En dag att minnas!

Underbart väder och jag hade bestämt att nu skulle jag vara ledig efter mycket jobbande på senaste. Så efter sovmorgon (för mig) styrde vi forden längs kustvägen. Första stoppet blev i Falkenberg för lunch på "På G". Varsin räksallad. Mathilda tjoade och tjimmade och stortrivdes på uteserveringen bland allt folk=). Är man en glad liten skit så får man ju positiv uppmärksamhet också! Mätta och belåtna körde vi sen vidare. Hade egentligen ingen direkt plan och hamnade då vid Apelviken där janne tog sig årets första dopp i iiiiiiskallt vatten. Jag doppade fötterna och det räckte gott och väl. Efter det körde vi in till Varbergs stad där vi möttes av ösregn helt plötsligt så gick in i gallerian där vi spanade lite i affärer och när vi kom ut igen sken solen. Köpte en tröja på rea inne på Ginatricot annars blev det ingen mer shopping. Åt fika/middag på favorit cafét i Varberg som jag som vanligt inte minns namnet på. Men de har så goda bakverk och luncher. Blev varsin grillad ciabatta med sallad. Vid 18 körde vi hemåt men kom på på vägen hem att varför inte köra inom gekås? Haha så det gjorde vi. 1h innan stängning var vi där. Skulle eg köpt en liten "bobby car" till lillan men den glömde vi ju. Köpte istället en lykta till uteplatsen, en mobil väska att ha på armen när jag springer och en bamse dvd till Mathilda. Även en hood tröja fick hon och janne ett linne. Helt klart det billigaste gekås besöket! Var hemma efter 21 och då var jag faktiskt duktig och tog mig ut på en joggingtur. Pratade med syrran efteråt och ja nu är det säng dags snart. Ska jobba på 52:an imorgon kväll, sen natt ons-tors. Tors sen kör jag och M ner till skåneland och stannar där tills söndag. Blir till att umgås med pappa, syster yster, Mollan, mormor&morfar och att träffa farmor. Så vi har lite planerat=)



I helgen annars så jobbade jag fredag kväll. Jag var sååå trött så sov till 12.30 i fredags!!! Blivit så mycket nattpass utan direkt vila så svårt att vända på dygnet. I lördags var jag ledig och skulle gått på 25års fest på kvällen men magen ville inte samarbeta med mig så blev inget med det tyvärr. Dock tvingade jag mig till jobbet söndag morgon efter 3h sömn.... janne hade sagt i fredags att jag borde byta bort söndagen till i veckan efter men ingen som kunde. Men hade nog behövt vara ledig men känns dumt ibland när man tackat ja och sen ändra sig. Men men. Nu mår jag bra igen och mycket tack vare denna fina dag med min älskade lilla familj<3. Och som Mathilda har njutit idag. Hon blir nog lätt rastlös här hemma, snabb som en vessla och är överallt hela tiden och drar i allt hihi. Så kul för oss alla att komma ut och se annat än hemmavid. =)

Föresten, ni som har iphone! Är det normalt att mobilen inte ringer upp folk allltid när man vill? Har hänt min några gånger nu att den "ringer upp" på displayen men kommer ingen ton i luren... Men inte till alla utan bara vissa nummer. Aja. Nu ska jag nog hoppa i bingen. Ska till MVC imorgon med för cellprovtagning. Blä men bra det finns.

Hej svej!


Igår efter jobbet körde vi till Riccardos och åt glass. Mums! Blodapelsinsorbet och choklad glass. Vi bor ju bara så bra under denna årstid. Finns mycket mysigt i Halmstads utkanter. Varberg är dock en annan stad vi fastnat för nu. Ja, ni vet ju att vi inte är främmande för att flytta. Men beror ju på jobb och boende.

Kommentarer
Postat av: Hanna

min iphone brukar oxå göra det i bland, så "fryser" hela skärmen lixom,låser sig. har hört om det händer mycket ska man skruva av hela tlf, låta den vara avstängd några minuter så skruva på den igen, är ju som en liten data maskin. ska oxå köpa sånt band att ha runt armen då man joggar,lastar du ner musik på din tlf?spotify?

2012-05-25 @ 21:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0