Pizza, jogging och nattjobb

Blev ingen rensning av förrådet i torsdags. Var riktigt tråkigt väder och vi var alla tre så trötta. Sov om varandra lite här under dagen sen tvättade vi på kvällen. Slappade bara och var inne heeeela dagen. Och skönt var det att strosa runt i pjamas en hel dag;)

Igår begav vi oss till J&J, blev bjudna på pizza för att fira Joans nya jobb, karlarna drog sen ut på öldrickande och jag&Jenny hyrde film som vi bara hade på i bakgrunden då vi alltid pratar så mkt haha. Åt annanas oh choklad och hade det mysigt. Barnen somnade båda så vi fick lite tid själva. Trevlig kväll! Kom hem efter 24 inatt och lillan somnade gott om efter ett litet uppvak på vägen från bilen till lägenheten. Sov dock lite oroligt i natt och fick komma över till oss.

    

Idag har jag sovit länge (då jag ska jobba i natt på 61:an. Fick två nätter som vak på 53:an men patienten jag skulle suttit för gick tyvärr bort och så behövde de mig på 61:an så blir där istället, iallafall en natt kanske en till. Aldrig varit där så blir spännande.) Sen var jag på gymmet och sprang på bandet i 30min. Tog gymmet eftersom vädret var så trist och blåsigt men när jag sen kom ut därifrån var det fint! (Eller ja finare). Typiskt!! Skönare att springa ute men men. Motionen är gjord iallafall.

Micke och Björn har sprungit GBG varvet idag. Hade jag varit ledig hade vi åkt upp och hejat!!

Trevlig helg på er gott folk! Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Natalie

Låter mysigt vännen :) Hoppas det gick bra på avd 61 :) Ses nästa vecka. Kramis

2012-05-13 @ 22:04:21
URL: http://hagerholt.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh massa mys! Och grym du är som tog löpbandet!



Och den filmen e så mysig, gilla ni den?



Snart ses vi <3

2012-05-15 @ 07:02:53
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: Hanna

riktigt mysigt i götet,synd du jobba,men ses ju snart i sommar i allafall, då får vi ta en jogging tur:-)har varit väldigt dålig sista månaderna att uppdatera på fun beat, men joggar 2- 3 ggr i veckan, härligt! Hoppas Mathilda blev glad för sin present, Thilde valde ut+ att hon gjorde kortet helt själv:-)

2012-05-15 @ 23:05:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0