Turridning på österlen

 
 
 
 
Vilken härlig dag vi hade igår jag och lilla syster! Tog oss nästan 2h att köra ner till Österlen, nervösa och fnittriga var vi och kvinnan på gården var en typisk "hästmänniska" lite barsk men bra. Vi var 4 st tjejer på turen. Blev en hel del tölt och galopp! Så himla kul. Älskar att galoppera, man känner sån frihet på något sätt när man "flyger" fram med hästen genom skogen. Har inte ridit på säkert 8 år så var ju nervös innan men efter första galoppen släppte allt. I 2h var vi ute och stannade i ca 15 min på en liten fika. Detta är absolut något vi måste göra oftare. Islandshästar är så trygga och goa. Min polle hette Thoka, var 19 år och pigg, alert, men ändå lugn och trygg. Hon och jag fick rida i täten mestadels. Lina fick Kafla som betyder Vulkan på isländska. En pigg och framåt tös med lite "franskt temprament" beskrevs hon. Men hon var lugn och fin att rida sa Lina, bara man själv var lugn. Och hon ville ta med henne hem sen=) Jag hade gärna tagit hem Thoka med. <3
Andrée passade Mathilda under dessa timmar och det hade gått så bra så.
 
I går kväll sen kom janne hem igen från cyklingen efter diverse tågförseningar. Han och Michael fick avbryta pga onda ben och knän då tempot blev ett helt annat än det som bestämts och utan vila. Trist då han sett framemot detta under så lång tid!!!
 
Imorgon ska jag, Malin och Anna på dagsutflykt till ett café ute i skogarna i Markaryd som ska vara jätte mysigt. Tar en timme att köra dit. Man får trotsa vädret och hitta på saker utomhus i alla fall. Men sen ska vi bara vara hemma en del också under semestern, är skönt när man är ledig.
 
Mathilda sover och vi ska nu kolla på film; Små citroner gula.
 
Tjingeling!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0