Jobb&träning

Dagarna har flygit förbi över helgen och idag på jobbet. Var inom actic efter jobbet idag och tränade lite styrka + kondition. Härligt att vara igång igen. Imorgon blir det spinning med Malin. Ledig imorgon men sen är det jobb igen fram tills fredag. Skrev på papper idag om vikariatet så nu är jag månadsanställd tom 6 Januari till att börja med. Finns tjänster efter årskiftet men är allt det här med omorganisationer så kan inte få något klart besked ännu.
 
 
Vår tösabit har den senaste veckan vaknat ca 2 gånger per natt och är jätte ledsen för hon kastat iväg sin vattenflaska. Så ger man henne den, då blir hon nöjd men sen kastar hon den igen och blir ledsen. Fattar nada. Vissa gånger ger vi inte henne den men hon slutar ju inte gråta. Tips någon??
 


Förra veckan var ju lillisen ledig från dagis då janne var hemma. Så idag var första dagen på dagis på ett tag. Inga problem, hon ville som vanligt inte hem. =)
 
Vet inte vad jag mer ska förtälja... På torsdag beger sig janne på övning med försvaret och jag är då gräsänka fram till söndag. På lördag blir det lite tjejmiddag. Ser jag framemot.
 
Imorgon ska vi hälsa på Jenny&Simon till lunch. Ett litet tag sen vi sågs nu.
 
Hej svej på er!
 

I fredags åt vi först lunchbuffé på restaurang Peking sen köpte vi med oss fika från Skånskan hem. Mummmmms. Min choklad/nöt brownie bara smälte i munnen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Åh vad härligt med sådant långt vik! Och lika härligt att Matilda trivs på dagis. Nappflaskan har hag inga tips på.... Om de inte går att sätta nått form av snöre så om hon tappar att den trillar nära så hon når?! Fast kanske för liten för det.?. Kram :)

2012-09-18 @ 07:25:01
URL: http://myckelite.blogg.se
Postat av: Jonna

Behöver ju inte vara flaskan som är problemet, kanske hon är inne i en liten period just nu bara. Om det är mycket nytt och spännande på dagis så tar hon kanske ut det på natten. Vet vi haft våra perioder med oscar och man kan ju spekulera i allt möjligt. Men det är ju lika fort glömt när det plötsligt går över :-s kram!

2012-09-18 @ 22:42:45
Postat av: Sv;

Jessica; hon kastar iväg den, tappar den inte;)
Jonna; nä är säkert något annat men lite frustrerande när man inte förstår vad det är. Men som du säger så glömmer man fort=)

2012-09-18 @ 23:33:46
Postat av: Natalie

Grattis till vikariatet :) det var du verkligen värd :)

2012-09-28 @ 21:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0