi har varit på stan, lunchat och kollat runt. Grabbarna har varit på museet på LV6, då gick jag och Mathilda en sväng på galgberget och sen till lekparken där uppe. Vi har kollat på filmer, bra och mindre bra, spelat TP.. ja en hel del men ändå tagit det lugnt. Han är ju en fena på att laga mat den där karln. Ett riktigt kap till den som lyckas fånga honom i framtiden;).
 
 
I lördags-söndags jobbade janne på LV6, så jag och lillan åkte ner till Eslöv och hälsade på hos mormor och morfar. Micke gjorde janne sällskap där uppe en del. (var och är ju o-ringen här uppe så fanns massa aktiviteter och stånd där.) Gick bra att köra själv, hon sov hela vägen. Vi fikade, och åt gott hos m&m. Sov över till söndagen då jag även hann med att träffa Sara och hennes lilla Ellen som tydligen också var på besök i Eslöv=). Trevligt!
 
 
Idag då så har vi varit vid havet, Mathilda har badat och lekt i sanden. Jag solade lite, janne badade såklart! Sen nu är karln i stan för öl med några från rekryteringsgruppen och några andra som deltar i hela o-ringen arrangemanget. Så ja, jag ska koka mig en kopp te nu och ta fram lite mörk choklad och slå på Twilight filmen, den 3:e som jag ännu inte sett. Dags nu kanske;).
 
 
Imorgon kommer sis och Andrée upp på besök. Äventyrsgolf, glass på riccardos och grillning står på schemat. Härligt att sommaren verkar dyka upp lite nu, på riktigt! Ölandsresan är bokad med föresten, nästa helg åker vi dit och bor i stuga i 3 dagar. Längtar!!
 
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Så fii har det där nere; lilla gumman verkar vara nöjd med tillvaron! Längtar tills vi kan ses! Kul med en stuga i Öland, ni kanske möter Heidi mfl där, dom är på husvagnssemester där nånstans, Jonas hade sett det på fb. Ha en riktigt fin vistelse där! Kram på er!

2012-07-24 @ 23:07:12
Postat av: Sv;

Hej pirjo! Ja hon tyckte det var kul att ha micke på besök. Hon satt i hans knä å mös. :) ja hoppas vi kan ses snart! Hur länge är du i boden nu? Hoppas du har det bra där uppe! Kram!

2012-07-25 @ 02:06:50
Postat av: Jonna

Så stor mathilda blivit :-) härliga strand kort, här har vi inte badat än! Har varit så regnit hela juli.

2012-07-26 @ 09:26:57
Postat av: Ninis

Åh så fin hon är lilla godbiten! :)

2012-07-26 @ 13:14:29
Postat av: Farmor

Jag är här tom 19/8 och sen kommer jag tillbaka i september. Pertti och Jonas + hundarna kommer hit i nästa helg, kul o umgås några dagar, är ledig fr måndag till fredag em då.
Hade vart kul o ses under sommaren, vi får se om vi kanske tar en tripp till er! Kram!

2012-07-26 @ 22:56:21
Postat av: Micke C

Det var ett bra betyg, kanske jag kan länka till din blogg om jag lägger upp en kontaktannons;-)

//Micke

2012-07-28 @ 17:55:34
Postat av: Anonym

Pirjo; ni är allti välkomna!

Micke; haha ja absolut får du göra det! Jag kan vara din referens;)

2012-07-29 @ 00:08:49
Postat av: Hanna

Härliga kort, verkar som att ni har en fin sommar därborta!! Micke: Du är ju bättre kock än Morberg till och med, jag kan oxå va referans på det när du hittar nån Mulla nångång:-))

2012-07-30 @ 21:48:32
Postat av: Hanna

Härliga kort, verkar som att ni har en fin sommar därborta!! Micke: Du är ju bättre kock än Morberg till och med, jag kan oxå va referans på det när du hittar nån Mulla nångång:-))

2012-07-30 @ 21:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0