Knivar är farliga

Du behöver:
o5 dl Sesamfrön
0,5 dl Linfrön
2 dl Majsmjöl
3/4 dl Solroskärnor
1/4 dl Pumpakärnor
2-2,5 dl kokande vatten
0,5 dl Olivolja
Flingsalt
Så Gör Du:
Sätt ugnen på 150 grader.
Häll i allt utom vattnet i en bunke.
Koka vatten & häll i de ( jag hade i mellan 2 & 2,5 dl kokande vatten ).
Rör ihop allt till en geggig deg/smet.
Jag hällde sen ut smeten på ett bakplåtspapper,
( jag har en såndär mindre plåt med höga kanter och fick då dela smeten/degen på två )
la ett till bakplåtspapper ovan på och kavlade på de tills smeten är så tunn som möjligt.
Sen kom jag på, när jag skulle grädda andra plåten,
att med hjälp utav en pizzaslicer, försiktigt ”slica” den storlek jag vela ha på fröknäckena.
Då var de bara att lätt bryta dom i fina bitar, när knäcket svalnat
Så ett tips är alltså att ”slica” degen innan ni gräddar den
Strö på flingsalt .
Skjutsa in i ugnen i ca 45 min, tills knäcket fått en fin gyllenbrun färg.
Låt svalna.

Åh vad skoj att bröllopet är officiellt :) Vi ser mycket framemot det :) Mums, de knäcket lät gott. Får jag provbaka nu när jag ska va ledig :)