Influensan har härjat!

Med min kropp. Plötsligt i söndags kväll slog den ner. Ont i kroppen, feber och illamående. Så har legat däckad sen dess. Svettats och frusit om vartannat och käkat paracetamol. Idag är det dock bättre. Ingen feber nu i kväll men är illamående och väldigt slö. Så blir hemma från jobb imorgon med, sen är jag ledig tors-fre och jobb lör-sön vilket jag räknar med. Dock är lillan lite varm nu, hade haft lite feber på dagis men inte påverkad annars ännu. Magsjukan hade börjat där idag så den hoppas vi inte att vi fått med hem:S.
 
Samtalen här hemma handlar mycket om den nya lägenheten, ska bli så skönt med ett rum till!! Nytt köksbord är det första vi måste köpa. Dock är vi oense om vilket. Det billigaste och rubustaste på IKEA tycker mannen. Ett vitt, runt tycker kvinnan. Prisklassen? Skiljer 2500kr ca. Antingen blir det till att spara ihop till det ena eller något liknande eller så får det bli karlns val. Vi får se vem som får sin vilja igenom. Inget fel på det janne tycker men hade varit kul med något lite annorlunda och i vitt. För mkt vitt tycker ju janne, men det är fint. Matsalsbordet är ju i ek.... Håller utkik på blocket med, kan finnas fynd!
 
 
Har även pratat lite om sommaren. Janne ska iväg på cykelsemester med Micke i 10 dagar. Får se vad jag ska hitta på med lilltjejen då. Ska nog ta 4 veckors ledigt i sommar bara för att jag äntligen kan=D. Sen funderar vi på en resa i höst/vinter nästa år. Från början tänkte jag på någon storstadsweekend i vår men vi får se vad saker och ting kommer kosta till lägenheten först. Bäst att komma iordning där. Köpa lite pö om pö.
 
Happ, M har somnat och jag ska koka lite mannagrynsgröt (som jag levt på nu och soppa.) och honungsvatten och kolla om det finns nått på tv. Är väl brott och straff idag med GW? Janne är på jobb.
 
Ha det bra alla där ute! Hoppas ni slipper influensan!!
 
KRAM
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0