Hyreskontrakt skrivet

Idag skrevs det på. Kl 10 befann vi oss på HFABs kontor i stan. Tapeter valdes med till sovrummen och vardagsrummet. Janne fick smita iväg på möte på jobbet så jag fick förtroendet att välja. Var inte så jätte mycket att välja på när HFAB står för det men tror att de jag hitta blir rätt bra. Blev fondvägg i sovrummen och hel tapet i vardagsrummet. Ljusa tapeter med lite silvrigt mönster. I Mathildas rum blev det en fonvägg i rosa med blommor och resten av väggarna i vitt. Svårt att välja till hennes rum, fanns endast en barntapet och den var inge vidare. Men tror detta kommer bli bra. Dock kommer vi inte få omtapetserat förän någon/några veckor efter att vi flyttat in, så vi får helt enkelt leva med knall blå och knall oranga tapeter ett litet tag.
 
Maten står i ugnen just nu, spenat lasagne. Sen blir det någon film och naturgodis!=) Imorgon jobbar jag kväll, dag på söndag sen går janne på sön-tis.
 
Trevlig helg! Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Va kul, nu gäller det bara att börja packa sånt man inte behöver just nu. Kul o komma o hälsa på sen nån gån på våren.
Kram på er!

2012-11-24 @ 00:03:15
Postat av: sv;

Ja det blir lite packning så småningom, dock flyttaer vi inom samma gård som vi bor nu så mycket kan vi bara lägga i Ikea kassar och ta över när det är dags! Ni är välkomna till oss på besök när allt är iordning=) Kul att du får fortsätta jobba uppe i norr där du trivdes så bra! Kram!

2012-11-25 @ 10:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0