Ikea

Igår kom Kristina hit och besökte oss. Vi skulle eg iväg och simma på brottet och ha lite picknick men då jag fick min "period" så fick vi ställa in de planerna. Så vid 14 kom hon hit, vi åt fruktsallad, mörk choklad, drack te (i värmen) och tjabbade på. Janne var iväg och klippte sig. När han kom hem gick vi ut en sväng utan Mathilda som behövde sova lite. Vädret var ju kanon som de föregående dagarna. Efter klippningen hade herrn gått runt i stan och shoppat med sig lite kläder till lillan från Lindex. Shorts, ett linne och en tshirt. När Kristina begett sig hem körde vi och handlade och tvättade bilen. Det var spännande tyckte en liten=).

   

Idag sov vi till 10.30. En hel natt igen! Yey! Sen stack jag ut och sprang 5km efter frukosten. Under em sen fick janne för sig att vi kanske skulle åka till IKEA och köpa en tv bänk!? Så det gjorde vi. Igår beställdes nämnligen en ny tv hem som kommer de närmsta dagarna. Vi är nog de sista som skaffar en modern tv;). Vi har tyckt den funkat bra men nja lite trötta på den är vi nu och vill ha lite mer funktioner.

     

Blev fika på IKEA och middag på MAX. Mathilda fick nog innan vi skulle ut från varuhuset och ålade sig ur vagnen och hade sig. Tristess!! Hon ville ju ur och leka ju. Även 4 små skålar följde med hem. Tydligen tycker janne att jag har dille på skålar och tekoppar!? Är ju kul med nytt ju! Har hittat en servis sen innan som jag ska köpa nästa gång kanske... Vi behöver byta ut.

Imorgon får vi se om jag får jobb. Annars är det jobb natten tors-fre. Ska besiktiga bilen på torsdag dag. Hoppas på att den går igenom.... sen på fredag är det fest med jobbet. På lördag ska janne stå vakt på regementet under dagen, Jenny och Joan hänger på oss dit och hälsar på sen ska vi grilla på kvällen. (Beror på vädret annars blir det något annat ätbart).


Hej svej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh massa mys! Vad härligt vännen!



Åh vad som är HÄRLIGT är att nästa helg kommer niiiii :D underbart :D



2012-05-30 @ 07:05:59
Postat av: Hanna

jag gillar oxå skålar o koppar, kul med nåt nytt(o efter säsong;))

2012-05-30 @ 22:23:07
Postat av: sv;

JA Jessica ska bli så kul=)

2012-05-30 @ 23:04:48
Postat av: Jonna

Låter som att ni har fullt upp där borta. Kul med ny tv och tv bänk! Här är det ganska lugna dagar men längtar till Michael är färdig nere så man kan umgås tillsammans! Kram på er

2012-05-30 @ 23:36:45
Postat av: sv;

Ja vi hittar på lite, varit ledig nu i 6 dagar så får passa på;) annars blir det mest jobb. Förstår att du längtar tills han är klar där nere. Men vad skönt å ha en sån händig karl:) kram hoppas ni mår bra<3

2012-06-01 @ 01:34:26
Postat av: Natalie

Låter som härliga dagar :) Hoppas vi alla tre kan få ihop en dag snart. Ha det så kul ikväll på festen. Många kramar

2012-06-01 @ 14:15:04
URL: http://hagerholt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0