Helgen i skåne

Nu är vi hemma igen! Har haft mysiga dagar i Höör tillsammans med syster yster, pappa, Molly, mormor&morfar och farmor. Så många har vi alltså hunnit träffa=) Mathilda fick en ny bästis i Mollys hund Ellen. De busade som bara den!

          

Lillisen sov heeela nätter till 10.30 varje dag=) Härligt! Nätterna hemma har ju till och från varit lite smått oroliga sen jag började jobba ungefär. Men inte konstigt, tand nr 9 har nu kikat fram. 7 tänder på kort tid alltså! Inte lätt för en liten inte. Men så är det ju. Sömnen är ju sårbar så klart man tycker det är lite jobbigt när man precis somnat och blir väckt. Men mer än en gång per natt händer sällan. Hon är ju oftast pigg och glad på dagarna, så sålänge det är så är jag tacksam!

När vi kom hem idag stod det en fin blomma, choklad och ett kort på bordet som min kära sambo fixat till moren i huset=). Blev så glad. Är allt lyckligt lottad! Är en mycket stolt mamma till världens finaste lilla skapelse. <3



  

Härligt att Loreen vann Eurovision songcontest!! Helt klart bäst! Så duktig den tjejen! Vi sa innan att om Sverige vinner ska vi försöka få tag i biljetter till finalen nästa år, så så får det blir.

Cheers!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0