En del jobb

Men i söndags var jag ju ledig så då var vi hemma hos våra vänner Jenny&Joan och lilla Simon på middag. Joan är ju en super kock och maten vi får där är aldrig fel.;). Tonfiskpaj, och sen varm fruktsallad med glass till efterätt. Var en mycket mysig kväll som alltid!

I måndags tränade jag på gymmet sen jobbade jag kväll på 52;an, igår kväll på 53;an, idag även på 53:an och sen tors-fre dag där också. Sen ihelgen ska janne på utbildning med försvaret sen ska de ut på kvällen. Då kommer lilla syster och gör mig och Mathilda sällskap. Ska bli så mysigt<3. God mat och massa snack står på schemat as usual.

Var på massage igår innan jobbet för mina problem i axlar och nacke. Tror det lättade en del. Ska se om en vecka om det behövs ännu en gång. Det beror mest på belastningen på framsidan (bröstmuskeln) då man bär runt på sin bebis en del;). Men inget man kan undvika, mer än att jag ska träna baksidan av rygg och axlar mer än fram. Ska mest stretcha framsidan sa hon. Så det ska jag börja med mer. Imorgon ska jag försöka ta mig ut på spåret efter jobbet! Gick en tur där idag men imorgon är det jogging som gäller. Eller så kör jag i gymmet får se... Träning iallafall=).

Idag fyller min papps 55 år!! Hipp hipp hurra!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad smidigt att kunna träna på gymmet på jobbet, duktig du är :) Henke börjar ett 1års vik 1:a maj och då har han mer fasta tider han jobbar så då MÅSTE vi få in en dejt här :)



Längtar efter att träffa er.

2012-03-29 @ 07:09:30
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: Hanna

ja det låter smidigt med träning på jobb,lite jobbigt ibland att köra ut efter att man ätit middag osv. Låter som en mys kväll i vänte,ha så trevligt o Hälsa Lina! Här är klockan 10 o jag ska snart på marknad! kram:))

2012-03-31 @ 05:21:34
Postat av: Natalie

Hoppas att din axel/nacke blir bättre. Annars är du välkommen till mig med :) Krama

2012-04-05 @ 10:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0