1års kalas!

Idag hade vi 1års kalas för våran älskade tjej! Mathildas moster, morfar, gammelmormor, gammelmorfar, gammelfarmor och André kom och firade med oss. Vi bjöd på frallor med goda pålägg, kanelbullar, rosa drömmar, geisha kolor och halloncheescake. Vädret var helt underbart idag med över 20 grader varmt. Synd vi inte har trädgård! Tack alla som var med och firade vår sötnöt idag<3. Och till er andra som skickat paket.

            


Av morfar; två pjamasar, klänning och tröja. Av gammelmoster Ritva; Pjamas, av faster Jonna med familj badpool, av micke och kusinerna Noah och Anna en skåne guide för barn, av moster Lina och André en rosa cdspelare, av gammelmormor och morfar regnkläder och leksakslarv, av gammelmoster Irene fleece jacka och cdskiva och av gammelfarmor pengar. Sen ska lillan få en cykelsits och hjälm av morfar också. Perfekt för våra kommande cykeläventyr=).

Kommentarer
Postat av: Jonna

Klarar inte se sånna hær kort utan att bli rørd! Grattis glada Mathilda, længtar tills vi ses i sommar <3

2012-05-02 @ 12:20:10
Postat av: Micke C

Hipp hipp hurra för våran lilla 1-åring idag. Grattis från kusinerna i kungsängen och Micke

2012-05-02 @ 18:40:22
Postat av: Hanna

Grattis världens bästa Mathilda:-)) vad mycket fint du fått!! Present från oss kommer i posten! Tänkte inte på att skicka med det med Jonna&Co,lite surriga är vi ibland:-S âr ni hemma i mitten av August? Tänkte komma en vecka då om det passar? måste såklart höra med jobbet först men tror det går bra! Kraaaam från Hanna;Bjørn o såklart Thilde!!!

2012-05-02 @ 21:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0