Mineralsmink

Hej på er!
Här jobbas det nattvecka så man är lite seg. Sov ända till 18.45 (!) igår efter jobb. Idag vaknade jag 15.30 med lätt huvudvärk. En natt kvar av 3. Sen blir det julbak med Malin&Mathilda imorgon kväll. Ledig på tisdag, då ska jag besöka kirurgen för vidare utredning. Fick reda på i veckan att en arbetskompis drabbats av bröstcancer. Så hemskt! Hon är bara 46 år. Hoppas allt kommer gå bra för henne! Hemska sjukdom. 
 
Min hy har på senaste blivit lite sämre än vanligt, brukar inte ha problem med finnar men fått lite grann så ska köpa nya ekologiska ansiktsprodukter till tvätt och kräm, sen har jag beställt prover på olika mineralfoundations, ögonskuggor, concealer och rouge Gratis på Lena c/o och för 149kr på tikei får man borste + 10 valfria prover då jag kan tänka mig att ögonskuggorna jag valde kommer räcka mer än väl då jag inte använder det alls ofta. Har inte varit så stort fan av mineralfoundation innan då jag provat för något år sedan men ska ge det en chans till. Ska man ändå sminka sig borde huden få andas och ha naturliga ingredienser på sig. Så vi får se hur de är. 
 
Nä nu ska jag snart ta mig ut på en kvällspromenad så man får lite frisk luft i skallen. Sen kanske testa å köra lite yoga övningar via nätet. Tänkt testa det länge nu men inte blivit av. Och efter jul och nyår ska jag köra en leverrening. Haha vilken hälsomänniska va? 
 
Ha det så bra alla och hoppas er helg varit bra! KRAM
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0